Muwan Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 meni je zapravo neverovatno kako masite poentu cele ove price. da je tako kako ti kazes nikada ne bi bilo situacije da ekipe iz zone ispadanja pobedi top 3 ekipe u ligi. sa vasom logikom je glupo da autsajder i izadje na teren protiv favorita jer nece pobediti pa bolje da i ne pokusavaju. nek se samo sklone i prime 4-5 gola i da se pripremaju za sledece kolo protiv ravnopravnije ekipe. ili jos bolje, nek predaju utakmicu bez borbe 0-3, bar ce imati bolju gol razliku nego da izadju i da prime 4-5 komada. kao npr rayo vallecanu je bilo bolje da su predali mec realu i izgubili 0-3 nego da prime desetku. budale. jos su se usudili i da dva puta vode na utakmici. Nikada nije glupo da autsajder izadje na teren. Poenta priče je u tome da ponekad autsajder jednostavno ne može više od onoga što smo videli u prenosu. Pre će biti da je tebe malkice poneo Lesterov uspeh pa sad kontaš da Barcelonu i Real svako može da osuši samo ako se malo potrudi.
189- Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 @189 Ne bih da branim gorstacku ligu, ali pogledaj kako se QPR branio zadnjih 5 minuta protiv Cityja kad su Dzeko i Aguero Sheringham-Solskjaerovali Sektu. Slucajno su se tako branili nakon sto su znali da ostaju u ligi zbog rezultata Boltona, a dotad im City nije cestitu sansu stvorio. Jebiga, dead rubber. pa uporedi samo reakciju odbrane qpr i granade kod golova. nebo i zemlja.
189- Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Nikada nije glupo da autsajder izadje na teren. Poenta priče je u tome da ponekad autsajder jednostavno ne može više od onoga što smo videli u prenosu. Pre će biti da je tebe malkice poneo Lesterov uspeh pa sad kontaš da Barcelonu i Real svako može da osuši samo ako se malo potrudi. nisam nigde napisao da sam ocekivao da granada pobedi barcelonu nego da bar pokazu zelju za igrom. da ne izgleda da na mom terminu ima vise pozrtvovanja. hoces da kazes da ovaj lik sa brojem 18 ne moze da potrci za suarezom? da ne moze markirati bolje? da mu je maksimum da se setka?
Muwan Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Hoću da kažem da je Suarez dao bar 15 takvih golova ove sezone, ne vidim bilo kakav specijalan nedostatak profesionalizma kod broja 18 u odnosu na njegove kolege iz drugih timova.
Miljenko Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Dzabe se trudis. Ljudi su toliko bolji, od veceg dela lige, da su ova 3 gola sasvim korektna stvar. Ja sam ocekivao 5-6 komada, onako rutinski, plus sto je Granada obezbedila opstanak pre ovog meca. Daj mi jednu PL odbranu, koja moze da iskontrolise ova tri ludaka napred(posebno kada pogledas ovosezonske odbrane).
Weenie Pooh Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 ne, razlika izmedju leicestera i granade nije bilo pred pocetka ove sezone. uporedjivanje budzeta leicestera i granade. valjda treba uporedjivati budzete ovih klubova sa najjacim klubova iz svojih liga. Ceniš da je to tvoje poređenje više u korist Granade? Real i Barca su bogatiji od svih engleskih klubova, a Granada je siromašnija od svakog engleskog Lestera. Veći stepen izjednačenosti u BPL je direktna posledica ovog što ti beowl gore ističe, ravnopravnije raspodele novca od TV prava. Ali pošto si ti "u pravu kao i uvek", slobodno to ignoriši i zamišljaj da su Leicester i Granada bili u istoj situaciji na početku sezone, pa ako jedan može da osvoji titulu, onda drugi bar može da ne greši u utakmici koja odlučuje titulu. Uživaj.
189- Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Ceniš da je to tvoje poređenje više u korist Granade? Real i Barca su bogatiji od svih engleskih klubova, a Granada je siromašnija od svakog engleskog Lestera. Veći stepen izjednačenosti u BPL je direktna posledica ovog što ti beowl gore ističe, ravnopravnije raspodele novca od TV prava. Ali pošto si ti "u pravu kao i uvek", slobodno to ignoriši i zamišljaj da su Leicester i Granada bili u istoj situaciji na početku sezone, pa ako jedan može da osvoji titulu, onda drugi bar može da ne greši u utakmici koja odlučuje titulu. Uživaj. hoces da kazes da si ti predvideo da ce se leicester boriti za titulu. jbt. svaka cast. ja bih pre rekao da su statusno imali isti cilj na pocetku sezone. a to je da obezbede opstanak. razlika izmedju njih je samo sto jedan klub izlazi naostreno protiv velikih klubova a drugi sa spustenim gacama. izgleda da cu morati poceti pisati madjarski, mozda cete onda shvatiti poentu mojih postova.
