Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

Svaki clan Barsinog trozupca je nesto kvalitetniji od istog igraca u Realovom trozupcu. Zbirno, Barsin napad je za klasu bolji, a mnogo dugovecniji. Igra Barselone se jeste raspala izlaskom Rakitica, ali pretio je Real i pre toga, bilo je dosta kontri gde su isli 4 na 4 ili 3 na 3. Vise su zeleli pobedu, u odbrani bili agresivni i isli telom na sve suteve, u napadu gurali do kraja. Vise su zeleli pobedu, Barselona kao da je bila uspavana.

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ovdje se Benzema ozbiljno stavlja u isti rang sa Mandzukicem, Moratom i Dzekom? :mellow::isuse: O, cirilico, sta si docekala... :isuse:

Suarez je u Top 3, a Benzema u Top 10. Benzema je imao fenomenalne statistike u Mourinhovom periodu kad se otimao sa Higuainom za prvih 11 no Real je Ronaldovo vlasnistvo i sve je podredjeno njemu.

Realov problem je juce lijepo objasnio Casemiro. Nije igrao u 0:4, juce dao balans veznom redu i Real odmah djelovao kao odlican tim.

Posted

Isuse ovde se raspravlja o Benzeminom kvalitetu!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted (edited)

Ovdje se Benzema ozbiljno stavlja u isti rang sa Mandzukicem, Moratom i Dzekom?

:mellow::isuse: O, cirilico, sta si docekala... :isuse:

:s_c:

Таман је толико озбиљно колико и рећи да је Бензема међу 3-4 најбоља. Никад није био и никад неће бити, али увијек ће бити при врху.

И чек јел ово поента за јефтини хумор или шта. Рекао сам да је Суарез бољи од Бенземе. Коме се не свиђа поштујм, али која је поента овог прозивања?

Suarez je u Top 3, a Benzema u Top 10. Benzema je imao fenomenalne statistike u Mourinhovom periodu kad se otimao sa Higuainom za prvih 11 no Real je Ronaldovo vlasnistvo i sve je podredjeno njemu.

Сад да будем безобразан, као неки, има и Игауин. Игуаин 163/77, Бензема 185/88. Да се не зајебавамо о Бенземиној статистици откад је Игуаин отишао. Не знам баш да ли је у 10, али у 20 најбољих шпицева свакако јесте, али јеби га Суарез је осјетно бољи. Edited by CerdicLeboeff
Posted

Ovdje se Benzema ozbiljno stavlja u isti rang sa Mandzukicem, Moratom i Dzekom? :mellow::isuse: O, cirilico, sta si docekala... :isuse:

Realov problem je juce lijepo objasnio Casemiro. Nije igrao u 0:4, juce dao balans veznom redu i Real odmah djelovao kao odlican tim.

Isuse ovde se raspravlja o Benzeminom kvalitetu!!!

+1

Невјероватно.

:s_c:

Таман је толико озбиљно колико и рећи да је Бензема међу 3-4 најбоља. Никад није био и никад неће бити, али увијек ће бити при врху.

И чек јел ово поента за јефтини хумор или шта. Рекао сам да је Суарез бољи од Бенземе. Коме се не свиђа поштујм, али која је поента овог прозивања?

Сад да будем безобразан, као неки, има и Игауин. Игуаин 163/77, Бензема 185/88. Да се не зајебавамо о Бенземиној статистици откад је Игуаин отишао. Не знам баш да ли је у 10, али у 20 најбољих шпицева свакако јесте, али јеби га Суарез је осјетно бољи.

Рекао сам 3-4 најбоља шпица. Шпица. Шпицеви нису Меси, Кристијано или Нејмар.

Поента прозивања није у томе што мислиш да је Суарез бољи од Бенземе. Наравно да јесте. Прозиван си јер си рекао да Реалу треба бољи нападач од Бенземе, као да је Бензема Манџукић или Џеко :fantom:

Posted (edited)

+1

Невјероватно.

Колтрејн стварно мисли да је Бензема гори од Манџукаре. :fantom:

Рекао сам 3-4 најбоља шпица. Шпица. Шпицеви нису Меси, Кристијано или Нејмар.

Поента прозивања није у томе што мислиш да је Суарез бољи од Бенземе. Наравно да јесте. Прозиван си јер си рекао да Реалу треба бољи нападач од Бенземе, као да је Бензема Манџукић или Џеко :fantom:

Нисам га ни поредио са Роналдом или Нејмаром.

Е сад да не идемо ко је старији, кокош или јаје:

Дај Васићу, о чему причамо? Бензема је један од три-четири најбоља шпица на свијету. Говорити како је он много лошији играч од Суареза и како би Реал морао да нађе неког бољег нападача није низашта друго него за церекање.

Са Манџукићем, Џеком и Моратом. :lolol:

Није Бензема у рангу са Левандовским, Суарезом, Ибром (све шпицеви, дозволи). Можда 20%, можда 30%. Али нису ни нијансе. Јеби га, ко мисли да су ту негдје, поштујем, али се не слажем.

E оно за топ20 сам додао,  јер стварно мислим да има нека група од двадесетак врхунских шпицева. Бензема је у Зениту каријере, нема неког простора за додатни напредак, као нпр. Кејн или можда, али само можда Обејан.

Edited by CerdicLeboeff
Posted

Benzin je gol masina i za moje pare uvek bi imao pre njega u timu nego 99% napadaca na svetu. Ali pravih spiceva, ne krilnih napadaca, laznih devetki ili slicno-govorimo samo o spicevima.

Posted

Ви озбиљно дискутујете о оном двосатном смарању шкотских близанаца? :cry:

Posted

kakva bajata fora. ima da krenem, kad sam dokon, da trolujem istim ovakvim glupostima ostrvski topik.  

Posted

kakva bajata fora. ima da krenem, kad sam dokon, da trolujem istim ovakvim glupostima ostrvski topik.  

Јеси уживао јуче?

Posted

Ozbiljno si dosadan. Kao što teorije nema da će neko da te ubedi da gubiš vreme gledajući meč West Ham - Swansea, isto tako nema teorije da nekoga ko voli da gleda špansku ligu ubediš da to ne valja. Neko voli šamaranje lopte na prvu, neko voli dodavanja. Deal with it.

Posted

Јеси уживао јуче?

Kakve to veze ima, majke ti vise sa skotskim blizancima? Spanska liga je na putu oporavka od supremacije dva tima, igra se vise nego dobar fudbal sigurno vec tri godine i vec postaje degutantno proseravanje po ovom topiku. Ne svidja ti spanski fudbal ili Spanci, otvori topik na SZD i prosipaj tamo mudrosti koliko hoces.

Posted

Ja sam mislio da ligometriju ne shvatamo baš ozbiljno. Mislim da su retki na ovom forumu koji zaista misle da je engleska liga najbolja na svetu, ali to je upravo 50% zabave. Gledati kako se ljudi iracionalno uzbude na samu ideju dominacije premijera, iako je jasno da to nema veze sa istinom.

Engleska liga nije sigurno najkvalitetnija, a koja jeste - nebitno je jer svi i onako gledamo premier :fantom:

Kako god, ja se sa moje strane izvinjavam za pogolemo učešće u ligometriji, pokušaću da odolim ubuduće.

Posted

Ma nije Ruxine u tome fazon, kao da ja ne volim da se zezam s ljudima ovde, nego jednostavno bode oci kad neko dodje samo da se popisa po topiku sa klinackim fazonima tipa skotska, cigani. separatisti, fasisti i slicnim doskocicama.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...