Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

Ronaldovih 12 golova Barci...neloše za nekog ko se ne vidi u velikim mečevima ^_^

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Lanciaaaaaaaaaaaaaa... veliki Zoze Murinjo! :Hail: :Hail: :Hail:Koje odvaljivanje majko mila! :)

Posted

Ma daj, jesi ti nesto primetio spektakularno, sto vec nije primenio Milan, pa i Sevilja? Barselona je jednostavno u kurcu.Zoze ti ispada iz lige sampiona. U pice?

Posted

A sto je Barselona u kurcu? Neko kaze zato sto nemaju trenera. A ja kazem zato sto je Mesi pao. Aj u pice!

Posted

pa jeste, cim Mesi ne da na dve utakmice, odmah je pao, a dosad je bilo da svi igraju za njega i da bi bez Cavija i Inieste bio samo krivonogi a ne i pimpler.

Posted
mislio sam da necu videti bolju kontru od zvezdine u minhenua di mariji sve oprosteno za ovo lomljenje kicme dragoljubu djuricicu
НИ за поредити није. Мени није јасно одакле теби толике трауме од Барселоне?
Posted

lupali mu neki Katalonci cvrge, a posle mu Garoviks objasnio i da su ustvari nacosi.

Posted

Lancia će ovim tempom forumu da dođe jedno 20 pića do zrelog proleća. :fantom:

Posted
pa jeste, cim Mesi ne da na dve utakmice, odmah je pao, a dosad je bilo da svi igraju za njega i da bi bez Cavija i Inieste bio samo krivonogi a ne i pimpler.
Ubjedjen sam da ce Farsa pregaziti Milana! Ovo je samo trenutna kriza. Jbg, moraju i oni kroz nju da prodju. Samo nikako da vidim da ih uhvati kriza sabanisanja. Kako su padali vecaras to je jadno bilo! :)U subotu Real-Barsa na Bernabeu. Bice 7-1 za Real...
Posted
moja zenska intuicija mi govori da real ovo dobiva :D
Svaka čast!Lepo bi bilo da potraje ovaj raspad Barse, e da ih Milan još jednom oduči od fudbala.
Posted
kakva je fudbalska prevara cesc fabregas
Vala baš, dabogda ga vratili tamo odakle su ga doveli. I Songa isto.Ono sinoć se moglo desiti i u prvenstvu da Tito nije fašiste™ iznenadio k'o na Neretvi rušenjem Danija Alvesa i pravljenjem Montoye.Usprkos Barcinoj jadnosti, Bernabeu će biti druga priča.
Barca bolje da je dovela nekog visokog i jakog spica nego Fabregasa i Sancheza. Da imaju nekog normalnog na toj poziciji, ne bi se samo vrteli ovako u krug oko sesnaesterca
Ibrahimovića ili je on isključen drugim boldom?
Posted

Fabregas ne da nije prevara već je najtalentovaniji španski igrač, ali je žrtva beskrajnog poverenja koje uživa Ćavi - Inijesta combo gde god da se pojave. Prevara je eventualno Pedro, a problem je i Ćavi koga očigledno krštenica zajebava. Sesk je trebao biti Ćavijev naslednik, na toj se poziciji i proslavio ali je zadnjih 5 godina sve više guran napred, prvo u reprezentaciji zatim i klubovima.Zato je sad u problemu Sesk a još više Barsa.Ovde je već više puta razglabana ta suptilna razlika između Španije i Barse koja jedne čini dosadnim a druge najatraktivnijim timom svih vremena. Na stranu faktor Mesi, stvar je u Barsinoj igri po krilima. Toga sada nema, pa više liče na Španiju gde se svi guraju u sredinu, a to na klupskom nivou, protiv Murinja i ostalih disciplinovanih timova ne prolazi.Fali im dakle širine, nikako visine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...