MocaVukotic Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Bukvalno do 4 kola prije kraja su imali realnu sansu za CL, bili 4 boda iza Malage koja je bila 4. Onda do kraja su osvojili samo 1 bod [da, uglavnom zato sto ih je vise zanimala Evropa, za to si u pravu, ali i pored sveg po bodovima nisu bili daleko od najvisih pozicija]jebo broj bodova, između 27. i 33. kola su imali jednu pobedu, dva remija i četiri poraza, već tad je bilo jasno da je LŠ puštena niz vodu.
gervasius twinkleminkleson Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Pa dobro, ja nisam ni rekao da im je CL izmakla za dlaku ili tako nesto, nego da su bili u igri i to prilicno dugo. Da se nisu skoncentrisali na Evropu [i na kup kralja] imali bi daleko vece sanse. U svakom slucaju, nisu imali ni u prvenstvu neku uzasnu sezonu do pred kraj [ali ocigledno nisu imali dovoljno dobar tim da bi igrali na 2-3 fronta]
MocaVukotic Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 opet dobra tekma na pizjuanu, 3 komada za 5 minuta.
Lancia Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 ajde Bielsa sevaj vise.+ Atletico :heart:Middle, hoce li puci Kristina veceras?¿
MiddleClass Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 ajde Bielsa sevaj vise.Middle, hoce li puci Kristina veceras?¿+1 za Bijelsu. Argentinski Dule Vujosevic...Nece, nema vise Majorka Etoa i Jovana Stankovica... ;)
Lancia Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 Murinja pitali za komentar povodom izjave Benzeme da bi voleo vise vremena da provodi na terenu nego na klupi i covek ladno kaze: 'Kako je tek meni, ja svaki mec presedim 90 minuta'.
henrik larsson Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Mesi prestize Pelea. 76 komada.Sad kad matori kenjator oplete po njemu...
Recommended Posts