Lancia Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 sta znam, naidje neki Ivanovic, Nastasic, Kolarov...
Moća Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Pa nadje se al ovaj bi otisao jos pre par godina da je vredeo.
kralj Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 I on pita glupa pitanja. Mogao je komotno kao ti, bez gledanja da sikne dijagnozu.
Psihodelija Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 nije stevanovic uopste los, ali u ovom trenutku mislim bas daleko od bilo kakve ozbiljne role u tako jakoj ligi.
kralj Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 nije stevanovic uopste los, ali u ovom trenutku mislim bas daleko od bilo kakve ozbiljne role u tako jakoj ligi.Ozbiljnu rolu u tako ozbiljnoj ligi ima i 1 Rukavina. Nisam (dovoljno) gledao Stevanovica, ali sam cuo da jako brzo napreduje. Svakako nece Sevilja imati velike stete od ovog transfera.
Psihodelija Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 ma i mislim da nece, u najgorem slucaju ce ici na pozjamicu u segundu, i u svakom slucaju napredovati. mislim, sve je bolje od igranje jsl-a i treniranja u srbiji. najocitiji primer je zoran tosic koji je nakon odlaska iz 1 kaznene u rezerve mancestera, za jednu godinu napredovao vise nego svi igraci u srbiji zajedno. sasvim je moguce da stevanovic postane provotimac sevilje npr. sledece sezone.a rukavina je jedan prekaljeni i preiskusni igrac. <_<
pantelia Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Murinjo opet zveknuo Adana na gol, Kasiljasa na klupu, a ovaj car napravio penal i popio crveni u sestom minutu (u situaciji koju je sam zasrao). Usao Kasiljas, i malo posto je usao, umesto da ispuca loptu, dao je direkt u noge igracu Sosijedada :) Sreca pa ovaj promasio.
MocaVukotic Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 ovaj real je zreo za jelen superligu. žoze, odlazi!
assück Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 vredi li sada gledati Barca Espanyol kada su im se vec usrali u zivot? kapiram da vise nece biti golova
Recommended Posts