January 6, 201312 yr nema sta, bice prava slast jednog dana gledati neizvesnost na terenu i naboj na tribinama u borbi za titulu prvaka katalonije .
January 7, 201312 yr Barcelona je najavila da ce igrati u fr ligi bas kao i standard iz lieza. Novi clasico u najavi Qatar fundation vs Qatar airways
January 7, 201312 yr Author Barcelona je najavila da ce igrati u fr ligi bas kao i standard iz lieza. Novi clasico u najavi Qatar fundation vs Qatar airwaysidi bre Borrise, nema to veze sa najavom Barse, vec to trabunja gradonacelnik Barselone. pilicari iz sveta politike, kad toliko hoce svoju drzavu, nek imaju i svoju ligu.
January 7, 201312 yr Author Casillas, Alves, Piqué, Ramos, Marcelo, Xavi, Xabi Alonso, Iniesta, Messi, Cristiano Ronaldo, Falcao.+ Messi x4 Edited January 7, 201312 yr by Lancia
January 7, 201312 yr Author najsmesnije je sto nema Drogbe. daleko od ociju, daleko od srca. + mali Alba. Edited January 7, 201312 yr by Lancia
January 8, 201312 yr Možda je cirkus dobar opis. Meni je ovo jadno. Najmanje 2010 i 12. godine Mesi nije zaslužio titulu najboljeg. A najboljih 11 je apsolutna sprdnja.
January 8, 201312 yr Pa jeste sprdnja kad Falcao kvari harmoniju. Trebalo je da umesto njega bude Benzema, Higuain, Villa, ili Pedro...
January 8, 201312 yr Ono nije ni najboljih 11 Primere iz ove godine, a ne svijeta...A Messi je ubjedljivo najbolji, ne znam kako tu moze biti ikakve dileme.
January 8, 201312 yr taman posla ne dolazi u obzir.jel tako, Middle?Tako je! Poci ce krajem maja kad uzme LS sa Realom. :)
January 8, 201312 yr Ono nije ni najboljih 11 Primere iz ove godine, a ne svijeta...A Messi je ubjedljivo najbolji, ne znam kako tu moze biti ikakve dileme.Meni su bolji i Ćavi i Iniesta.
January 8, 201312 yr Dajte ljudi ne sprdajte se. Nisu nijanse u pitanju pa da diskutujemo vec je Mesi iks puta bolji i od Kristine i od Cavija i od Inijeste. Edited January 8, 201312 yr by MiddleClass