Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Od ovih visi jedan bek i jedan vezni fudbaler, verovatno Saul (eventualno Vasquez). Prilično sam iznenađen spiskom, nema Martineza koji je morao pre Bartre, a morao je i Alcacer pre Aduriza. Nema ni Mate.

Vezni red će verovatno biti Busquets, Iniesta i još neko, po krilima David Silva i Pedro. Da se ja pitam, taj još neko bi bio Thiago, ali verujem da će pre biti ili Isco ili Fabregas. Čak ne bi otpisao i opciju sa Silvom u vezi, a sa Nolitom na krilu.

Posted

Bušan kurton bez Torresa

/MiddleClass

Posted

Meni ovo ne deluje preterano mocno, nisu vise team-to-beat.

Posted

costa je povredjen, fabregas je zasluzio da bude u ekipi a zasto je pedro izabran pre mate npr.

i zasto o sastavima represtacija ne pricamo na euro temi.

Posted

To sto Mata igra ni u nasoj repki ne bi imao mesta. Covek je odavno bivsi. Ponekad ga usere neki gol iz drugog plana ili slobodnjak ali u igri je nula. Apsolutno ispravna odluka matorog. 

Posted

A jes, lud je Murinjo sto ga je trsio za grdne pare.

Posted

Mislim da ce u MF uglaviti i Isca i jos jednog, to moze biti npr Koke, i piciti samo jednog spica, npr Moratu, osim ako ne preferira Aduriza.

Не вјерујем да ће Адуриц бити првотимац. Он је старији и од Тореса.
Posted

Razocaran sam, proslo SP ni ne pokusava sa VIllom, sad ne vodi Torresa, nek' ide u klinac. Ja cuh Alcacer povredjen.

Posted

Barsi 155 miliona godisnje do 2028 od Najkija + sponzor. Strava od para.

Posted

razlike sve vece.real,bajern,barsa,jedan englez i neka igraju final four

Posted

Glupe li teorije po kojoj je Emeri odlučio prvenstvo time što je u pretposlednjem kolu odmarao startere za EL i tako dozvolio Granadi da pobedom osigura opstanak, pa tako nisu bili motivisani da u poslednjem pobede Barsu :isuse:

Pošto je tu sve zavisilo od motivacije Granade. Koju je dužna da obezbedi Sevilja.

Posted

Nije teorija nego se tako izdešavalo u praksi

Posted

Jbg, u nekim ligama bi i čast i poštenje bili sasvim dovoljan motiv :(

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...