Cash Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Konobar ce odraditi svoje do Nove godine. Kakva luzercina, namesti mu se sve, i on ne moze da ne usere. Konobar ostaje do kraja sezone
Malvo Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 (edited) Pa moguce je i da ostane, ako Zidan ne zaigra na poziciji Gigsa. Mozda ce i oni da pojure Gvardiolu A Azara ne smeju da ispuste ako Celzi izduva sezonu i ostane van LS. Mozda i Silvu pojure, ali on im ne resava problem. Edited December 14, 2015 by Malvo
John Coltrane Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Po tome što ona trojica naprijed potiru koncept fudbala kao kolektivnog sporta u kojem učestvuje 11 igrača na terenu. Bila je moćna Ronaldinhova Barca, ona Guardiolina je razbijala, ali ovo je novi level. Daj javi molim te L.Enrikeu da skloni onih 8 "panjeva", mogu ova trojica sve sami. Meni nijedna Barsa ne moze da pridje onoj u kojoj su Xavi-Inijesta bili u punoj snazi. Pre bih rekao stvar ukusa, obzirom da je statistika nebitna kao merilo-svaka Barsa koja je bila sampion Spanije (ili Evrope) je imala jezivo mocan tim. Znači u suštini porediš Suareza sa Pedrom i zaključuješ da je Urugvajac bolji? Smelo -_- Weenie provalio opciju da na svaki pomen Suareza (a ponekad i Toresa) dobije notifikaciju
Bogotac Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Ja prvo sto ocekujem da Barsa jos brze zaigra kada Turan bude mogao da igra,cenim da ubrzo Rakitic na klupu,mnogo on sporo igra i ima dosta losa resenja kada Barsa ubrza igru
189- Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 cenis da ce arda turan zameniti rakitica u prvoj postavi?
Bogotac Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Cenim,bio je u sjajnoj formi dok je igrao za Tursku jesenas,sam ih odveo na Euro,mislim da ce njegova brzina vise odgovarati Barsinoj igri,plus tehnicki nije nista losiji od Rakitica
John Coltrane Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Pa pitanje je gde ce staviti Ardu. On se cesto menjao levo i desno sa Kokeom, mada moze i da igra klasicnu desetku (sto Barsi ne treba). Sa druge strane Rakitic je, mislim zadnji put u Shalkeu igrao krilo/krilnog napdaca, on je vec zadnjih par sezona centralni vezni.
gervasius twinkleminkleson Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Majstor ostaje majstor https://youtu.be/uKiVqR2sRA4
Weenie Pooh Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Šta hoćeš, šut je u okvir gola. U dresu Čelsija bi je zavalio u aut.
Recommended Posts