Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

Najatraktivniji tim svih vremena bi bila ona Barselona sa Ronaldinjom, ova Barselona koja trtomudi sa 89 posto poseda na polovini i onda hoce da se useta u gol smara do jaja, bar mene...

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Vala baš, dabogda ga vratili tamo odakle su ga doveli. I Songa isto.Ono sinoć se moglo desiti i u prvenstvu da Tito nije fašiste™ iznenadio k'o na Neretvi rušenjem Danija Alvesa i pravljenjem Montoye.Usprkos Barcinoj jadnosti, Bernabeu će biti druga priča.Ibrahimovića ili je on isključen drugim boldom?
Haha, dobro pitanje. Ipak nisam mislio na dusevno zdravlje, tako da moze i Zlatan.:DNeki dominantan klasican spic u svakom slucaju. Ne vidim cemu tu posebno sluzi Pedro, a Fabregas je nepotreban u ovakvoj formaciji
Posted
Najatraktivniji tim svih vremena bi bila ona Barselona sa Ronaldinjom, ova Barselona koja trtomudi sa 89 posto poseda na polovini i onda hoce da se useta u gol smara do jaja, bar mene...
Čini ti se, zbog Ronaldinja.Kvartet Ćavi - Inijesta - Vilja - Mesi je su svakom pogledu nedostižan.
Posted
Najatraktivniji tim svih vremena
jairzinho gerson tostao pele rivelino
Posted
Čini ti se, zbog Ronaldinja.Kvartet Ćavi - Inijesta - Vilja - Mesi je su svakom pogledu nedostižan.
Fali ti samo 1 Busquets, može umesto Vilje -_-
Posted
jairzinho gerson tostao pele rivelino
+miliontaj navalni red se rodio tada i nikad vise!
Posted
Fali ti samo 1 Busquets, može umesto Vilje -_-
je li, Uini, ja mislio ti dosao da napises kako je dobar mec sevilja - atletico? da se igrao luton - wigan, tamo bi ispisao tri stranice najmanje, ovako ovde dolazis samo da busketises. eee.
Posted

Slabo gledam fudbal u poslednje vreme, ubio mi Rodgers svaku želju :( Ali evo svečano se zaklinjem da ću da pogledam bar finale kupa, i posle da dođem ovde da vas smaram...

Posted (edited)

Cavi je povredio koleno desne noge i prema prvim procenama van terena ce provesti deset do 15 dana.Prvenstvena utakmica Real - Barsa je u 16h u subotu, prenos na Sportklub Prime :isuse:Snimak je u 14:30 u nedelju na obicnom Sportklubu.

Edited by Milosh76
Posted

Višković objasnio™ zašto se klasiko igra u ovom terminu, da bi Real imao više vremena da se spremi, ali i da bi širom sveta ljudi mogli da gledaju u pristojnije vreme a ne u gluvo doba noći, pa daje primer - u Americi je sad deset ujutru.A da se igra u u 22:00 umesto u 16:00, koliko bi onda bilo sati u Americi? Gluvo doba noći? :D

Posted

Sport Klub Prime. Messi 1-1.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...