Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

ovo cu da ti kacim na svaki post.

Dogovoreno. Mada ja bih radije nešto ovako...

uo3tkloh80e.gif

... ili bar ovako...

tumblr_m9ghh68DP31rbgeluo4_r1_400.gif

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pike je veliki car, faca i bog fudbala.

Posted

Šta god ono na kraju utakmice je bilo odvratno.

Posted (edited)

Дел Боске и Инијеста су Кастиљанци. Не можеш бити Шпанац више од тога. Можда су изјавили нешто фазону демократија итд... Али Дел Боске је Реалово дијете и тренер... Једноставно, није исти пар опанака кад нешто изјаве њих два и Пике.

Пике је арогантан и препотентан, лично боли ме она ствар за његове провокације, али разумијем зашто се некима пење на ону ствар.

Edited by CerdicLeboeff
Posted

giphy.gif

Ali stvarno, nisam znao da se ovde uzimaju u obzir politički stavovi pri oceni igrača. Mislio sam u startu da se zezate, kad ono ispade da vam stvarno znači šta Šakirin baby daddy misli i govori o statusu Katalonije? :unsure:

Posted

Дел Боске и Инијеста су Кастиљанци. Не можеш бити Шпанац више од тога. Можда су изјавили нешто фазону демократија итд... Али Дел Боске је Реалово дијете и тренер... Једноставно, није исти пар опанака кад нешто изјаве њих два и Пике.

Пике је арогантан и препотентан, лично боли ме она ствар за његове провокације, али разумијем зашто се некима пење на ону ствар.

Pa dobro, ako si gledao intervjue sa Del Boskeom i Iniestom, ja bih te molio da nam prepricas sta su mozda izjavili. A Pike je na repu arogantnosti i preotentnosti, ladno bi, da sam njegovih godina, pozeleo takvog pajtosa  za druzenje, al' ajde da ne drvim, svakom svoje.

Evo npr. Vini bi pre dao bulju prvom timu Liverpula, nego sto bi izasao na sudar sa Sakirom. Razlikujemo se, jbg.

Posted

A? :unsure: Izgleda misliš da ja ove Shaki slike kačim ironično, kao neku porugu Pikeu? Grešiš, ovaj, grešiš silno sinak. Ali evo neću više, da te ne uznemiravam :(

Posted

+1

Posted

Vini, ne mislis valjda da sam uvredjen zbog Pikea pobogu :isuse: nego trolujes i spamujes ovaj topik, bez ijednog smislenog komentara. Video si kako izgleda kukanje na ostrvskom topiku, samo posle tri moja pametna posta.

Posted

Ali stvarno, nisam znao da se ovde uzimaju u obzir politički stavovi pri oceni igrača. Mislio sam u startu da se zezate, kad ono ispade da vam stvarno znači šta Šakirin baby daddy misli i govori o statusu Katalonije? :unsure:

Potpuno nevezano za politicke stavove. Stekao sam drugaciji utisak slusajuci ga (kad prica na kastiljanskom, naravno, katalonski slabo razumem), meni ne deluje prepotentno. A pre svega I like his game.

Posted (edited)

Pa dobro, ako si gledao intervjue sa Del Boskeom i Iniestom, ja bih te molio da nam prepricas sta su mozda izjavili. A Pike je na repu arogantnosti i preotentnosti, ladno bi, da sam njegovih godina, pozeleo takvog pajtosa za druzenje, al' ajde da ne drvim, svakom svoje.

Evo npr. Vini bi pre dao bulju prvom timu Liverpula, nego sto bi izasao na sudar sa Sakirom. Razlikujemo se, jbg.

Не знам шта је Инијеста рекао, али Дел Боске је више пута говорио о сецесији Каталоније. Човјек је ономад бранио Гвардиолу од халабуке и рекао како Каталонци имају право да се боре за независност...

Е сад, он је исто тако, више пута изјавио да не може да замисли шпанску репрезентацију и Ла лигу без Каталонаца и Барселоне те да би волио да не дође до сецесије. Зар не мислиш да у очима просјечног Шпанца не постоји битна разлика између Дел Боскеа и Пикеа?

Пике је одличан фудбалер... али кад га упоредиш са Роналдом и Арбелоом, нпр, и они су препотентни и добри фудбалери... као што разумијем како они иритирају људе, разумијем како је и он иритантан неком.

Edited by CerdicLeboeff
Posted

Sve je to lepo, samo Pike nema obavezu da modeluje svoje politicke stavove prema misljenju prosecnog Spanca.

Posted

Sve je to lepo, samo Pike nema obavezu da modeluje svoje politicke stavove prema misljenju prosecnog Spanca.

Наравно. Али просјечан Шпанац има свако демократско право да му иде на ону ствар кад Пике изнесе свој политички став... у том је поента.

Дел Боске је у крајњој инстанци на истој страни као просјечан Шпанац. Пике је на супротној.

Posted

Vid ovog lanču, umesto da bude sve nogom u dupe jer se najzad neko smilovao da poseti ovaj malecni kutak fudbalske opskurnosti, on još pravi kritički osvrt na postove :fantom:

Posted

Не знам шта је Инијеста рекао, али Дел Боске је више пута говорио о сецесији Катслоније. Човјек је ономад бранио Гвардиолу од халабуке и рекао како Каталонци имају право да се боре за независност...

Е сад, он је исто тако, више пута изјавио да не може да замисли шпанску репрезентацију и Ла лигу без Каталонаца и Барселоне те да би волио да не дође до сецесије. Зар не мислиш да у очима просјечног Шпанца не постоји битна разлика између Дел Боскеа и Пикеа?

Пике је одличан фудбалер... али кад га упоредиш са Роналдом и Арбелоом, нпр, и они су препотентни и добри фудбалери... као што разумијем како они иритирају људе, разумијем како је и он иритантан неком.

I gde je izjava Pikea? Gvardiola je uzeo aktivno ucesce na izborima u Katalunji, na spisku je odbornika. Del Boske je nije rekao da imaju pravo da se bore za nezavisnost, vec da imaju osnovno pravo na referendum, koji im se uskracuje. Isto to je rekao i Iniesta. Za razliku od njih Pike je rekao da je Katalan i da bi igrao za Katalunju da je drzava, kako nije, igra svim srcem za Spaniju.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...