Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

Ono je bilo manirom klasicnog centarfora.

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nisam puno pratio Primeru, al tek sad gledam Bilbao koji lici na proslosezonski, 3:0 protiv imenjaka iz Madrida :o

Posted

Nisam ni znao da veceras vojevaju polufinale kupa Real i Barca... Arena prenosi, ko ima

Posted

I to su opet bezobrazno stavili na trojku, a na kecu daju MarseilleПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted

S obzirom da veceras ima i vaznijih utakmica za big screen, clasico se seli na komp ^_^

Posted

Daje Kristina 4 gola, odlazi do Tita i gura mu prst u oko. Murinjo si daje novi nadimak, a Mesi prestaje da se drogira i bataljuje fudbal. Lancia lomi tastaturu i odlazi sa foruma na 1 zauvek.Ako ne bude tako El Klasiko ce biti zesce sranje!

Posted

Jel moguce da nema nijednog posta? Ovaj ppp je prso!

Posted

Jebiga, šta je El Classico prema vanrednom kolu 1 Premijerke -_- To je ionako kup, ko to još gleda...

Posted

Ja gledao od 30. minuta. Do poluvremena bez previse sansi.Brz gol Fabregasa(50. minut). Dva neverovatna promasaja igraca Reala. Prvo se Benzema oslobadja pratilaca i sa ivice sesnaesterca prebacuje gol, a zatim Ronaldo sa 3 metra glavom salje loptu pored gola.Barsa opasna iz kontre, ali bez realizacije. Pedro nije realizovao cistu kontru, iako odbrambeni igrac nije uklizao.Varane posle kornera, za 1-1.Malo ostrija igra u zavrsnici.Nadam se efikasnijem revansu. :lolol:

Posted

Video samo precku Xavija iz slobodnjaka i reprizu Cescovog gola...ali i 2 komada Runija, skoro pa preokret Arsenala te Le Fondreovu minijaturu... ^_^Ruku na srce strimovi su me jebali celo vece pa sam na kraju odustao.

Posted

Insua za10milki u Atletiko(M)

Posted (edited)

Emiliano, deset miliona EUR? :oNisam baš ispratio njegovu karijeru od kako je napustio Liverpool, mislio sam da je potonuo...Edit: Ipak realnija cena, kaže " Atlético Madrid payed 10 millions € for the player from which Sporting received 3.5 million." Šta je ostalo, plata i menadžerska sranja?

Edited by Weenie Pooh
Posted

Liverpool je dobio £1.1M prema klauzuli™ iz prodajnog ugovora, a ostatak nemam pojma, ali cenim da je to vrlo verovatno opet ona stara priča kod latino importa u portugalske klubove u kojoj sve igrače potpisuju na 50-50 sa južnoameričkim menadžerskim agencijama.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...