levi Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 (edited) Kao da je Granada amaterski klub iz 4 lige, pa ne može nikako da se očekuje da bar kući parira prvaku Ako su toliko slabiji, a nisu ispali, krajnje je vreme da španci smanje broj klubova u Primeri Edited May 14, 2016 by levi
Lancia Posted May 14, 2016 Author Posted May 14, 2016 Jeste vi gledali utakmicu ili sudite samo na osnovu rezultata? Granada uopste nije igrala lose, to sto se potkrala nekom greska ili nepaznja, ne umanjuje njihovo generalno zalaganje. Primio je i Real u Madridu 4 komada, boze moj nece Granada 3. Nema svako gladijatore i odbranu ko Atletiko. Ovako ispada da je Granada trebala da igra za Real, nije im dovoljno sto su odigrali finis prvenstva za desetku i spasili zivu glavu, kad su ih vec svi otpisali. Opet da ponovim, radi se maltene o B ekipi Udinezea, igraci se kale i (pre)prodaju na kraju sezone i svake godine se krece od nule, nesto kao Rayo Vallecano. Dok god se ne ustali pravilna raspodela love od TV prenosa, bice ovako kako jeste.
Muwan Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 hoces da kazes da si ti predvideo da ce se leicester boriti za titulu. jbt. svaka cast. ja bih pre rekao da su statusno imali isti cilj na pocetku sezone. a to je da obezbede opstanak. razlika izmedju njih je samo sto jedan klub izlazi naostreno protiv velikih klubova a drugi sa spustenim gacama. izgleda da cu morati poceti pisati madjarski, mozda cete onda shvatiti poentu mojih postova. Poenta ti je pogrešna jer nemaš ništa da priložiš u njenu korist osim lične impresije da se broj 18 nije potrudio da potrči i zaustavi Suareza. Ljudi koji su gledali utakmicu ti lepo kažu da Granada uopšte nije bila bezvoljna niti nezainteresovana. Ako očekuješ da se protiv Barce brane kao Atletico dovedi im prvo Simeonea, Godina, Luisa i ostale. Odigrali su korektno sa onim što su imali.
levi Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Onda Granada ne treba da igra prvu ligu, ako nisu u stanju da naprave stabilan klub i konkurentnu ekipu 20 klubova je svakako previše, očigledno da Španija nema kvalitet za toliko, a vidimo sad da su i ovi unutar 16 kritični Svođenje svega na budžet postaje već besmisleno i sve je besmislenije što su više rastu budžeti. jer mogu da rastu neograničeno, a kvalitet koji se dobija za uzvrat ne može
Lancia Posted May 15, 2016 Author Posted May 15, 2016 (edited) Onda Granada ne treba da igra prvu ligu, ako nisu u stanju da naprave stabilan klub i konkurentnu ekipu 20 klubova je svakako previše, očigledno da Španija nema kvalitet za toliko, a vidimo sad da su i ovi unutar 16 kritični Svođenje svega na budžet postaje već besmisleno i sve je besmislenije što su više rastu budžeti. jer mogu da rastu neograničeno, a kvalitet koji se dobija za uzvrat ne može Ta finansijski kljakava Granada je skrpila bodova koliko im treba. Sad sto treba da ispunjava zelje dokonih navijaca, to je druga stvar. Nek skupe pare i osnuju FK Zlatna Ribica i svima dobro. Edited May 15, 2016 by Majo
Pantelija jr Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Nisam gledao cijeli meč, ali znao sam da će djubrad iz Granade da pomognu katalonskim lupežima, samo da napakoste Kristini! Zaboga, 1 Granada u meču koji njima takmičarski ne znači ništa nije uspjela da spriječi 1 Barselonu, kojoj je to odlučujući meč za titulu, da pobijedi. Odmah se vidi da je tu nešto sumnjivo ... Čestitam navijačima ovih antipatičnih, bilo bi stvarno čudo da su poslije onakve dominacije tokom većeg dijela sezone na kraju ispušili. A jbg, da se čuda dešavaju svaki dan, onda ne bi bila čuda... Dajte na bis još dva-tri gifića g-dje Pike, da zaokružimo ovu sezonu nečim pozitivnim!
CerdicLeboeff Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Дај људи, узимате левог за озбиљно... Шпанска лига нема квалитета за 20 тимова.
MiddleClass Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 U pravu je levi. Nek se ugledaju na bracu Skote i naprave ligu sa 10 timova. Za vise i nemaju kvaliteta.
Recommended Posts