John Coltrane Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Privatna, ali svi koji su pratili sudjenje i "izdrzavanje kazne" znaju da je to izaslo na sprdnju. Dakle moc i uticaj koji je stekao u Bajernu, kao igrac i kao funkcioner, su mu obezbedili takvu poziciju. Klub je naravno pomogao Henesiju u toj meri sto je danju radio u klubu a nocu isao da prespava u mardelj (zadnji deo kazne, ne znam tacno koliko dugo), a kad je podignuta optuznica i pocelo sudjenje klub je hteo da ga ostavi na funkciji predsednika (ili sportskog direktora) . Ugo ili neko drugi verovatno moze reci vise od mene o ovoj temi, ali apostrofirati Bajern kao posten klub ciji kljucni covek bude osudjen zbog utaje poreza je iluzorno.
Lancia Posted April 5, 2016 Author Posted April 5, 2016 pa dobro, rekoh eventualno -_- istini za volju zaboravio sam na Henesa, vise sam mislio na zdravo poslovanje bez dugova.
John Coltrane Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Kod svaba nema stranog ulaganja u meri kao u ENG, pa i u drugim ligama. Milsim da je pod moranjem da 51% vlasnistva bude u rukama Nemaca. Pre par godina (ono valjda kad je Pep dosao) sam citao tekst o tome kako su 2005. digli kredit od preko 300mil oera za stadion i kako su valjda sve isplatili u roku od 9 godine ne cekajuci da prodje 25-30 godina na koliko je bio kredit. I to se moze podvesti kao dobar model poslovanja, ali ne treba zaboraviti njihovu šapu na svim najboljim igracima u ligi koje oni bukvalno otimaju (nesto kao Zvezda i Partizan kod nas). Ne treba zaboraviti da su oni nedodirljivi.
Strahan Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Privatna, ali svi koji su pratili sudjenje i "izdrzavanje kazne" znaju da je to izaslo na sprdnju. Dakle moc i uticaj koji je stekao u Bajernu, kao igrac i kao funkcioner, su mu obezbedili takvu poziciju. Klub je naravno pomogao Henesiju u toj meri sto je danju radio u klubu a nocu isao da prespava u mardelj (zadnji deo kazne, ne znam tacno koliko dugo), a kad je podignuta optuznica i pocelo sudjenje klub je hteo da ga ostavi na funkciji predsednika (ili sportskog direktora) . Ugo ili neko drugi verovatno moze reci vise od mene o ovoj temi, ali apostrofirati Bajern kao posten klub ciji kljucni covek bude osudjen zbog utaje poreza je iluzorno. uli je utajio 27m. taj novac se nalazio na racunima u svici. izgleda da pravi dobre kobaje :D - koliko se secam, bilo je reci da se donese zakon kojim se uli i bratija uz odredjeno placanje penala, ne bi gonilli ali to nije proslo nakon toga se prijavio i priznao da je pogresio na presudu nije ulozena zalba, osudjen na 3,6 god i podneo ostavku u fcb 29.2. pusten na uslovnu slobodu JC bayern nema nista sa ovim, njegova je bruka
John Coltrane Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Kako klub nema nista sa tima kad je (ponavljam ti) nudio da Uli ostane na funkciji bez obzira na ishod sudjenja i kad su u zatvor pohrlili svi, da ga posete i da mu daju podrsku. Najjaci mi je bio Pep koji je tek stigao u klub i odmah otisao da ljubi dupe osudjenom prestupniku. Drugar mi je pricao (koji zivi u GER) da je tamo veci prestup u ocima javnosti kad utajis porez nego kad ubijes coveka. Utaja poreza ce "kostati" svakog coveka, svakog gradjanina Nemacke i nosi sa sobom stigmu da si na taj nacin "oteo" od nemackog ponosnog radno naroda. Dakle on je time ne samo narusio svoj ugled, vec i ugled kluba obzirom da ce se svaki argument o Bajernu kao klubu bez mrlje koji zdravo posluje izazivati ono "E vidi pod Uli Henes o njihovom postenju"...Mislim koliko god da su dobre kobasice, 30milki covece...
Strahan Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 mislim da si previse ostrascen kad govoris o bayernu :D ne slazemo se uopste ali ok, postujem tvoje misljenje
porucnik vasic Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 (edited) Наравно да Бајерн има подоста са тим. Каjзер, Румениге,Ули ништа они нису бољи од Мишела. Edited April 6, 2016 by porucnik vasic
Weenie Pooh Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Kako pimplerski lobi kontroliše ovaj forum, to je strašno Zar niko ni da se osvrne na Suarez-Fonseca fertutmu koju nam donosi uvek objektivna Marca? The Uruguayan striker recently accused [former agent Daniel] Fonseca of still owing him money in line with his 2006 move from Nacional to Groningen in 2006: 20% of his roughly €800,000 transfer fee. "That was one of the disappointments I had with Daniel," Suarez said. "He also told me I was going to make €30,000 a month, and I made €10,000. He tried to compensate me when I went to Ajax [in 2007], but I've always had this sticking point. Because he was a footballer and knows the difficulties young players have and what they suffer to make money." (Along with the accusation of non-payment, Suarez also acknowledged how grateful he was to Fonseca for helping him out in the early part of his career, per the aforementioned report.) "Suarez is a liar, he is brazen and shameless. He is lying. He has psychological problems, he goes to a psychologist, but it's not working. I don't need him, I'm famous without him I don't respect him as a person and cannot accept disrespect from a kid who needs to use his fingers to add up, as he does not know what is four plus four." "The whole thing started because I had to tell the kid a very uncomfortable truth when he was playing for the junior national team. Three of his teammates gave me a call and said they were having a tough time with Luis. I had to say something very uncomfortable to the kid, but until the day I die I won’t say what it was. He didn’t take it, it didn’t go down well at all. The coward should tell the truth and not try to smear me by saying I owe him 200,000 euros. Little sod If he had any courage he’d say what I had to say to him. That’s the real motive why this disgraceful person doesn’t have the courage to talk and has been hiding this for six years."
Weenie Pooh Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 (edited) Fonseku? Kako li se na urugvajskom kaže "I don't need him, I'm famous without him"? Edited April 8, 2016 by Weenie Pooh
Pokojni Ruxin Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Ne znam, ali little sod google translate prevodi kao poco SOD, što zvuči kao skroz adekvatan nadimak za suareza
Lancia Posted April 9, 2016 Author Posted April 9, 2016 trpanje Eibara, siguran znak da Real ispada iz lige sampiona.
Grandilof Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Lepa akcija Koke - Torres - Griezmann kod drugog gola, u tri pasa.
Recommended Posts