Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

Bem ti sto Mesi cini. Pravi je latino. Zulja li ga pistolj dok trci?

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Najbolji topik. Svako pise o onome sto ga najvise interesuje.

Posted

To dosta govori o spanskom fudbalu.

Posted

mislio sam na Middla i zuljanje :D a ti da cutis, ne moze da se zivi od Benzemenih skandala ovde. Sva sreca, nema puno Francuza, svi odose na ostrvo.

Posted

Borise, jel ces da navijas za francusku ako pozovu Benzemu?

Posted

Navijacu, naravno ali bih volio da ga ne pozovu.

Zasto?

Uvjek mi je smetala ta njegova nonsalantnost na terenu kada igra za reprezentaciju. Bez ikakvog antuzijazma. Sjecam poslije izgubljene utakmice protiv spanije (1-0) gdje nismo stvorili nijednu sansu, na intervju-u pislije utakmice je rekao da su igrali dobro i da su mogli pobjediti ali da nisu imali srece (wrf). Od tada cekam da mu vidim ledja.

Posted

Benzema je bio ubedljivo najbolji na poslednjem svetskom prvenstvu.

Posted

Pa kako onda kritikujes spanske navijace? Imas duple standarde.

Posted

Ne razumjem. Benzema ne krije pare na nekom poreskom raju (barem dok se dokaze suprotno).

Meni je nelogicno da spanci koji su spremni da odpreme kralja i tradicionalne politicke partije radi finansijskih skandala, nemaju sta da kazu za fudbalere. Mozda sam dosadni moralista itd, itd, ali nelogicno mi je.

Posted

Ne razumjem. Benzema ne krije pare na nekom poreskom raju (barem dok se dokaze suprotno).

Meni je nelogicno da spanci koji su spremni da odpreme kralja i tradicionalne politicke partije radi finansijskih skandala, nemaju sta da kazu za fudbalere. Mozda sam dosadni moralista itd, itd, ali nelogicno mi je.

O bre, al' si navalio. Koji fudbaleri? Darko Kovacevic? Pa o njemu je stigla informacija tek pre neki dan i taj ne igra vec deceniju. Oni koji su se igrali s porezom kao Mesi, Mascerano, Cavi Alonso... su u sudskom postupku.

Posted

Ne bavi se utajom poreza ali se zato bavi ucenama i povezan je s krimosima. Jos gore.

Posted

Ako je kriv, nece igrati. Ako nije kriv, ne bih volio da igra, objasnio sam zasto.

Posted

Ma naravno da nije isto :) kapiram da gledas to sa moralne, a ne neke zakonske strane, zato ti i pominjem PSG. Pobogu Borrise, osim eventualno Bajerna, u Evropi ne verujem da postoji finansijski zdrav i posten klub.

a da ne volis spanske klubove to stoji :wicked:

Uli Henes i 30milki utaje poreza.

Posted

Uli Henes i 30milki utaje poreza.

To se vodi kao privatna utaja poreza ili u okviru Bajerna? Ne znam, pitam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...