Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

nema sta, bice prava slast jednog dana gledati neizvesnost na terenu i naboj na tribinama u borbi za titulu prvaka katalonije :fantom: .

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
žoze, odlazi!
taman posla :sleep: ne dolazi u obzir.jel tako, Middle?
Posted

Barcelona je najavila da ce igrati u fr ligi bas kao i standard iz lieza. Novi clasico u najavi Qatar fundation vs Qatar airways

Posted
Barcelona je najavila da ce igrati u fr ligi bas kao i standard iz lieza. Novi clasico u najavi Qatar fundation vs Qatar airways
idi bre Borrise, nema to veze sa najavom Barse, vec to trabunja gradonacelnik Barselone. pilicari iz sveta politike, kad toliko hoce svoju drzavu, nek imaju i svoju ligu.
Posted (edited)

Casillas, Alves, Piqué, Ramos, Marcelo, Xavi, Xabi Alonso, Iniesta, Messi, Cristiano Ronaldo, Falcao.+ Messi x4

Edited by Lancia
Posted (edited)

marcelo, alves, ramos, xabi :rolf:

Edited by 189-
Posted

Stvarno, malo cudna lista, u najmanju ruku. Al dobro..

Posted (edited)

najsmesnije je sto nema Drogbe. daleko od ociju, daleko od srca. + mali Alba.

Edited by Lancia
Posted

Možda je cirkus dobar opis. Meni je ovo jadno. Najmanje 2010 i 12. godine Mesi nije zaslužio titulu najboljeg. A najboljih 11 je apsolutna sprdnja.

Posted

Pa jeste sprdnja kad Falcao kvari harmoniju. Trebalo je da umesto njega bude Benzema, Higuain, Villa, ili Pedro...

Posted

Ono nije ni najboljih 11 Primere iz ove godine, a ne svijeta...A Messi je ubjedljivo najbolji, ne znam kako tu moze biti ikakve dileme.

Posted
taman posla :sleep: ne dolazi u obzir.jel tako, Middle?
Tako je! Poci ce krajem maja kad uzme LS sa Realom. :)
Posted
Ono nije ni najboljih 11 Primere iz ove godine, a ne svijeta...A Messi je ubjedljivo najbolji, ne znam kako tu moze biti ikakve dileme.
Meni su bolji i Ćavi i Iniesta.
Posted (edited)

Dajte ljudi ne sprdajte se. Nisu nijanse u pitanju pa da diskutujemo vec je Mesi iks puta bolji i od Kristine i od Cavija i od Inijeste.

Edited by MiddleClass
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...