Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

sta znam, naidje neki Ivanovic, Nastasic, Kolarov...

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pa nadje se al ovaj bi otisao jos pre par godina da je vredeo.

Posted

I on pita glupa pitanja. Mogao je komotno kao ti, bez gledanja da sikne dijagnozu.

Posted

nije stevanovic uopste los, ali u ovom trenutku mislim bas daleko od bilo kakve ozbiljne role u tako jakoj ligi.

Posted
nije stevanovic uopste los, ali u ovom trenutku mislim bas daleko od bilo kakve ozbiljne role u tako jakoj ligi.
Ozbiljnu rolu u tako ozbiljnoj ligi ima i 1 Rukavina. Nisam (dovoljno) gledao Stevanovica, ali sam cuo da jako brzo napreduje. Svakako nece Sevilja imati velike stete od ovog transfera.
Posted

ma i mislim da nece, u najgorem slucaju ce ici na pozjamicu u segundu, i u svakom slucaju napredovati. mislim, sve je bolje od igranje jsl-a i treniranja u srbiji. najocitiji primer je zoran tosic koji je nakon odlaska iz 1 kaznene u rezerve mancestera, za jednu godinu napredovao vise nego svi igraci u srbiji zajedno. sasvim je moguce da stevanovic postane provotimac sevilje npr. sledece sezone.a rukavina je jedan prekaljeni i preiskusni igrac. <_<

Posted

Murinjo opet zveknuo Adana na gol, Kasiljasa na klupu, a ovaj car napravio penal i popio crveni u sestom minutu (u situaciji koju je sam zasrao). Usao Kasiljas, i malo posto je usao, umesto da ispuca loptu, dao je direkt u noge igracu Sosijedada :) Sreca pa ovaj promasio.

Posted

Xabi Prieto :Hail:

Posted

ovaj real je zreo za jelen superligu. žoze, odlazi!

Posted

vredi li sada gledati Barca Espanyol kada su im se vec usrali u zivot? kapiram da vise nece biti golova

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...