porucnik vasic Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Ni ja ne razumem ovo ogorceno smaranje i trolovanje, ako treba sad svakom da se pravdamo sto gledamo nesto drugo pored EPL bolje odmah zatvorite ostale topike da znamo bar na cemu smo. Огорчено смарање? Колико сам пута огорчено смарао на овом светом топићу у који залазе само познаваоци и мајстори. Мој пост је био мала провокација и шала, а не никакаква истрага фудбалских потурица. Po tvom pisanju bi covek rekao da si odgledao samo boldovano. Meni je klasiko bio dobar, bar nismo gledali istresanje jedne ekipe nad drugom. Jedina stvar koja nije valjala je bilo amatersko sudjenje. Не, нисам гледао само болдовано и управо је зачуђујуће то што пишеш. Људи који се разумеју у фудбал на овој теми и уопште сложили су се да је утакмица била лоша. Јако лоша. Да је био наш дерби кукало би се како је очајан...и сав тај џез. Но, ето ти Миљенско сте уживали. Збиља ми је драго због тога. Ја се осећам покраден за два сата мог времена. Čini mi se da sam i ja okarakterisao meč kao slab, verovatno najslabiji El Clasico poslednjih godina. To ipak ne menja činjenicu da si dosadan i pokušavaš da drugima određuješ šta će da gledaju. Ne bih mogao da uporedim sa mečem Liverpool - Tottenham, jer sam u isto vreme gledao Zvezdu. Одакле ти идеја да покушавам да одредим ко ће шта да гледа? Једном сам само из зезања запитао Априла што гледа Зрињнски - Широки Брег кад је у том случају било десетину бољих утакмица. Не знам како другачије то да нацртам.
CerdicLeboeff Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Не, нисам гледао само болдовано и управо је зачуђујуће то што пишеш. Људи који се разумеју у фудбал на овој теми и уопште сложили су се да је утакмица била лоша. Јако лоша. Да је био наш дерби кукало би се како је очајан...и сав тај џез. Није баш да је било ко, сем тебе рекао да је јако лоша. Можда само људи више очекују од 22 играча који номинално вриједе милијарду евра. Али ето, не видим да је утакмица толико лоша. Због притиска и једни и други су гријешили. Ипак, без зајебанције, да је ово било у Премијершипу, неки људи би то прогласили за празник фудбала. Но, ето ти Миљенско сте уживали. Збиља ми је драго због тога. Ја се осећам покраден за два сата мог времена. Одакле ти идеја да покушавам да одредим ко ће шта да гледа? Једном сам само из зезања запитао Априла што гледа Зрињнски - Широки Брег кад је у том случају било десетину бољих утакмица. Не знам како другачије то да нацртам. Нисам гледао празник фудбала између Тотиног села и Јетриног базена, али пошто неријетко погледам Ливерпул, а на Арени се често врти ТотенхемТВ, сумњам да су понудили празник фудбала. Генерално, не волим енглеску лигу због технички јаловог фудбала, али гледам је, па и уживам. Јеби га, фудбал је популаран због такмичарског набоја, па тек онда љепоте. Сумњам да постоји спорт са толиким такмичарским духом, бар за публику... А ђе ћеш више од ових дербија... Тотенхем...
John Coltrane Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Не, нисам гледао само болдовано и управо је зачуђујуће то што пишеш. Људи који се разумеју у фудбал на овој теми и уопште сложили су се да је утакмица била лоша. Јако лоша. Да је био наш дерби кукало би се како је очајан...и сав тај џез. Но, ето ти Миљенско сте уживали. Збиља ми је драго због тога. Ја се осећам покраден за два сата мог времена. Kad stignem vraticu par strana nazad, da vidim sta je ko od "ljudi koji se razumeju u fudbal" napisalo za tekmu i koji su argumenti za los fudbal. Subjektivni dojam je cudo.
Weenie Pooh Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Argument #1 za loš fudbal (u prvom poluvremenu): 23 dosuđena prekršaja, od kojih je možda jedno osam i po stvarno bilo. Drugo je delovalo značajno bolje, mada realno, jebeš utakmicu na kojoj Suarez, Messi, i Neimar ne urade ništa za 90 minuta <_< Hoću da kažem, previsoka su nam očekivanja.
