aram Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 ja sve vise imam utisak da pojedini igraci reala, ajde ne bas da miniraju murinja, ali se svakako ne ubijaju od truda.
MiddleClass Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Odvalila Valensija Farsu!Lancia, Ronaldo je dao bas svim timovima u ligi makar gol, a tvoj hobit Mesi nije! :P
John Coltrane Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Emiliano, deset miliona EUR? :oNisam baš ispratio njegovu karijeru od kako je napustio Liverpool, mislio sam da je potonuo...Edit: Ipak realnija cena, kaže " Atlético Madrid payed 10 millions € for the player from which Sporting received 3.5 million." Šta je ostalo, plata i menadžerska sranja?Ni ja nisam 100% informisan, ali znam da je bio u pozajmljen Galati i da je u Sportingu bio prvi standardan. Po meni potcenjen igrac, drago mi je da je dosao u Atletiko
renne Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 BREAKING: As Cristiano Ronaldo refuses to renew his contract with Real Madrid, Florentino Perez wants to sell him at the end of the season at a price of around €80 million.
Miljenko Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 La Koruna odigrala dobro, ali nije uzela nista.Par odlicnih prilika propustili u prvom poluvremenu, odmah nakon vodjstva.Trostruka izmena pocetkom drugog poluvremena. Odmah je ubrzana igra Reala, videlo se da ne mogu da cuvaju Ronalda.Kaka daje gol za 1-1, sutem sa dvadesetak metara. Lepa kombinacija i asistencija Ronalda za preokret.Di Maria dobio retardiran crveni karton(dva zuta u razmaku od deset sekundi), za sabanisanje pri protivnikovom izvodjenju prekida.
Moća Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 La Coruna je tradicionalno neugdno gostovanje Realu. Ja sam vezan za njih i pratim ih odavno i krivo mi nadao sam se da ce uspeti da izdrze do kraja.
Miljenko Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Valladolid uzeo sva tri boda na gostovanju protiv Rayo Vallecana.Minimalan broj sansi u prvih pola sata. Vec sam krenuo da psujem Djukica, sto je postavio bunker, kao da igraju protiv Reala ili Barse, kad pred poluvreme pocese i oni sa pokusajima. Gosti nisu poveli samo zbog trapavosti napadaca. Dve-tri sanse izmedju 40. i 45. minuta. Dve lose realizovane kontre. U drugom slucaju u 3 na 2 situaciji, nisu ni sut uputili.Izgledalo je da ce se mec zavrsiti 0-0, kad ni iz cega 0-1. Slobodan udarac blize centru, nego golu Raya. Golman istrcava u prazno, a Amat sprovodi loptu u svoju mrezu. Domaci krecu sa centra, Amat vodi loptu, sutira sa 40 i kusur metara, Hernandez ne stize da se vrati na gol i izjednacenje,Rayo krece sa vise igraca napred i prima drugi gol iz skolske kontre, strelac Manucho.Golman gostiju se iskupio za primljen gol, sjajnom intervencijom u nadoknadi, kada je odbranio udarac glavom Tamuda sa peterca.
MiddleClass Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Juce tri tekme iz 1-2 i iz 2-1. Barsa je poznati namjestac kad obezbjedi titulu jer moze lagano da pusti da gubi na poluvrijeme i u drugo doda gas i preokrene. Strasno koja mafija ova Primera!
Lancia Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 Juce tri tekme iz 1-2 i iz 2-1. Barsa je poznati namjestac kad obezbjedi titulu jer moze lagano da pusti da gubi na poluvrijeme i u drugo doda gas i preokrene. Strasno koja mafija ova Primera!zaebantu, pozdravio te mancester junajted. si gledao utakmicu? isto kao protiv milana, samo je sevilja u pitanju, jbg.
MiddleClass Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Ne navijam za Real, vec za Zozea. Kad ode iz Reala sa trofejom LS pucace mi za Real...
Lancia Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 Ne navijam za Real, vec za Zozea. Kad ode iz Reala sa trofejom LS pucace mi za Real...nisam pomenuo mancester zbog reala trista ti zozea ludih.
Recommended Posts