Jump to content

Featured Replies

ja sve vise imam utisak da pojedini igraci reala, ajde ne bas da miniraju murinja, ali se svakako ne ubijaju od truda.

• Replies 4.5k
  • Views 247.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Odvalila Valensija Farsu!Lancia, Ronaldo je dao bas svim timovima u ligi makar gol, a tvoj hobit Mesi nije! :P

valensija odigrala maestralo

Emiliano, deset miliona EUR? :oNisam baš ispratio njegovu karijeru od kako je napustio Liverpool, mislio sam da je potonuo...Edit: Ipak realnija cena, kaže " Atlético Madrid payed 10 millions € for the player from which Sporting received 3.5 million." Šta je ostalo, plata i menadžerska sranja?
Ni ja nisam 100% informisan, ali znam da je bio u pozajmljen Galati i da je u Sportingu bio prvi standardan. Po meni potcenjen igrac, drago mi je da je dosao u Atletiko :wub:

Kakva lopta Inieste. :o

• Author
Kakva lopta Inieste. :o
jos jedna.
  • 2 weeks later...
BREAKING: As Cristiano Ronaldo refuses to renew his contract with Real Madrid, Florentino Perez wants to sell him at the end of the season at a price of around €80 million.

romane reaguj

La Koruna odigrala dobro, ali nije uzela nista.Par odlicnih prilika propustili u prvom poluvremenu, odmah nakon vodjstva.Trostruka izmena pocetkom drugog poluvremena. Odmah je ubrzana igra Reala, videlo se da ne mogu da cuvaju Ronalda.Kaka daje gol za 1-1, sutem sa dvadesetak metara. Lepa kombinacija i asistencija Ronalda za preokret.Di Maria dobio retardiran crveni karton(dva zuta u razmaku od deset sekundi), za sabanisanje pri protivnikovom izvodjenju prekida.

La Coruna je tradicionalno neugdno gostovanje Realu. Ja sam vezan za njih i pratim ih odavno i krivo mi nadao sam se da ce uspeti da izdrze do kraja.

Valladolid uzeo sva tri boda na gostovanju protiv Rayo Vallecana.Minimalan broj sansi u prvih pola sata. Vec sam krenuo da psujem Djukica, sto je postavio bunker, kao da igraju protiv Reala ili Barse, kad pred poluvreme pocese i oni sa pokusajima. Gosti nisu poveli samo zbog trapavosti napadaca. Dve-tri sanse izmedju 40. i 45. minuta. Dve lose realizovane kontre. U drugom slucaju u 3 na 2 situaciji, nisu ni sut uputili.Izgledalo je da ce se mec zavrsiti 0-0, kad ni iz cega 0-1. Slobodan udarac blize centru, nego golu Raya. Golman istrcava u prazno, a Amat sprovodi loptu u svoju mrezu. Domaci krecu sa centra, Amat vodi loptu, sutira sa 40 i kusur metara, Hernandez ne stize da se vrati na gol i izjednacenje,Rayo krece sa vise igraca napred i prima drugi gol iz skolske kontre, strelac Manucho.Golman gostiju se iskupio za primljen gol, sjajnom intervencijom u nadoknadi, kada je odbranio udarac glavom Tamuda sa peterca.

Juce tri tekme iz 1-2 i iz 2-1. Barsa je poznati namjestac kad obezbjedi titulu jer moze lagano da pusti da gubi na poluvrijeme i u drugo doda gas i preokrene. Strasno koja mafija ova Primera!

• Author
Juce tri tekme iz 1-2 i iz 2-1. Barsa je poznati namjestac kad obezbjedi titulu jer moze lagano da pusti da gubi na poluvrijeme i u drugo doda gas i preokrene. Strasno koja mafija ova Primera!
zaebantu, pozdravio te mancester junajted. si gledao utakmicu? isto kao protiv milana, samo je sevilja u pitanju, jbg.

Ne navijam za Real, vec za Zozea. Kad ode iz Reala sa trofejom LS pucace mi za Real...

• Author
Ne navijam za Real, vec za Zozea. Kad ode iz Reala sa trofejom LS pucace mi za Real...
nisam pomenuo mancester zbog reala :isuse: trista ti zozea ludih.
Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout