dillinger Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 iako rezultat to (jos) ne govori, mislim da je ovo jedna od najdominantnijih partija barse u el klasiku otkad pratim fudbal. Ipak najveće odučavanje od fudbala bila je petarda na Murinjovom el klasiko debiju
John Coltrane Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Dao bi 30 al nebitnih golova.kao zalizana kristina.samo ga interesuje licna statistika.suarez je sad deo mashine.smirio se u barseloni.npr zlatan nije uspeo Smirio ili bolje reci udario dupetom o zemlju-em nije prva zvezda tima, em igra ligu bez odbrane (mislim na krsne stopere koje se ne libe da ga pociste). Trio Barse je u 2015. godini dao 105 golova (kako rece Plavsic veceras) sto je jeziv podatak.
gervasius twinkleminkleson Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Smirio ili bolje reci udario dupetom o zemlju-em nije prva zvezda tima, em igra ligu bez odbrane (mislim na krsne stopere koje se ne libe da ga pociste). Trio Barse je u 2015. godini dao 105 golova (kako rece Plavsic veceras) sto je jeziv podatak. A makar vise nije u ligi u kojoj se igra na duge lopte, ili u Italiji gdje svi igraju bunker.
Weenie Pooh Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 samo da kažem bravo rafa majmunčino, marš u albasete! Molim lepo, Rafa se šalje u nazad u Ekstramaduru - tradicija odavno vaspostavljenja među navijačima LFC. Ali nadajmo se da neće odjebati pre nego što uzme titulu -_-
dillinger Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Smirio ili bolje reci udario dupetom o zemlju-em nije prva zvezda tima, em igra ligu bez odbrane (mislim na krsne stopere koje se ne libe da ga pociste). Trio Barse je u 2015. godini dao 105 golova (kako rece Plavsic veceras) sto je jeziv podatak. ....od toga jedno 25 golova Sitiju, PSGu, Bajernu, Juventusu, dva put Realu... pa pitanje koliko to o lošim odbranama pije vodu
John Coltrane Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 A makar vise nije u ligi u kojoj se igra na duge lopte, ili u Italiji gdje svi igraju bunker. Sto mu je opet prednost i sto mu opet ostavlja prostora za 20+ golova lagano. ....od toga jedno 25 golova Sitiju, PSGu, Bajernu, Juventusu, dva put Realu... pa pitanje koliko to o lošim odbranama pije vodu Pa dobro to i jeste neki prosek od 2.5 gola po tekmi, u finalu su dali 3, jbg. Niko ne dovodi u pitanje njihovu nadmoc, ja sam pisao o pojedincu.
kralj Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Konobar veze nema. Sent from my iPhone using Tapatalk
Aleksandar88 Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Djembeli kelner da zahvali Mourinhu sto nije najvece trenerski fail u Evropi trenutno.
Weenie Pooh Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Mogu opet da zarotiraju na leto, jedan se trijumfalno vrati u London a drugi još trijumfalnije u Madrid.
ArleKino Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 @John - ne zajebavaj. Suarez je i po Engleskoj kidao kraj mesara, 31 gol nakon propustenih 5 kola. U Barci briljira, najbolji napadac svijeta uz Neymara i Messija.
gervasius twinkleminkleson Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 (edited) MA covjek prica na pamet, cim se krene sa tim kliseima od prije 20+ godina znas da nije ni gledao Suareza, ili fudbal uopste. Edited November 22, 2015 by gervasius twinkleminkleson
kralj Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Tačno. Mada je Ronaldo bolji od Suareza da se ne zezamo. Mesi i Ronaldo su klasa za sebe, a od ove godine im se Nejmar u najmanju ruku pridružio. Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Bolje skrolujte na vrh strane i procitajte sta sam napisao. Pogotovu ovaj strucnjak iz Bohuma.
gervasius twinkleminkleson Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Rekao si da igra ligu bez odbrane. Što je potpuna glupost, veze s realnošću nema @kralj I neymar i suki su ove sezone ispred ronalda, jbg
John Coltrane Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Pa i Barsa i Real primaju gol po utakmici. Jedino Simeone insitira na tvrdoj igri i mislim jedino oni i Valensija imaju jednocifren broj primljenih golova u ovih 12 kola. Toliko o odbranama u Primeri.
Recommended Posts