ToniAdams Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Baš tako. Fina utakmica, iznenadjujuće ravnopravna(što je plus naravno). Koji će mi tip meča odgovarati, obično zavisi od raspoloženja; no primećujem da mi sve više leže utakmice iz Južne Amerike, gde je potez ponekad bitniji od rezultata. Prekjuče je bilo dovoljno lepih poteza, da bih sa uživanjem pratio meč. +1
John Coltrane Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Staviti najubitacniji trio na svetu u poziciju da nisu uradili nista je vrhunski fudbal. Bar za mene.
Zico Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Ruku na anus, ovaj poslednji el classico je bio mlak, cuvali se za CL, liga je vec resena, mada je Real lepo zatvorio Barsu iako nije presao centar prvih 20tak minuta. Casemiro odlican!
borris_ Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Ne znom koliko pratite "Panama papers" skandal. Skanadl nam dosta toga pokazuje i objasnjava kako danasnji fudbaj opstaje i uspjeva da placa basnoslovne palte igracima. Danas smo saznali da je Rela Socieda placao strane igrace preko panamske banke. Tako je na prmjer Darko Kovacevic imao mjesecnu platu od 2000€ a te godine je zaradio 1.4M€. Predsjedni Real Sociede je rekao da je to uobicajena praksa svih spanskih klubova. Nema nikakve iluzije u vezi spanskih navijaca, zaboravice i ovaj skanda (kao i onaj sa valncijom i pnogim drugim klubovima), ipak je fudbal iznad svega.
Lancia Posted April 5, 2016 Author Posted April 5, 2016 Ne znom koliko pratite "Panama papers" skandal. Skanadl nam dosta toga pokazuje i objasnjava kako danasnji fudbaj opstaje i uspjeva da placa basnoslovne palte igracima. Danas smo saznali da je Rela Socieda placao strane igrace preko panamske banke. Tako je na prmjer Darko Kovacevic imao mjesecnu platu od 2000€ a te godine je zaradio 1.4M€. Predsjedni Real Sociede je rekao da je to uobicajena praksa svih spanskih klubova. Nema nikakve iluzije u vezi spanskih navijaca, zaboravice i ovaj skanda (kao i onaj sa valncijom i pnogim drugim klubovima), ipak je fudbal iznad svega. Sta treba da rade, da izadju na ulice ili da ne dolaze na stadione? To je posao za poreske organe a ne za navijace.
borris_ Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Nije za navijace. Ipak malo mi je glupo da klicem igracu koji svjesno izbjegava da placa porez u zemlji koja je u krizi.
Lancia Posted April 5, 2016 Author Posted April 5, 2016 Nije za navijace. Ipak malo mi je glupo da klicem igracu koji svjesno izbjegava da placa porez u zemlji koja je u krizi. Darko Kovacevic je igrao pre ihaha vremena, pre ove krize. Btw, bzvz ti je hejt, meni bi bilo glupo npr. da klicem PSG-u, koji je nastao od novca, koji je dosao iz nafte, a te pare bi trebalo da budu narodne a ne u rukama nekih seika.
borris_ Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Ne nije isto. Katar ovdje placa sve dazbine koje treba da plati ali dobro prihvatam kritiku. Mozda hejtujem previse ali meni je glupo. Ipak ostaje kritika u vezi poslovanja spanskih klubova (mozda ne svih ali tako je rekao predsjednik kluba) naspram francuskih na primjer (dok se ne dokaze suprotno :D ).
Lancia Posted April 5, 2016 Author Posted April 5, 2016 Ne nije isto. Katar ovdje placa sve dazbine koje treba da plati ali dobro prihvatam kritiku. Mozda hejtujem previse ali meni je glupo. Ipak ostaje kritika u vezi poslovanja spanskih klubova (mozda ne svih ali tako je rekao predsjednik kluba) naspram francuskih na primjer (dok se ne dokaze suprotno :D ). Ma naravno da nije isto :) kapiram da gledas to sa moralne, a ne neke zakonske strane, zato ti i pominjem PSG. Pobogu Borrise, osim eventualno Bajerna, u Evropi ne verujem da postoji finansijski zdrav i posten klub. a da ne volis spanske klubove to stoji
borris_ Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Kako da ih volim kada nas stalno buse? Zbog toga obozavam engleske :D
Recommended Posts