Jump to content

Featured Replies

Vlasnik Valensije (Peter Lim 70%) je dobar™ sa Gerijem, prosle godine u septembru je kupio deo Salforda (50%) (klub koji su kupili momci iz Class '92 :wub: ), pa je i to uticalo da ga uposli.

No shit :D

Ja to do skoro nisam znao (a siguran sam da i mnogi ljudi ovde™ ), ne vidim sta ima smesno u tome?

Izvini, nisam stvarno htjeo da ispadne da te podjebavam, niti se sprdam sa cinjenicom da ti ili bilo ko drugi nije znao da su poslovni partneri, nego hocu da kazem, iz prvog [da su dobri™ ) sasvim sigurno proizilazi da ga je zato zaposlio, mislim da tu nema ni najmanje dileme Nije ga sigurno zaposlio na osnovu dosadasnjih trenerskih poduhvata.

Kako ce se to zavrsit po Valensiju je druga stvar [vjerovatno ne dobro]. Istina, i Nuno nije dosao po zaslugama nego zato sto je Valensija njegova bitch, pa mu se moze da radi sta hoce.

Edited by gervasius twinkleminkleson

Naime, Ronaldo posećuje prijatelja dva puta nedeljno, ponedeljkom i četvrtkom. On privatnim avionom odlazi u Maroko, odakle je kikbokser poreklom, gde se provodi sa drugarom.

ronaldo-velika479324020151204100722.jpg

kristina se udala! Cestitke!

Edited by Milosh76

Nije neko iznenadjenje... :fantom:

Bas briga Kristinu ne mora da se cima oko kupa...

Šokiran sam. Još da se otkrije da je mesi hobit, pa ovaj svijet slobodno može da propadne!

Gari pregazio nemocnu Barcelonu u prvom poluvremenu!

Ladno su Barsa muci sa ovim raspadom. U urbandiksionariju pod - glup je kao bek mora da stoji Nevilova slika!

Majko mila kome sve daju da bude trener ozbiljnih klubova! :(

barca opet pred kiksom. i to kod kuce protiv deportiva.

2-2 kraj. Imali su 2-0 do 77'

Pa dobro™ nije to ista Barsa bez Mesija....oh wait :o

Kakav 'Maradona' Aspasa  :ziga:

Barsa tri remija u nizu.

Guest
This topic is now closed to further replies.