djeneralche Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Дај људи, узимате левог за озбиљно... Шпанска лига нема квалитета за 20 тимова. Sto, mogao je da napise da su Vucinic i Misimovic najveci talenti, onda bi morali da ga shvatimo vrlo ozbiljno.
levi Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 U pravu je levi. Nek se ugledaju na bracu Skote i naprave ligu sa 10 timova. Za vise i nemaju kvaliteta. Mogu da nategnu 12 i da igraju trokružno, ali opet bi bilo dvocifrenih rezultata. To ne može u ozbiljnim ligama Već16 klub im je filijala raspalog Udinezea
tangodelta Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Mogu da nategnu 12 i da igraju trokružno, ali opet bi bilo dvocifrenih rezultata. To ne može u ozbiljnim ligama Već16 klub im je filijala raspalog Udinezea I tu su bolji od Engleza, kojima je 13. u ligi filijala istog tog Udinesea.
levi Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Oni su konkurentni. Ne kukaju da svake godine kreću od 0, kao što se kuka nad ubogom Granadom za koju je uspeh što je izgubila samo sa 3:0 kod kuće
Miljenko Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Normalno da je uspeh. Isto bi prosla i vecina PL timova, takvog ranga; tu ne pomaze trud nista.
tangodelta Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Oni su konkurentni. Ne kukaju da svake godine kreću od 0, kao što se kuka nad ubogom Granadom za koju je uspeh što je izgubila samo sa 3:0 kod kućeNisam znao da je Majov post na PPP zvanican PR Granade [emoji106]
CerdicLeboeff Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 И тако кад прејаки Белгијанци натамбурају вриједни и радни Лестер,... а Шпанци дају по два полуфиналиста у оба еврокупа ППП ће да прича о директном фузбалу.
Miljenko Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Betis ispraca Getafe u nizi rang. Jedino mi je krivo sto Rayo Vallecano ipak nece ostati u Primeri.
Lancia Posted May 17, 2016 Author Posted May 17, 2016 Bartra in, Javi Martinez out! Neverovatno. Ostalo manjevise OK. Iznenadjenje je da je najbolji strelac kvalifikacija Alcacer izvisio. Za moj ukus, Pedro i Fabregas out, Torres i S.Roberto in.
Lancia Posted May 17, 2016 Author Posted May 17, 2016 Ja i ne vidim da ih je 25 De Gea je starter valjda. Nadam se. Sredina je valjda, Buskets, Iniesta, Silva i jos jedan.
ducca Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 Mislim da ce u MF uglaviti i Isca i jos jednog, to moze biti npr Koke, i piciti samo jednog spica, npr Moratu, osim ako ne preferira Aduriza.
Lancia Posted May 17, 2016 Author Posted May 17, 2016 Mislim da ce u MF uglaviti i Isca i jos jednog, to moze biti npr Koke, i piciti samo jednog spica, npr Moratu, osim ako ne preferira Aduriza. Koliko sam ja video, Silva je daleko van forme. Koliko i da li moze da ga povrati Del Boske je nepoznanica, valjda nece biti kao na SP, da mu treba dve utakmice da uvidi da nesto ne sljaka kako treba. Moj favorit je Saul. Isco mnogo zadrzava loptu. Morata i Aduriz su 50-50. Ne znam sta mu znaci pozivanje Nolita i Pedra, to je isti tip igraca.
Recommended Posts