Weenie Pooh Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Nije teorija nego se tako izdešavalo u praksiNije teorija nego vrhunski idiotizam. Ne znam gde ste Viško i ti videli da tim koga čekaju finala domaćeg i evropskog kupa izvodi startere u ligi da bi produžio neizvesnost oko ispadanja tima iz donjeg doma. Glupo bi bilo reći i da je Granada odlučila prvenstvo, ali reći da ga je Sevilja odlučila je više nego glupo.
levi Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Tvoj odnos sa Viškom je vrlo složen i emotivan, ali to je između vas dvojice Činjenica je da je to što je Sevilja bila nezainteresovana u prvenstvu uticalo na prvaka i ispadanje
Weenie Pooh Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Sevilja nije dužna da bude zainteresovana da obezbedi zainteresovanost Granade. Ode Masch :(
levi Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 (edited) Sevilja nije dužna da bude zainteresovana da obezbedi zainteresovanost Granade. Pa niko to nije ni rekao. Dramiš besmisleno po običaju Edited May 22, 2016 by levi
CerdicLeboeff Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 (edited) Срамота за Севиљу... имали су само 8 бодова заостатка два кола прије краја. Иначе затворено шпанско првенство је било неизвјесно до посљедњег дана. Шта би тек било да су Реал и Барселона играли птотив срчаног Њукасла, Вотфорда или неког трећег Фулама. Edited May 22, 2016 by CerdicLeboeff
Meazza Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Podsecam Vinija da postoji pravilo koliko startera klubovi smeju da odmaraju i postoji vrlo dobar razlog zasto je to tako. (Ogradjujem se: ne znam da li je Sevilja to pravilo prekrsila ili nije.)
Miljenko Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Kakva metiljava utakmica. Kao da je Barsa imala tezak mec, pre par dana. Zasluzen crveni, tu nema zbora.
Weenie Pooh Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Pa niko to nije ni rekao. Dramiš besmisleno po običajuJok i nije, tvrdnja da je Sevilja odlučila i da Emeri zato nije popularan u Madridu upravo to znači. A moram da dramim kad nema golova :(
Lancia Posted May 22, 2016 Author Posted May 22, 2016 Podsecam Vinija da postoji pravilo koliko startera klubovi smeju da odmaraju i postoji vrlo dobar razlog zasto je to tako. (Ogradjujem se: ne znam da li je Sevilja to pravilo prekrsila ili nije.) Ne znam za to pravilo.
Meazza Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Ili sam se ja istripovao ili ono postoji u Engleskoj i kod nas. S druge strane, cak i da tim izvede pun sastav, uvek mogu da igraju s pola gasa i niko tu ne moze da dokaze. Tako da jeste to u principu glupost.
Lancia Posted May 22, 2016 Author Posted May 22, 2016 Ne stvarno, nema logike, imas registrovanih 20-30 fudbalera za prvi tim i mozes da sastavis tim koji hoces.
Pokojni Ruxin Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Срамота за Севиљу... имали су само 8 бодова заостатка два кома прије краја. Иначе затворено шпанско првенство је било неизвјесно до посљедњег дана. Шта би тек било да су Реал и Барселона играли птотив срчаног Њукасла, Вотфорда или неког трећег Фулама. Sve sam živce iskido
Weenie Pooh Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 (edited) Ne postoji čvrsto pravilo u Engleskoj, ali dešavalo se da savez naknadno dodeli nekakvu simboličnu kaznu po slobodnom nahođenju. IIRC Mekartijev Wolverhampton protiv Man Utd pre nekoliko sezona je izveo sve neke petliće, čuvao ozbiljne igrače za borbu za opstanak (u šta tu utakmicu nije svrstavao). Edit: Mislim da je tu u stvari bila frka zato što je trener posle utakmice to otvoreno priznao, da nije hteo da se bezveze zamaraju kad će ih ovi odvaliti, pa mu je to zamereno. Da je tvrdio da je to sve deo normalne rotacije, sumnjam da bi mogli da dokažu drugačije. Edited May 22, 2016 by Weenie Pooh
levi Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 (edited) Postoji svugde pravilo da svi moraju da igraju u najjačim sastavima, jer je to jedino regularno, ali naravno da se nigde ne poštuje. Ljudi su generalno nepošteni, a pogotovo u fudbalu Zato o što više stvari treba da odlučuju plejofovi i baraži zainteresovanih timova. Svi su to odavno shvatili, samo fudbal igra po pravilima iz 19 veka, gol razlika i ostale gluposti Edited May 22, 2016 by levi
Recommended Posts