Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

iako rezultat to (jos) ne govori, mislim da je ovo jedna od najdominantnijih partija barse u el klasiku otkad pratim fudbal.

Ipak najveće odučavanje od fudbala bila je petarda na Murinjovom el klasiko debiju

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dao bi 30 al nebitnih golova.kao zalizana kristina.samo ga interesuje licna statistika.suarez je sad deo mashine.smirio se u barseloni.npr zlatan nije uspeo

Smirio ili bolje reci udario dupetom o zemlju-em nije prva zvezda tima, em igra ligu bez odbrane (mislim na krsne stopere koje se ne libe da ga pociste). Trio Barse je u 2015. godini dao 105 golova (kako rece Plavsic veceras) sto je jeziv podatak.

Posted

Smirio ili bolje reci udario dupetom o zemlju-em nije prva zvezda tima, em igra ligu bez odbrane (mislim na krsne stopere koje se ne libe da ga pociste). Trio Barse je u 2015. godini dao 105 golova (kako rece Plavsic veceras) sto je jeziv podatak.

A makar vise nije u ligi u kojoj se igra na duge lopte, ili u Italiji gdje svi igraju bunker. 

Posted

samo da kažem bravo rafa majmunčino, marš u albasete!

Molim lepo, Rafa se šalje u nazad u Ekstramaduru - tradicija odavno vaspostavljenja među navijačima LFC. Ali nadajmo se da neće odjebati pre nego što uzme titulu -_-

Posted

....od toga jedno 25 golova Sitiju, PSGu, Bajernu, Juventusu, dva put Realu... pa pitanje koliko to o lošim odbranama pije vodu

Posted

A makar vise nije u ligi u kojoj se igra na duge lopte, ili u Italiji gdje svi igraju bunker

Sto mu je opet prednost i sto mu opet ostavlja prostora za 20+ golova lagano.

....od toga jedno 25 golova Sitiju, PSGu, Bajernu, Juventusu, dva put Realu... pa pitanje koliko to o lošim odbranama pije vodu

Pa dobro to i jeste neki prosek od 2.5 gola po tekmi, u finalu su dali 3, jbg. Niko ne dovodi u pitanje njihovu nadmoc, ja sam pisao o pojedincu.

Posted

Konobar veze nema.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Djembeli kelner da zahvali Mourinhu sto nije najvece trenerski fail u Evropi trenutno.

Posted

Mogu opet da zarotiraju na leto, jedan se trijumfalno vrati u London a drugi još trijumfalnije u Madrid.

Posted

@John - ne zajebavaj. Suarez je i po Engleskoj kidao kraj mesara, 31 gol nakon propustenih 5 kola. U Barci briljira, najbolji napadac svijeta uz Neymara i Messija.

Posted (edited)

MA covjek prica na pamet, cim se krene sa tim kliseima od prije 20+ godina znas da nije ni gledao Suareza, ili fudbal uopste.

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted

Tačno. Mada je Ronaldo bolji od Suareza da se ne zezamo. Mesi i Ronaldo su klasa za sebe, a od ove godine im se Nejmar u najmanju ruku pridružio.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Bolje skrolujte na vrh strane i procitajte sta sam napisao. Pogotovu ovaj strucnjak iz Bohuma.

Posted

Rekao si da igra ligu bez odbrane. Što je potpuna glupost, veze s realnošću nema

@kralj

I neymar i suki su ove sezone ispred ronalda, jbg

Posted

Pa i  Barsa i Real primaju gol po utakmici. Jedino Simeone insitira na tvrdoj igri i mislim jedino oni i Valensija imaju jednocifren broj primljenih golova u ovih 12 kola. Toliko o odbranama u Primeri.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...