Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Akcija Reala ko na malom fudbalu, Benzema do Bejla ovaj petom do Ronalda ovaj no-look pass za Benzemu i rutinska realizacija sa 16m.

Btw jorgan sinoc sampionski protiv Levantea.

Posted

do Ronalda ovaj no-look pass za Benzemu

Ako Ronaldo nije vidio gol, moze od nekog Benzeminog ortaka traziti snimak.

Posted

Moraju da se reše Beniteza, pre svega jer je zaratio sa par igrača. Igrači kao Rodriguez i Isco ne rastu na drvetu i njihova prodaja bi bila ozbiljan udarac za Real u budućnosti.

Benitez očigledno nije sposoban da igra iz uloge glavnog protagoniste, mada me ozbiljno razočarao dok je vodio Napoli, verovatno više nego sada Real.

Posted

On je sledeći. Pored toliko talentovanih španskih i portugalskih trenera izabrati Gary-ja je baš snažan utisak. Ljudi ne prate toliko Primeru, ali nakon brodoloma Chelsea-a, najveće iznenađenje u fudbalskoj Evropi je očajna Valencija.

Posted

Dobro je. Ode Benitez, dugo je i potrajao.

Posted

Zinedine. Ali ko god da dodje, opet ce najvise uspeh Madrida zavisiti od pameti Barcelone i Bayerna.

Nadaju se svom Guardioli.

Posted

Meni nesto deluje da ce Zidane da napravi dobar posao. Zna sve o fudbalu, autoritet je igracima sto nije lako s obzirom na broj zvezdica u timu, verujem da ce ginuti za njega, i na sve to je rodjeni lider i pobednik. Jedino ga jebe to sto je Barselona ipak svemir za Real u ovom trenutku, a bice i narednih godina. Nece tu biti previse prostora za srebrninu... 

Posted

Nash i vlasnik Sunsa su kupili Mallorcu uz želju da je vrate u Primeru i nakon toga postave kao sigurnog učesnika evropskih takmičenja. Nisu megalomani, Mallorca je zanimljiva destinacija, tu može da se napravi dobar fudbalski klub zanimljivo je tržište, daleko interesantniji projekat od propalog iz Malage. Imaju dobar primer u Villarrealu kako treba raditi, a veći marketinški potencijal.

Posted

Neka vrate Boska Jankovica za pocetak ako su toliko ozbiljni...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...