January 27, 201312 yr Nisam puno pratio Primeru, al tek sad gledam Bilbao koji lici na proslosezonski, 3:0 protiv imenjaka iz Madrida :o
January 30, 201312 yr Nisam ni znao da veceras vojevaju polufinale kupa Real i Barca... Arena prenosi, ko ima
January 30, 201312 yr I to su opet bezobrazno stavili na trojku, a na kecu daju MarseilleПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
January 30, 201312 yr S obzirom da veceras ima i vaznijih utakmica za big screen, clasico se seli na komp ^_^
January 30, 201312 yr Daje Kristina 4 gola, odlazi do Tita i gura mu prst u oko. Murinjo si daje novi nadimak, a Mesi prestaje da se drogira i bataljuje fudbal. Lancia lomi tastaturu i odlazi sa foruma na 1 zauvek.Ako ne bude tako El Klasiko ce biti zesce sranje!
January 30, 201312 yr Jebiga, šta je El Classico prema vanrednom kolu 1 Premijerke -_- To je ionako kup, ko to još gleda...
January 30, 201312 yr Ja gledao od 30. minuta. Do poluvremena bez previse sansi.Brz gol Fabregasa(50. minut). Dva neverovatna promasaja igraca Reala. Prvo se Benzema oslobadja pratilaca i sa ivice sesnaesterca prebacuje gol, a zatim Ronaldo sa 3 metra glavom salje loptu pored gola.Barsa opasna iz kontre, ali bez realizacije. Pedro nije realizovao cistu kontru, iako odbrambeni igrac nije uklizao.Varane posle kornera, za 1-1.Malo ostrija igra u zavrsnici.Nadam se efikasnijem revansu.
January 31, 201312 yr Video samo precku Xavija iz slobodnjaka i reprizu Cescovog gola...ali i 2 komada Runija, skoro pa preokret Arsenala te Le Fondreovu minijaturu... ^_^Ruku na srce strimovi su me jebali celo vece pa sam na kraju odustao.
February 2, 201312 yr Emiliano, deset miliona EUR? :oNisam baš ispratio njegovu karijeru od kako je napustio Liverpool, mislio sam da je potonuo...Edit: Ipak realnija cena, kaže " Atlético Madrid payed 10 millions € for the player from which Sporting received 3.5 million." Šta je ostalo, plata i menadžerska sranja? Edited February 2, 201312 yr by Weenie Pooh
February 2, 201312 yr Liverpool je dobio £1.1M prema klauzuli iz prodajnog ugovora, a ostatak nemam pojma, ali cenim da je to vrlo verovatno opet ona stara priča kod latino importa u portugalske klubove u kojoj sve igrače potpisuju na 50-50 sa južnoameričkim menadžerskim agencijama.