Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted (edited)

Kristina majstorski iz slobodnjakaedit: Milose, imas na Balkansportu

Edited by Sokrat
  • Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Treba da pocnem da gledam utakmice Osasune, Granade i Sosijedada..nekako kad god mi se gleda neki derbi spanske lige sabani se stipkaju i gurkaju po terenu. Inace, moze li neko da potvrdi da je Di Maria lik koji se rasplakao tokom snimanja skrivene kamere u Portugalu ?

Posted (edited)

Znam da je pleonazam ali Real je penicilin za Atletiko samo takav. Kakva god da je situacija na tabeli, forma, ludila, avioni, kamioni, Real pojebe Jorgandzije iz zajebancije...

Edited by ducca
Posted

Bezveze utakmica, bash. I fenomenalan gol Ronalda.

Posted

Marca kaze da je odlazak Mourinha u junu siguran. Posvadjao se sa Perezom, navijaci mu zvizde, titula skoro izgubljena [ali su u CL i dalje u igri, i te kako, pa me ovo malo cudi]. U Francuskoj kazu da je Ancelottiju siguran otkaz najkasnije u junu... 2+2..Mada, mozda se Mourinho vrati i u Chelsea. Kako god, lijepo sto ga nece vise biti u Primeri...

Posted
Kako god, lijepo sto ga nece vise biti u Primeri...
+1rodio se za engleski fudbal i "the sun". vidim ga na celu shitija!
Posted

Valverde novi trener Valencie

Posted

Valjda nigde posle odlaska iz Olimpijakosa. A pre toga Bilbao, cini mi se i Viljareal

Posted

Djuka dobio Sevilju u gostima. U sledecem kolu docekuje Murinja.Del Boske rekao da mu nije problem i da zove 14 igraca Farse u repku. Treba ga objesiti za primjer kako se spanska kruna obracunava sa katalonskim izdajnicima!

Posted

Djuka objasnjava i Murinju! :Hail:Jacina i zanimljivost Primere je proporcionalna broju postova na ovoj temi.Evo 1:1, Benzema.

Posted

Djuka >>> Murinjo.2:1.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...