Pokojni Ruxin Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 (edited) Dajte neku tl;dr ove uzbudljive rasprave za nas što dolazimo ovde isljučivo zbog šakirinih gifova Bonus poeni ako je u formi gifa na kojem se nalazi šakira Edit - @moća Edited April 10, 2016 by Ruxin
Weenie Pooh Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 i jebte se svi, pogotovo Vini Dajte jos neki Sakirin gif sta ste se stisli Služimo narodu! Dajte neku tl;dr ove uzbudljive rasprave za nas što dolazimo ovde isljučivo zbog šakirinih gifova Bonus poeni ako je u formi gifa na kojem se nalazi šakira Evo, ukratko:
MiddleClass Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Majo je unistio potencijalno dobar topik o viskiju i Son Koneriju ovim spamom o radikalima i naprednjacima u Pikeovoj glavi. :(
Pantelija jr Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 ... a sve sam ja započeo time što sam se usudio primijetiti da mi je Pique iritantan (i posprdno sam ga nazvao g. Šakira. grešan sam. međutim, ono što me zapanjuje je da se niko nije našao spremnim da brani 1 Đordi Albu, kome sam takođe posprdno promijenio ime u "Đubri Alba", i okarakterisao ga kao još iritantniju pojavu) aj sad da probam ozbiljno: nemam ništa naročito protiv Pikea (osim što igra za Barsu protiv koje ja navijam već neko vrijeme), smatram ga odličnim igračem, samo mi je sinoć baš bilo antipatično kako serenda sudijama poslije poraza... jbg, takva bahatost igrača velikih timova mi ide na živce i kad se radi o timu koji mi je simpatičniji od Barse,
Lancia Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 +1 Važi i za PL topik... Radisa stize ko panduri u americkim filmovima pre odjavne spice. ... a sve sam ja započeo time što sam se usudio primijetiti da mi je Pique iritantan (i posprdno sam ga nazvao g. Šakira. grešan sam. međutim, ono što me zapanjuje je da se niko nije našao spremnim da brani 1 Đordi Albu, kome sam takođe posprdno promijenio ime u "Đubri Alba", i okarakterisao ga kao još iritantniju pojavu) aj sad da probam ozbiljno: nemam ništa naročito protiv Pikea (osim što igra za Barsu protiv koje ja navijam već neko vrijeme), smatram ga odličnim igračem, samo mi je sinoć baš bilo antipatično kako serenda sudijama poslije poraza... jbg, takva bahatost igrača velikih timova mi ide na živce i kad se radi o timu koji mi je simpatičniji od Barse, u sledecem izdanju, Pantelija priznaje da je zaljubljen u Pikea, Vini priredjuje vatromet gifova a Middleu ce krenuti suza iz elitnog oka.
Budja Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Наравно. Али просјечан Шпанац има свако демократско право да му иде на ону ствар кад Пике изнесе свој политички став... у том је поента. Дел Боске је у крајњој инстанци на истој страни као просјечан Шпанац. Пике је на супротној. Ciudadanos + PP + PSOE = 14 + 24 + 21 = 59% = protiv referenduma Dakle, Del Boske nije prosecan Spanac.
CerdicLeboeff Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 (edited) Ciudadanos + PP + PSOE = 14 + 24 + 21 = 59% = protiv referenduma Dakle, Del Boske nije prosecan Spanac. Он, у крајњој инстанци не жели одвајање. У глави оних 59% другачији утисак оставља Дел Боске који је за референдум као демократски чин, али би волио да Каталонија остане у Шпанији и Пике који хоће и референдум и одвајање.... :) Толико од мене о шпанским и каталонским проблемима, ако може да наставимо о фудбалу. Дел Боске има двије Лиге шампиона и Свјетски куп, за разлику од осталих 23 милиона Шпанаца. -_- Edited April 11, 2016 by CerdicLeboeff
MiddleClass Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Kao i sve i životu i taj referendum će im proći kao onaj škotski.
CerdicLeboeff Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Kao i sve i životu i taj referendum će im proći kao onaj škotski. Значи, Шпанија осваја свјетско... брат Торес забија гол Њемачкој у финалу за опроштај од дреса. -_-
Recommended Posts