Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

Nisam razocaran no ponosan zbog Peeepa. Volim ljude kad se maknu od Farse. Npr. Zlatan je bog otac!

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

on se nije maknuo, vec je maknut :sleep:

Edited by Lancia
Posted

Slazem se da je kanta od trenera i neka su ga makli! :P

Posted
dobar fudbal, real - valensija
dobar fuzbal, ozbiljno usran sudjenjem.bar dva pogresno svirana opsajda™ valensiji, drugi go za real postignut rukom.
Posted

Ne znam mozda i jeste Gvardado igrao rukom, ali nije to za najstrozu kaznu...

Posted
Slazem se da je kanta od trenera i neka su ga makli! :P
Gangname, pravi si vragolan.
dobar fuzbal, ozbiljno usran sudjenjem.bar dva pogresno svirana opsajda™ valensiji, drugi go za real postignut rukom.
drugim recima, nista novo. jos kad Karanka kaze, pa sta, ko da je obavezno da bi bio gol.Valensija bila bolja.
Posted
Gangname, pravi si vragolan.
Jel mi to tepas posto sam Ganci? Valensija je kanta od ekipe. U Engleskoj Konferenciji Jug bi bila u sredini tabele.
Posted (edited)
Valensija je kanta od ekipe. U Engleskoj Konferenciji Jug bi bila u sredini tabele.
da, narafski. i kad bi se slucajno srela u nekom od kupova sa silama poput njukasla, vigama ili sanderlenda. gubila bi dvocifrenim rezultatom. Edited by Lancia
Posted

Poklekla i Barsa.Na 2-0 Messi pogodio stativu. Domaci smanjili do poluvremena. Pique dobio crveni karton u 56. minutu. Ubrzo je usledilo izjednacenje autogolom Mascherana.Agirretxe sjajno realizovao centarsut Martineza, u prvom minutu nadoknade, za pobedu Sociedada.

Posted

I prosle godine se Farsa mucila sa Sosijedadom cini mi se...

Posted

Murinjo objasnjava! Lancia ne verue! :Hail:

Posted

Jbt, Mesi je dao 29 golova posle 20 kola. :lol::isuse:

Posted

Pike primio loptu na grudi u 12-13 metara i sproveo loptu u gol. Kup kralja 2-1 za Barsu protiv Malage.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...