Jozef K. Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 meni cudno da nisu dobili ni penal a nije bilo ni crvenog za sociedadove igraceZato je Pike sa družinom vijao sudije po završetku.
Pantelija jr Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Zaisti, g. Šakira je rijetko iritantna pojava... U ravni možda sa Djubri Albom
Lancia Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 (edited) E u kurac krasni ako vam je Pike iritantan. Mogu da razumem da vam je svima dosadila Barsa sa svojim pobedama i trofejima, ali momak je jedan od retkih koji ima stila, zvaku, zna da sastavi recenicu i misao i mije dosadan, uz to je sjajan igrac. Jel vam i Barkli svojevremeno bio iritantan? Ko babe ste neke i uz to ne bi ostavili smislen komentar na ovom topiku ni u snu, osim ako izgube Real ili Barsa. Edited April 10, 2016 by Majo
Weenie Pooh Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 E u kurac krasni ako vam je Pike iritantan. Mogu da razumem da vam je svima dosadila Barsa sa svojim pobedama i trofejima, ali momak je jedan od retkih koji ima stila, zvaku, zna da sastavi recenicu i misao i mije dosadan, uz to je sjajan igrac. Takođe,
Lancia Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 a OK, to sve objasnjava. nisam ni sumnjao da ces ti da propustis ovo sa nekim dubokoumnim prilogom.
Nemanja Posrbica Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 (edited) Imam utisak da svaka utakmica Barcelone u San Sebastianu izgleda isto. Juče je Luis Enrique zajebao, morali su od početka sa starterima da izađu i da reše La Ligu, ovako ostaje neizvesno. Godinama Barcelona nije dobila u San Sebastianu. Pique je sinoć hteo da zadavi sudiju, jer je dodao samo tri minuta u drugom poluvremenu, a igrači Reala su se valjali ceo meč. Golman Ruli je očigledno baš talentovan golman, izgleda da će Argentina da nađe rešenje posle godina lutanja. Pique je omražen u Španiji iz brdo razloga. Pre svega je otvoreni katalonista, provocira Real Madrid kad god stigne, žena mu je Shakira, iz bogate je porodice i prilično je pun sebe. Naravno, iznad svega je opako dobar štoper, verovatno će biti upamćen kao jedan od najboljih svih vremena. Ovo što je Mayo naveo je sve tačno, to ga čini popularnim u Kataloniji i nigde više. Meni je cool, jer simpatišem Barcelonu, ali mi je jasno što ga niko drugi ne gotivi. edit. Ovi sa Mozzarta su me podržali u vezi Rulija. http://www.mozzartsport.com/vesti/heronimo-rulji-momak-koji-ce-razbiti-argentinski-baksuzluk-sa-golmanima-video/132465 Edited April 10, 2016 by Nemanja Posrbica
Lancia Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 Imam utisak da svaka utakmica Barcelone u San Sebastianu izgleda isto. Juče je Luis Enrique zajebao, morali su od početka sa starterima da izađu i da reše La Ligu, ovako ostaje neizvesno. Godinama Barcelona nije dobila u San Sebastianu. Pique je sinoć hteo da zadavi sudiju, jer je dodao samo tri minuta u drugom poluvremenu, a igrači Reala su se valjali ceo meč. Golman Ruli je očigledno baš talentovan golman, izgleda da će Argentina da nađe rešenje posle godina lutanja. Pique je omražen u Španiji iz brdo razloga. Pre svega je otvoreni katalonista, provocira Real Madrid kad god stigne, žena mu je Shakira, iz bogate je porodice i prilično je pun sebe. Naravno, iznad svega je opako dobar štoper, verovatno će biti upamćen kao jedan od najboljih svih vremena. Ovo što je Mayo naveo je sve tačno, to ga čini popularnim u Kataloniji i nigde više. Meni je cool, jer simpatišem Barcelonu, ali mi je jasno što ga niko drugi ne gotivi. + ima tri privatne firma, mesaru, reklamnu agenciju i softverskih proizvoda, koje donose isti prihod kao od fudbala. Da dodam, na proslavi tri titule, Pike je rekao: ' Hvala Kevin Rolandu, od tebe je sve pocelo' aludirajuci na privatnu zabavu Ronalda. Od tada mu zvizde na utakmicama reprezentacije (nema odgovarajuceg smajlija). Sto se tice otvorenog kataloniste, nikad nije izjavio vise u korist secesije od Cavija, Gvardiole, Busketsa, Inieste!!! ili Del Boskea!!!. Pike igra (i zivi) pod takvim pritiskom stampe i javnosti i igra sto je najbolje fenomenalno, da covek moze samo da mu skine kapu. Ove fore sa pljuvanjem semenki na najbolje kucne prijatelje su toliko debilne, da nemam reci.
Nemanja Posrbica Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Iniesta? On i dalje ne priča katalonski, a živi u Kataloniji 20 godina. Del Bosque?
John Coltrane Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Jedino zalim sto je olako pusten iz UTD. A sem Pujola i Cavija ne vidim nijednog igraca Barse koji mi je bio simpatican u zadnjih x godina. A Ruli je jos 1 FM wonderkid :D
Lancia Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 (edited) @Nemanja I jedan i drugi su dali punu podrsku referendumu za otcepljenje, znaci ne i automatskom otceplenju. Kad je to isto rekao Pike, stavljen je na stub srama, dok Arbeloa moze da izjavi da ga utakmice selekcije uopste ne interesuju, jer nije deo tima, ali on je Spanac, jbg. Edited April 10, 2016 by Majo
Recommended Posts