Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

I pohvala za najlepsi gol ide Albi :P

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Bukvalno do 4 kola prije kraja su imali realnu sansu za CL, bili 4 boda iza Malage koja je bila 4. Onda do kraja su osvojili samo 1 bod [da, uglavnom zato sto ih je vise zanimala Evropa, za to si u pravu, ali i pored sveg po bodovima nisu bili daleko od najvisih pozicija]
jebo broj bodova, između 27. i 33. kola su imali jednu pobedu, dva remija i četiri poraza, već tad je bilo jasno da je LŠ puštena niz vodu.
Posted

Pa dobro, ja nisam ni rekao da im je CL izmakla za dlaku ili tako nesto, nego da su bili u igri i to prilicno dugo. Da se nisu skoncentrisali na Evropu [i na kup kralja] imali bi daleko vece sanse. U svakom slucaju, nisu imali ni u prvenstvu neku uzasnu sezonu do pred kraj [ali ocigledno nisu imali dovoljno dobar tim da bi igrali na 2-3 fronta]

Posted

opet dobra tekma na pizjuanu, 3 komada za 5 minuta.

Posted

ajde Bielsa sevaj vise.+ Atletico :heart:Middle, hoce li puci Kristina veceras?¿

Posted
ajde Bielsa sevaj vise.Middle, hoce li puci Kristina veceras?¿
+1 za Bijelsu. Argentinski Dule Vujosevic...Nece, nema vise Majorka Etoa i Jovana Stankovica... ;)
  • 2 weeks later...
Posted

Murinja pitali za komentar povodom izjave Benzeme da bi voleo vise vremena da provodi na terenu nego na klupi i covek ladno kaze: 'Kako je tek meni, ja svaki mec presedim 90 minuta'.

Posted
Mesi prestize Pelea. 76 komada.
Sad kad matori kenjator oplete po njemu...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...