Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

Spanija je bivsa fudbalska sila. Nesto kao Madjarska...

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Spanija je bivsa fudbalska sila. Nesto kao Madjarska...

Kako se samo ne umoris :lolol:

nego reci ti meni, hoce li Atletico osvojiti Primeru ove godine?

Posted

... a sve sam ja započeo time što sam se usudio primijetiti da mi je Pique iritantan :cry:

(i posprdno sam ga nazvao g. Šakira. grešan sam. međutim, ono što me zapanjuje je da se niko nije našao spremnim da brani 1 Đordi Albu, kome sam takođe posprdno promijenio ime u "Đubri Alba", i okarakterisao ga kao još iritantniju pojavu)

aj sad da probam ozbiljno: nemam ništa naročito protiv Pikea (osim što igra za Barsu protiv koje ja navijam već neko vrijeme), smatram ga odličnim igračem, samo mi je sinoć baš bilo antipatično kako serenda sudijama poslije poraza... jbg, takva bahatost igrača velikih timova mi ide na živce i kad se radi o timu koji mi je simpatičniji od Barse,

Јел ожењен Шакиром? Није.

Posted

Tores dijeli lekcije. :Hail:

@Majo

Rendzers dobio Seltika na penale u polufinalu kupa. :fantom:

Posted

Ha. Kad se sjetim kako sam hvalio Enrikea da je u top 5 menadzera trenutno ovdje su razni ppp strucnajci pricali - ma ne, barsa ima trio fantastiko najbolji u istoriji, oni su zasluzni, a ne trener.

Jesu li sad oni krivi ako nista ne osvoje ili je Enrike ipak neznalica? :fantom:

Murinjo im je slobodan. Nece imati bolju priliku da ga dovedu...

Posted

enrike se pogubio,a Mesi i Nejmar se raspadaju,samo Suarez igra

Inace,kako je Barsa prevarila Liverpul,za smesne pare su doveli majstora

Posted

Igraci su krivi naravno tj. Mesi nije sav svoj. Nesto ga muci i Barsa ima probleme. Stisli su bili opako, nekoliko sansi i primise ga.

Evo Visko na pocetku kaze u cetvrtak su imali slobodan dan, a u petak opcioni trening (ko hoce da dodje) i nije dosao Mesi i jos 3.

Posted

Farsa mode on.

Samo za Shakiroljubitelje Pike odvaljuje Sikeru.

Posted

Jos sladje bi bilo da je Nevil na klupi Valensije, ali daj sta das!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...