grunt Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Najatraktivniji tim svih vremena bi bila ona Barselona sa Ronaldinjom, ova Barselona koja trtomudi sa 89 posto poseda na polovini i onda hoce da se useta u gol smara do jaja, bar mene...
Giggsy Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Vala baš, dabogda ga vratili tamo odakle su ga doveli. I Songa isto.Ono sinoć se moglo desiti i u prvenstvu da Tito nije fašiste™ iznenadio k'o na Neretvi rušenjem Danija Alvesa i pravljenjem Montoye.Usprkos Barcinoj jadnosti, Bernabeu će biti druga priča.Ibrahimovića ili je on isključen drugim boldom?Haha, dobro pitanje. Ipak nisam mislio na dusevno zdravlje, tako da moze i Zlatan.:DNeki dominantan klasican spic u svakom slucaju. Ne vidim cemu tu posebno sluzi Pedro, a Fabregas je nepotreban u ovakvoj formaciji
dillinger Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Najatraktivniji tim svih vremena bi bila ona Barselona sa Ronaldinjom, ova Barselona koja trtomudi sa 89 posto poseda na polovini i onda hoce da se useta u gol smara do jaja, bar mene...Čini ti se, zbog Ronaldinja.Kvartet Ćavi - Inijesta - Vilja - Mesi je su svakom pogledu nedostižan.
MocaVukotic Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Najatraktivniji tim svih vremenajairzinho gerson tostao pele rivelino
Weenie Pooh Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Čini ti se, zbog Ronaldinja.Kvartet Ćavi - Inijesta - Vilja - Mesi je su svakom pogledu nedostižan.Fali ti samo 1 Busquets, može umesto Vilje -_-
Milosh76 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 jairzinho gerson tostao pele rivelino+miliontaj navalni red se rodio tada i nikad vise!
Lancia Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 Fali ti samo 1 Busquets, može umesto Vilje -_-je li, Uini, ja mislio ti dosao da napises kako je dobar mec sevilja - atletico? da se igrao luton - wigan, tamo bi ispisao tri stranice najmanje, ovako ovde dolazis samo da busketises. eee.
Weenie Pooh Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Slabo gledam fudbal u poslednje vreme, ubio mi Rodgers svaku želju :( Ali evo svečano se zaklinjem da ću da pogledam bar finale kupa, i posle da dođem ovde da vas smaram...
Milosh76 Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 (edited) Cavi je povredio koleno desne noge i prema prvim procenama van terena ce provesti deset do 15 dana.Prvenstvena utakmica Real - Barsa je u 16h u subotu, prenos na Sportklub Prime :isuse:Snimak je u 14:30 u nedelju na obicnom Sportklubu. Edited March 1, 2013 by Milosh76
Weenie Pooh Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Višković objasnio zašto se klasiko igra u ovom terminu, da bi Real imao više vremena da se spremi, ali i da bi širom sveta ljudi mogli da gledaju u pristojnije vreme a ne u gluvo doba noći, pa daje primer - u Americi je sad deset ujutru.A da se igra u u 22:00 umesto u 16:00, koliko bi onda bilo sati u Americi? Gluvo doba noći? :D
Recommended Posts