Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

Konobar ce odraditi svoje do Nove godine. Kakva luzercina, namesti mu se sve, i on ne moze da ne usere.

Konobar ostaje do kraja sezone :fantom:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Pa moguce je i da ostane, ako Zidan ne zaigra na poziciji Gigsa. Mozda ce i oni da pojure Gvardiolu :Jova:

A Azara ne smeju da ispuste ako Celzi izduva sezonu i ostane van LS. Mozda i Silvu pojure, ali on im ne resava problem.

Edited by Malvo
Posted

Po tome što ona trojica naprijed potiru koncept fudbala kao kolektivnog sporta u kojem učestvuje 11 igrača na terenu. Bila je moćna Ronaldinhova Barca, ona Guardiolina je razbijala, ali ovo je novi level.

Daj javi molim te L.Enrikeu da skloni onih 8 "panjeva", mogu ova trojica sve sami.

Meni nijedna Barsa ne moze da pridje onoj u kojoj su Xavi-Inijesta bili u punoj snazi.

Pre bih rekao stvar ukusa, obzirom da je statistika nebitna kao merilo-svaka Barsa koja je bila sampion Spanije (ili Evrope) je imala jezivo mocan tim.

Znači u suštini porediš Suareza sa Pedrom i zaključuješ da je Urugvajac bolji? Smelo -_-

Weenie provalio opciju da na svaki pomen Suareza (a ponekad i Toresa)  dobije notifikaciju :lolol:

Posted

Ja prvo sto ocekujem da Barsa jos brze zaigra kada Turan bude mogao da igra,cenim da ubrzo Rakitic na klupu,mnogo on sporo igra i ima dosta losa resenja kada Barsa ubrza igru

Posted

cenis da ce arda turan zameniti rakitica u prvoj postavi?

Posted

Cenim,bio je u sjajnoj formi dok je igrao za Tursku jesenas,sam ih odveo na Euro,mislim da ce njegova brzina vise odgovarati Barsinoj igri,plus tehnicki nije nista losiji od Rakitica

Posted

Pa pitanje je gde ce staviti Ardu. On se cesto menjao levo i desno sa Kokeom, mada moze i da igra klasicnu desetku (sto Barsi ne treba).

Sa druge strane Rakitic je, mislim zadnji put u Shalkeu igrao krilo/krilnog napdaca, on je vec zadnjih par sezona centralni vezni.

Posted

Šta hoćeš, šut je u okvir gola. U dresu Čelsija bi je zavalio u aut.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...