Nemanja Posrbica Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Jasno, Juventus je bio jaci, ali prosto hocu da kazem - njima je bio cilj da makar ugroze ozbiljno Juve. Mislim, to ce nastaviti bez obzira na odlazak Rafe [i mozda Higuaina]. Nivo Rome. Nije baš tako lako ugroziti Juventus, dokaz imaš u ovoj sezoni. Juve je superiorniji na svakom nivou od Napolija. Jasno je da Napoli nije oduševio i nije ispunio svoje pune potencijale. Real se našao u nebranom grožđu sa ovom promenom trenera i prilično je riskantan potez dovesti Beniteza. Pogledala je Beniteza sreća i večeras Napoli sam odlučuje o svojoj sudbini. Napoli pobeđuje - njegov period u klubu će dobiti labavu pozitivnu ocenu, Lazio u CL - Benitez neće ostati upamćen kao neko ko je poželjan u Napulju.
Weenie Pooh Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Koliko god bio odlican trener kada se treba pripremiti za jednu odredjenu utakmicu toliko je nesposoban da odrzi i najmanji kontinuitet rezultata. Rafa savršeno opisan u jednoj rečenici. Izluđivalo me je njegovo ziheraško "kontrolisanje" utakmica protiv svakog raspalog protivnika, njemu je pobeda od 1-0 cilj i ako igra protiv trećeligaša, a ako slučajno dobiju 5-2 kladim se da ih sve ispičkara u svlačionici. Mada možda ga to čini optimalnim trenerom za Real? Samo odradi tri-četiri ključne utakmice, uzme šest bodova Barsi, a ostalo valjda dobiju čisto na razliku u kvalitetu.
Meazza Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Jeste. Ali pitanje je koliko ce on imati vlasti u realu i hoce li uopste smeti da radi po svome. Taj skup primadona nije lako trenirati. Anceloti im je titrao jajca, nikakvu rotaciju nije vrsio, niti se pitao ista u prelaznom roku.
kralj Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Jbt, ja sam očekivao da će on u Eibar ili Kompostelu... Mrtvi Real. Nadam se da će Specijalni da im izvuče Luku. Sent from my iPhone using Tapatalk
ArleKino Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Rafa savršeno opisan u jednoj rečenici. Izluđivalo me je njegovo ziheraško "kontrolisanje" utakmica protiv svakog raspalog protivnika, njemu je pobeda od 1-0 cilj i ako igra protiv trećeligaša, a ako slučajno dobiju 5-2 kladim se da ih sve ispičkara u svlačionici. Ne znam, meni je Liverpool 2008-09. najbolji engleski tim koji nije osvojio ništa. Problem je bila defanziva kojoj je Arshavin očitao lekciju na Anfieldu. Mislim da Rafa po prvi put ima baš skup vrhunskih igrača na raspolaganju i biće interesantno vidjeti hoće li se znati snaći u tome. U svim drugim klubovima mu je ponešto falilo iako ima fin CV po pitanju trofeja. Jebiga, da do kraja karijere govori: "Osvojio sam CL sa Igorom Bišćanom i dvaput Primeru ispred Zidaneovog Reala, a jednom i ispred Ronaldinhove Barce", dobiće posao gdje poželi.
Weenie Pooh Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 To je zato što iz te sezone osim tih 4-4 pamtiš samo 4-0 protiv Reala i 1-4 na Old Traffordu, a ne pamtiš dve nedelje pre toga 2-0 na Riversajdu od raspalog tima Nikole21 na putu za Championship <_<
Kanzas siti zez Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Ne zezaj Vini, imali smo nekoliko raspada kao taj protiv Boroa, Stoke i jos nekih ali smo u drugom delu sezone igrali odlican fudbal. Torres i Gerrard su trpali koga su stigli. I secam se Gorcinovog teksta u blicu i pljuvanja Rafe nakon pobeda nad Realom sa pricom kako ce za vikend Ferguson da nam objasni neke stvari. Znamo svi sta je bilo. Jebi Gorcina :D
Weenie Pooh Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Naravno da se igrao odličan fudbal, ali tih nekoliko raspada = nekonstantnost = nema titule. A Gorčin nije mogao da prežali što je Real izduvao, jedno šest puta je u tekstu napisao da je Torres faulirao Pepea kod valjda drugog gola... od četiri :D
ArleKino Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Pa jest, nekonzistentnošću se osvaja 86 bodova. :p Onaj Liverpool je bio mašina, kompletniji od, npr., Rodgersovog Suarez-mobilea. Realu ionako nisu problem Granade i Eibari nego Barca i Atletico protiv kojih su uzeli čitava 3 boda, kihanje protiv ostalih se rijetko dešavalo. Priča se da je Benitez naumio dovesti Sterlinga i Koscielnyja.
John Coltrane Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Ne zezaj Vini, imali smo nekoliko raspada kao taj protiv Boroa, Stoke i jos nekih ali smo u drugom delu sezone igrali odlican fudbal. Torres i Gerrard su trpali koga su stigli. I secam se Gorcinovog teksta u blicu i pljuvanja Rafe nakon pobeda nad Realom sa pricom kako ce za vikend Ferguson da nam objasni neke stvari. Znamo svi sta je bilo. Jebi Gorcina :D Naravno da se igrao odličan fudbal, ali tih nekoliko raspada = nekonstantnost = nema titule. A Gorčin nije mogao da prežali što je Real izduvao, jedno šest puta je u tekstu napisao da je Torres faulirao Pepea kod valjda drugog gola... od četiri :D Off Gorcin je uvek svrsavao na Barsu i pljuvao SAFa (debil ga zvao Zlostar ili slicno) tako da mi bas cudno ovo sto ste napisali, ne secam se tih tekstova. A ja sam nekako uvek bio ubedjen da Rafa moze do finala svakog kup takmicenja ali da u ligi od 30+ kola ne moze do titule.
radisa Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 A ja sam nekako uvek bio ubedjen da Rafa moze do finala svakog kup takmicenja ali da u ligi od 30+ kola ne moze do titule. To je to... Potpuno isti osećaj...
Kanzas siti zez Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Evo jednog od Gorcinovih tekstova o Rafi: http://www.blic.rs/Komentar/Pasivni-ofsajd/153831/Krizni-menadzment A evo iz njegovog drugog tekta deo o Rafi: "No, i to pitanje postaje bespredmetno onda kada se tom stvari bavi Rafa Benitez. Jednom slavljen kao čovek koji je prvi zaustavio galaktikose, drugi put kao čudotvorac jednog od dva najluđa finala Lige šampiona, nije ništa drugo nego ubica fudbal. Tamo gde Murinjo više podseća na demijurga-reditelja koji bi da kontroliše ukupnu dramaturgiju utakmice, Benitez je obični kompilator svega rđavog defanzivnog što znamo iz fudbala poslednjih četrdeset godina. Hererin katenačo, inače nepravedno opanjkan, shvaćen posve dogmatski, pa još u sadejstvu sa engleskom tradicijom tvrdog starta na sredini terena – koji, doduše, u Maskeranovoj i Alonsovoj izvedbi deluju više staroargentinski prljavo (pozdrav Fernandu Koutu), ulijeovska super-opreznost, uz malo istočnoevropskog preliva tmaste sporosti (Jordanesku, Ljupko P.) to su, eto, sastojci Benitezove antologije svega gadnog u fudbalu. To može doneti titulu prvaka Evrope. Ali, to nije Liverpul." Peglam
Recommended Posts