dillinger Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Ronaldovih 12 golova Barci...neloše za nekog ko se ne vidi u velikim mečevima ^_^
MiddleClass Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Lanciaaaaaaaaaaaaaa... veliki Zoze Murinjo! :Hail: :Hail:Koje odvaljivanje majko mila! :)
Lancia Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 Ma daj, jesi ti nesto primetio spektakularno, sto vec nije primenio Milan, pa i Sevilja? Barselona je jednostavno u kurcu.Zoze ti ispada iz lige sampiona. U pice?
MiddleClass Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 A sto je Barselona u kurcu? Neko kaze zato sto nemaju trenera. A ja kazem zato sto je Mesi pao. Aj u pice!
Lancia Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 pa jeste, cim Mesi ne da na dve utakmice, odmah je pao, a dosad je bilo da svi igraju za njega i da bi bez Cavija i Inieste bio samo krivonogi a ne i pimpler.
porucnik vasic Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 mislio sam da necu videti bolju kontru od zvezdine u minhenua di mariji sve oprosteno za ovo lomljenje kicme dragoljubu djuricicuНИ за поредити није. Мени није јасно одакле теби толике трауме од Барселоне?
Lancia Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 lupali mu neki Katalonci cvrge, a posle mu Garoviks objasnio i da su ustvari nacosi.
Töölönlahti Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Lancia će ovim tempom forumu da dođe jedno 20 pića do zrelog proleća.
MiddleClass Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 pa jeste, cim Mesi ne da na dve utakmice, odmah je pao, a dosad je bilo da svi igraju za njega i da bi bez Cavija i Inieste bio samo krivonogi a ne i pimpler.Ubjedjen sam da ce Farsa pregaziti Milana! Ovo je samo trenutna kriza. Jbg, moraju i oni kroz nju da prodju. Samo nikako da vidim da ih uhvati kriza sabanisanja. Kako su padali vecaras to je jadno bilo! :)U subotu Real-Barsa na Bernabeu. Bice 7-1 za Real...
Jozef K. Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 moja zenska intuicija mi govori da real ovo dobiva :DSvaka čast!Lepo bi bilo da potraje ovaj raspad Barse, e da ih Milan još jednom oduči od fudbala.
ArleKino Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 kakva je fudbalska prevara cesc fabregasVala baš, dabogda ga vratili tamo odakle su ga doveli. I Songa isto.Ono sinoć se moglo desiti i u prvenstvu da Tito nije fašiste iznenadio k'o na Neretvi rušenjem Danija Alvesa i pravljenjem Montoye.Usprkos Barcinoj jadnosti, Bernabeu će biti druga priča. Barca bolje da je dovela nekog visokog i jakog spica nego Fabregasa i Sancheza. Da imaju nekog normalnog na toj poziciji, ne bi se samo vrteli ovako u krug oko sesnaesterca Ibrahimovića ili je on isključen drugim boldom?
dillinger Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Fabregas ne da nije prevara već je najtalentovaniji španski igrač, ali je žrtva beskrajnog poverenja koje uživa Ćavi - Inijesta combo gde god da se pojave. Prevara je eventualno Pedro, a problem je i Ćavi koga očigledno krštenica zajebava. Sesk je trebao biti Ćavijev naslednik, na toj se poziciji i proslavio ali je zadnjih 5 godina sve više guran napred, prvo u reprezentaciji zatim i klubovima.Zato je sad u problemu Sesk a još više Barsa.Ovde je već više puta razglabana ta suptilna razlika između Španije i Barse koja jedne čini dosadnim a druge najatraktivnijim timom svih vremena. Na stranu faktor Mesi, stvar je u Barsinoj igri po krilima. Toga sada nema, pa više liče na Španiju gde se svi guraju u sredinu, a to na klupskom nivou, protiv Murinja i ostalih disciplinovanih timova ne prolazi.Fali im dakle širine, nikako visine.
Recommended Posts