Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

kad smo vec kod mucenja, Atletico - Real je bila verovatno najgora utakmica koju sam gledao u zivotu.

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

a ja se bas nervirao sto sam zaboravio da gledam i pitao se kako to da nista nisi pisao tim povodom :D

Edited by aram
Posted
a ja se bas nervirao sto sam zaboravio da gledam i pitao se kako to da niste nisi pisao tim povodom :D
ustvari pre njih su igrali Athletic i Barsa. zestoka dilema, koji je mec bio gori.
Posted
kako si dosao do ovog zakljucka, bas me zanima? na osnovu nabrajanja titula i trofeja? mislio sam da si pametniji.
Naravno, dopingovali su se samo igraci pikada i snukera...
Posted
Naravno, dopingovali su se samo igraci pikada i snukera...
onda otvori topik o pikadu. snuker vec imas. pa tamo smaraj.
Posted

Duel dva najbolja trenera Primere - Mou Vs Djuka... :Hail:Za sada prljavi Portugalac ima vise srece!

Posted

Pa kad je Murinjo izveo jači tim nego protiv Dortmunda. Sa sve Benzemomom, Pepeom, Kakom, bez Iguaina, Ozila...

Posted

kakav je ovo bio gol za Betis :Hail:

Posted

'ajmo Atletiko jos jedan :)

Posted
'ajmo Atletiko jos jedan :)
Čemu, kada ne pobeđuju Atletiko samo kad im ne trebaju bodovi u šampionatu. Isti su ko Everton i Mančester :yawn2:
Posted

Produžeci u finalu, 1:1.. Majstorija Falcaa kod gola za Atletiko :Hail: By TapaTalk

Posted

Navijaci Reala razvili transparent - Kosovo je Srbija! :Hail:Rezultat je pao u drugi plan...

Posted

ovaj kurtoa-murtoa jebe kevu! ajmo atletiko!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...