Bogotac Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Nekako mi Real deluje mrtvo celu tekmu,nezainteresovano posmatrajuci CR,imam osecaj da mu je ovo zadnja sezona u Realu
Malvo Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 (edited) ronaldo propo. vreme mu za mls već tamo najesen. a real u poslednjih 20 minuta ima posed lopte od 30%, a od iste je najbliži igrač svaki put udaljen bar pet metara. ovo je kao kad fenjeraš ode na kamp nou ili bernabeu, pukne i onda otaljava do kraja. ovo ne da je užasna igra, nego čist bezobrazluk za nekoga ko prima sedmocifrenu sumu na mesečnom nivou. Edited November 8, 2015 by Malvo
Nevernik Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Jes vala bas ih je pokvario. Prvi poraz u tri meseca.
John Coltrane Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Pa to i jeste mera Reala-poraz na 3 meseca i onda izadju sa 3-4 poraza za celo prvenstvo. Pokvario je brzu i leprsavu igru Reala, sto je meni drago s jedne strane obzirom da ih ne volim, ali u Benitezovom fudbalu se ne uziva.
Nevernik Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Nisu se nesto naosvajali trofeja sa tom brzom i leprsavom igrom u poslednje vreme. Valjda bese titula + Cl u zadnjih 7-8 godina. Doslo vreme da se proba novi pristup :)
dillinger Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Svaka vam čast pa možete bilo kakve zaključke o Barsinoj i Realovoj sezoni doneti već u novembru, s obzirom da se kod njih sve rešava u 4-5 utakmica u aprilu.
Jozef K. Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Igrali su odlično sa DiMarijom u sredini pre dve godine. Poslao tapatalk
John Coltrane Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Igrali su odlično sa DiMarijom u sredini pre dve godine. Poslao tapatalk Pa to je isti tim, J.Rodrigez umesto ADM, no trener se promenio. Nesto kao u Bajernu-Jupova lepota kontra Pepovog davljenja.
Nemanja Posrbica Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 I Real i Barca su imali potežak raspored u prvom delu sezone. Uglavnom gostovanja timovima iz vrha tabele, a Barcelona će tako i nastaviti mečevima u Madridu i Valenciji. Praktično, prvi deo sezone na noge im je samo došao Villarreal juče. Vigo, Bilbao, Sevilla i Madrid su već prođeni. Ne igraju ni Barcelona ni Real spektakularno, biće interesantno za 2 nedelje. Neymar igra fantastično, što je i očekivano za igrača koji spada među deset najboljih na svetu. Ono što mi se čini da ga izdvaja od Ronaldinha je veća želja za uspehom, makar za sada to pokazuje. Na dužem vremenskom periodu ovo može da bude presudno za veličinu slave koju može da dostigne.
Recommended Posts