Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

Vlasnik Valensije (Peter Lim 70%) je dobar™ sa Gerijem, prosle godine u septembru je kupio deo Salforda (50%) (klub koji su kupili momci iz Class '92 :wub: ), pa je i to uticalo da ga uposli.

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

No shit :D

Posted

Ja to do skoro nisam znao (a siguran sam da i mnogi ljudi ovde™ ), ne vidim sta ima smesno u tome?

Posted (edited)

Izvini, nisam stvarno htjeo da ispadne da te podjebavam, niti se sprdam sa cinjenicom da ti ili bilo ko drugi nije znao da su poslovni partneri, nego hocu da kazem, iz prvog [da su dobri™ ) sasvim sigurno proizilazi da ga je zato zaposlio, mislim da tu nema ni najmanje dileme Nije ga sigurno zaposlio na osnovu dosadasnjih trenerskih poduhvata.

Kako ce se to zavrsit po Valensiju je druga stvar [vjerovatno ne dobro]. Istina, i Nuno nije dosao po zaslugama nego zato sto je Valensija njegova bitch, pa mu se moze da radi sta hoce.

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted (edited)

Naime, Ronaldo posećuje prijatelja dva puta nedeljno, ponedeljkom i četvrtkom. On privatnim avionom odlazi u Maroko, odakle je kikbokser poreklom, gde se provodi sa drugarom.

ronaldo-velika479324020151204100722.jpg

kristina se udala! Cestitke!

Edited by Milosh76
Posted

Bas briga Kristinu ne mora da se cima oko kupa...

Posted

Šokiran sam. Još da se otkrije da je mesi hobit, pa ovaj svijet slobodno može da propadne!

Posted

Gari pregazio nemocnu Barcelonu u prvom poluvremenu!

Posted

Ladno su Barsa muci sa ovim raspadom. U urbandiksionariju pod - glup je kao bek mora da stoji Nevilova slika!

Majko mila kome sve daju da bude trener ozbiljnih klubova! :(

Posted

barca opet pred kiksom. i to kod kuce protiv deportiva.

Posted

Pa dobro™ nije to ista Barsa bez Mesija....oh wait :o

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...