renne Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Dosadna utakmica Malaga - Real. kakav zajeb, drugo poluvreme iz snova
Weenie Pooh Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 (edited) :wub:Jel' Iker bio na klupi zbog partijske nediscipline, ili šta?real igra jako lose, bice da je vreme da specijalni dobije sut kartuNeka se pripremi Rafa Benitez... Edited December 22, 2012 by Weenie Pooh
gervasius twinkleminkleson Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 kakav zajeb, drugo poluvreme iz snovanije mi previse zao, roma - milan je bila spektaularna :)
crtamOrasi Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Jel' Iker bio na klupi zbog partijske nediscipline, ili šta?Neka se pripremi Rafa Benitez... At the moment, for me and my coaching staff, Adan is better than Iker. – Jose Mourinho Ne bi me iznenadilo da se trudi da dobije otkaz umesto da ga sam ponudi. Ne verujem da ne moze da predvidi gde ce ovo da ga odvede. Djubre pohlepno.
Weenie Pooh Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Me nije, zna se da on voli da ode kad je najpopularniji, posle nekog osvojenog trofeja... Sad bi mu odgovaralo da uzme LŠ i onda popije otkaz zbog minusa od jedno 25 bodova u ligi. Pamtilo bi se samo da je otišao kao šampion Evrope, boli ga uvo.
crtamOrasi Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Ma jasno je da je kod njega ego >>>> pohlepa, al ne bih rekao ni da je mnogo imun na pare. A kako igraju trenutno cl im je svetlosnim godinama dalje nego prosle sezone.
*edited by mod Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Me nije, zna se da on voli da ode kad je najpopularniji, posle nekog osvojenog trofeja... Sad bi mu odgovaralo da uzme LŠ i onda popije otkaz zbog minusa od jedno 25 bodova u ligi. Pamtilo bi se samo da je otišao kao šampion Evrope, boli ga uvo.I meni se cini da ce ga drzati dokle god je u konkurenciji za CL, cim zavrsi takmicenje tu, pa makar je i osvojio ima da predje u PSG
Lancia Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 Jel' Iker bio na klupi zbog partijske nediscipline, ili šta?Neka se pripremi Rafa Benitez...Casillas i Ramos su na meti zbog 'dugog jezika'. Mourinho ne moze da preboli njihove prozivke da je treneru uvek neko drugi kriv zbog poraza ili lose igre.Sto ze Beniteza tice, to bi bilo super i za Barsu i za Atletico. S obzirom da Real nema igru, vec samo kontru i da su ih protivnici procitali, tako sto im prepustaju igru i posed lopte, najbolje opcije su Loew i Klopp. Btw, vazna je i karta popularnosti u Spaniji, Mourinho je doveo Real na podijum omrazenosti, jer nije normalno da Barsa bude svuda rado vidjen gost, pogotovo u politicko vreme koje ne ide na ruku Kataloncima.
aram Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 ja bi voleo da klopp dodje, ali nesto nisam siguran da bi sad pristao, osim ako ne osvoji CL ove godine (cemu se nadam :D)
Lancia Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 ako osvoji CL, ima da dodje sigurno + ce ih odrati od para. al' prvo nek prodju Shaktar.
Lancia Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 Lancia se vrnula... :( djes prijatelju, sta ima?
MiddleClass Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Eo me! :)A nista. Cekam maj da Murinjo opet podigne pehar LS.
ArleKino Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Samo za Lanciju: Busquets tek 14. na listi najboljih igrača svijeta po izboru Guardiana.
Recommended Posts