Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted (edited)

mislim da bi hazard presao u real jedino ako i sledece sezone ispusimo za cl. u februaru je potpisao novi ugovor tako da bi lepo zaradili ako bi board odlucio da ga prodamo na leto.

meni je zapravo neverovatno da real nije doveo back-up napadaca. jebeni jesse i onaj rus su kao napadaci. bar da su zadrzali chicharita.

Edited by 189-
  • Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jese je bolji igrac od Chicharita, poprilicno, samo sto je imao prilicno tesku povredu jbg

Posted

Sta sad ceka Benzemu? Hoce li mu odrubiti glavu?

Posted

pa da samo povreda kolena. sve u svemu ni ovako im ne bi smetao jos jedan napadac.

mnogo se potcenjuje inace chicharito. a on kad god dobije priliku da gol.

ja sam ga zeleo da bude zamena costi jos pre nego sto je remy upao u ekipu. on mi je neki solskjaer za ovu deceniju.

Posted

Sta sad ceka Benzemu? Hoce li mu odrubiti glavu?

Ako dokazu da je kriv, do 7 godina zatvora.

Posted

Nije on snimao. Njegov prijatelj iz djetinstva je poznavao ljude koji su se dokopali tog snimka i pokusao je da ga ucjeni (150k€). Benzema je tu sluzio da dostavi poruku Valbueni (da mu je u interesu da plati). Glup covjek.

Kako god, ali deluje neverovatno da ce guliti zatvor.

Posted

Kako god, ali deluje neverovatno da ce guliti zatvor.

Naravno da nece

Posted (edited)

Rekao je drugu da ce Valbuena platiti. Slagao je da je pogledao snimak da bi sto vise zaplasio Valbuenu i da ga natjera da plati. Nije on htio pare, zelio je da pomogne drugu da dobije pare od Valbuene.

Ako se sve ovo dokaze ne gine mu zatvor.

Edited by borris_
Posted

Rekao je drugu da ce Valbuena platiti. Slagao je da je pogledao snimak da bi sto vise zaplasio Valbuenu i da ga natjera da plati. Nije on htio pare, zelio je da pomogne drugu da dobije pare od Valbuene.

Ako se sve ovo dokaze ne gine mu zatvor.

može li valbuena da odustane od gonjenja ili se ne pita ništa? realno može benzemi da uzme i snimak i pare :fantom:

Posted

Nema Benzema nikakav snimak. On je samo potsrednik i citavoj aferi. Maksimalna kazna za posrednika u tim aferama je 7 godina.

Prije Reala, Barcelona se bila dogovorila sa Lyonom u vezin njegovog transfera. Trebao je samo da stavi paraf na vec pripremljen ugovor. Ostalo je samo da se Barcelona raspita o njegovim roditeljima i okruzenju. Odmah su odustali od tog transfera.

Benzema je djecak zarobljen u djentistvu sa drugovima iz djetinstva. Na njegovu zalost ti drugovi su duboko zaglibili u kriminal. Njegova sestra je udata za jednog od glavnih vodja kriminal grupe njegovog kvarta (kvart koji je najjaci™ ).

Posted

Ma to je sve rekla kazala, Benzin ce biti slobodna covek :fantom:

Ja sam isprva skontao da je on taj koji ima snimak i zeli da uceni Valbuenu. Ovako, kad nam je borris preveo sa FRA, mrka kapa.

Posted

Nije naivno, danas sam slusao prepric nekih snimljenih razgovora-> prvo Valbuena je bio ubedjen da je to neka skrivena kamera, dok ga Benzema iz x-tog puta nije ubedio da snimak postoji, da li mi se vide tetovaze i sl. savetovao da plati i garantovao da ce snimak biti unisten tj. nesto kao zavrsti sa piranama itd.

Posted (edited)

onda je glup kao ona stvar. manja bi šteta bila da je digao sa svog računa i platio ovim bolidima, ako već ne može da ih otkači. a ako ni ne želi, onda neka robija budaletina. posle ovog će klubovi baš biti zainteresovani za njegove usluge, a garantovano su i saigrači oduševljeni njegovim prisustvom u svlačionici. o reprezentaciji da ne pričam.

Edited by Malvo
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...