John Coltrane Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Vlasnik Valensije (Peter Lim 70%) je dobar sa Gerijem, prosle godine u septembru je kupio deo Salforda (50%) (klub koji su kupili momci iz Class '92 ), pa je i to uticalo da ga uposli.
John Coltrane Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Ja to do skoro nisam znao (a siguran sam da i mnogi ljudi ovde ), ne vidim sta ima smesno u tome?
gervasius twinkleminkleson Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 (edited) Izvini, nisam stvarno htjeo da ispadne da te podjebavam, niti se sprdam sa cinjenicom da ti ili bilo ko drugi nije znao da su poslovni partneri, nego hocu da kazem, iz prvog [da su dobri ) sasvim sigurno proizilazi da ga je zato zaposlio, mislim da tu nema ni najmanje dileme Nije ga sigurno zaposlio na osnovu dosadasnjih trenerskih poduhvata. Kako ce se to zavrsit po Valensiju je druga stvar [vjerovatno ne dobro]. Istina, i Nuno nije dosao po zaslugama nego zato sto je Valensija njegova bitch, pa mu se moze da radi sta hoce. Edited December 3, 2015 by gervasius twinkleminkleson
Milosh76 Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 (edited) Naime, Ronaldo posećuje prijatelja dva puta nedeljno, ponedeljkom i četvrtkom. On privatnim avionom odlazi u Maroko, odakle je kikbokser poreklom, gde se provodi sa drugarom. kristina se udala! Cestitke! Edited December 4, 2015 by Milosh76
Strahan Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Bas briga Kristinu ne mora da se cima oko kupa...
Pantelija jr Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Šokiran sam. Još da se otkrije da je mesi hobit, pa ovaj svijet slobodno može da propadne!
grunt Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Gari pregazio nemocnu Barcelonu u prvom poluvremenu!
MiddleClass Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Ladno su Barsa muci sa ovim raspadom. U urbandiksionariju pod - glup je kao bek mora da stoji Nevilova slika! Majko mila kome sve daju da bude trener ozbiljnih klubova! :(
189- Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 barca opet pred kiksom. i to kod kuce protiv deportiva.
John Coltrane Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Pa dobro nije to ista Barsa bez Mesija....oh wait :o
Recommended Posts