Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

Ziva istina za Skote. Atletiko je Aberdin i to je to svi smo tu.

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jebo te Tores posred prkna.

Posted

Tores je Moris Dzonston.

Posted

jebo te Tores posred prkna.

Tores je Moris Dzonston.

Moris Džonston te jebo posred prkna? :huh:

Posted

Ozbiljno si dosadan. Kao što teorije nema da će neko da te ubedi da gubiš vreme gledajući meč West Ham - Swansea, isto tako nema teorije da nekoga ko voli da gleda špansku ligu ubediš da to ne valja. Neko voli šamaranje lopte na prvu, neko voli dodavanja. Deal with it.

Досадан? Нисам приметио да сам ово питање поставио више пута на овом топићу. Јуче није играна утакмица између Вест Хема и Свонсија него између два најскупља тима света. И била је очајна, без шанси, са некаквим додавањима Барселона без циља, са изгубљеним Суарезом и Нејмаром, невидљивијом Месијем, ваљањем играча, Рамосом који игра као касапин, коме судија толерише све до ампутације ноге противничког играча. Један мање квалитетни Толето Дерби. Пошто сам малко пре тога одгледао Ливерпул-Тотенхем, где је било  трчања, шанси, голова било ми је интересантно да контрастирам то. Е, онда се ухватио Ланча да ми ваљда објасни како је гледао мега утакмицу. Уколико сам ти увредио танана осећања, са шалом или провокацијом какогод, о два шкотска близанца извини. Није ми била намера. Пазићу од овог тренутка да тебе и Ланчу не узнемиравам баш толико.

Posted

Vasicu, ja ne znam sta si ti gledao.

Ne bih o kvalitetu, ali utakmica je bila vrlo dinamicna i gledljiva.

Bice da si ipak pristrasan.

Posted

Vasicu, ja ne znam sta si ti gledao.

Ne bih o kvalitetu, ali utakmica je bila vrlo dinamicna i gledljiva.

Bice da si ipak pristrasan.

Гледао сам утакмицу коју је Реал добио Роналдовим голом ђест минута пре краја. Збиља немам разлога да се убеђујем, мени је то био ужасан контраст после утакмие коју сам гледао раније у току дана. 

Posted

Досадан? Нисам приметио да сам ово питање поставио више пута на овом топићу. Јуче није играна утакмица између Вест Хема и Свонсија него између два најскупља тима света. И била је очајна, без шанси, са некаквим додавањима Барселона без циља, са изгубљеним Суарезом и Нејмаром, невидљивијом Месијем, ваљањем играча, Рамосом који игра као касапин, коме судија толерише све до ампутације ноге противничког играча. Један мање квалитетни Толето Дерби. Пошто сам малко пре тога одгледао Ливерпул-Тотенхем, где је било  трчања, шанси, голова било ми је интересантно да контрастирам то. Е, онда се ухватио Ланча да ми ваљда објасни како је гледао мега утакмицу. Уколико сам ти увредио танана осећања, са шалом или провокацијом какогод, о два шкотска близанца извини. Није ми била намера. Пазићу од овог тренутка да тебе и Ланчу не узнемиравам баш толико.

Od svega si razumeo ovo boldovano? Treba da promenis ime u Redov Vasic. Evo da ti pomognem, sto ne odes npr. na topik o filmu The Revenant usred rasprave i lepo zameris ljudima, da bi umesto sto drobe o pomenutom, bilo pametnije da se prica o Zikinoj dinastiji, jer ti si upravo odgledao i puno ti se dopao film.

Btw, da si pratio topik, video bi da mi se utakmica nije nesto svidela, ali to je vec preveliki napor za tebe, ipak ti imas misiju, trebalo je ovde da pricamo o mecu Liverpul - Totenhem.

Posted

trebalo je ovde da pricamo o mecu Liverpul - Totenhem.

Ko je dobio?

Posted (edited)

Ni ja ne razumem ovo ogorceno smaranje i trolovanje, ako treba sad svakom da se pravdamo sto gledamo nesto drugo pored EPL bolje odmah zatvorite ostale topike da znamo bar na cemu smo.

Edited by IndridCold
Posted

Čini mi se da sam i ja okarakterisao meč kao slab, verovatno najslabiji El Clasico poslednjih godina. To ipak ne menja činjenicu da si dosadan i pokušavaš da drugima određuješ šta će da gledaju.

Ne bih mogao da uporedim sa mečem Liverpool - Tottenham, jer sam u isto vreme gledao Zvezdu.

Posted

Е љебе мекани, да није од неког ко без блама каже да прати МЛС. :s_c:

Posted

Гледао сам утакмицу коју је Реал добио Роналдовим голом ђест минута пре краја. Збиља немам разлога да се убеђујем, мени је то био ужасан контраст после утакмие коју сам гледао раније у току дана. 

Po tvom pisanju bi covek rekao da si odgledao samo boldovano.

Meni je klasiko bio dobar, bar nismo gledali istresanje jedne ekipe nad drugom.

Jedina stvar koja nije valjala je bilo amatersko sudjenje.

Posted

Baš tako. Fina utakmica, iznenadjujuće ravnopravna(što je plus naravno). Koji će mi tip meča odgovarati, obično zavisi od raspoloženja; no primećujem da mi sve više leže utakmice iz Južne Amerike, gde je potez ponekad bitniji od rezultata. Prekjuče je bilo dovoljno lepih poteza, da bih sa uživanjem pratio meč.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...