Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

Jedan manje protivnik Murinju da uzme sa Celzijem LS! ^_^

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Čovek već deset godina nije osvojio titulu bilo gde, a vodio je Liverpool, Chelsea, Inter, Real i Napoli.

Posted

Zapravo koliko god konobar bio los, za Murinja je sa 10 puta jeftinijim timovima bio neresiva zagonetka.

Posted

Ma daj, Sefe, niko mu ne bi zamerio da "samo" nije uzeo titulu. Gomilu bodova su prosuli na njegove idiotarije. Koliko god bio odlican trener kada se treba pripremiti za jednu odredjenu utakmicu toliko je nesposoban da odrzi i najmanji kontinuitet rezultata. Gubio je bodove od maltene svake ekipe u ligi ove sezone, posebnu tezinu je imao onaj niz od 5-6 utakmica bez pobede protiv realno mnogo slabijih timova, u situaciji dok se i Roma, Lazio i Fiorentina raspadaju. Tu su mogli da prelome sezonu, zauzmu mozda i drugo mesto i rastereceniji napadnu LE. Ne, umesto toga njemu su bodove uzimali redom Torino, Inter, Verona, Atalanta i Roma. Onda je morao da ukljuci rotaciju™ u igru i zasere i LE.

Mozda i najveci kiks u sezoni mu je bilo ispadanje od jedva prosecnog Bilbaa. Mada ima sansu da donekle ispravi sve to veceras.

Posted

Pa dobro, ne kazem da je bio ne znam kako uspjesan, morao je bolje, ali Napoli je i dalje u vrhu italijanskog fudbala, jedini osim Juventusa koji je osvajao trofeje u zadnjih par godina. 

Prosto, mislim da jeste bio apgrejd i mozda i potreban korak naprijed za njih, kao sto je sad potreban neko novi. 

Posted

Zadnji put kad je radio u Primeri Benitez je uzeo titulu.

Možda on i Wenger dogodine prekinu niz bez ligaške titule koji traje od 2004.godine.

Posted

Zapravo koliko god konobar bio los, za Murinja je sa 10 puta jeftinijim timovima bio neresiva zagonetka.

Ako misliš na Chelsea-Pool eru, to se može reći za LŠ, ne i za PL, a i nije baš da je Chelsea bio 10 puta skuplji.

S druge strane, broj i tip trofeja od tada na konto objice govori dosta o njihovim kvalitetima.

Posted (edited)

Niko ovde i ne tvrdi da je Benitez bolji trener od Murinja. Mamuran sam, peglao sam jutros do sest sati, pa nisam primetio koji trol je napisao post. Ja sam se prvi obradovao kad sam procitao vest, posto sad ne postoje sanse da ga ponovo vidim u Liverpoolu, bar neko vreme.

Edited by Aleksandar88
Posted

Mogla je Atalanta da postavi za cilj da bude prvak Italije, ali realno Napoli je ispunio svoje realne domete sem ovogodišnjeg ulaska u CL, pod uslovom da danas dobiju Lazio.

Posted

Nije mogao Napoli do titule, pored Juventusa. Drugo mesto je vec bilo realnost. Meni je njihov najveci promasaj sezone, neulazak u finale LE. Izbacis lagano Wolfsburg i onda ispadnes od za klasu-dve slabije ekipe.

Posted

Pokrale su ih sudije ozbiljno u prvom meču, meni je mnogo veći problem što nisu uspeli da izbace Bilbao u kvalifikacijama za CL.

Posted

Zelim Real-Chelsea u eliminacionoj fazi LS. Vec 8 godina ga Rafa nije gengbengovao

Posted

Mogla je Atalanta da postavi za cilj da bude prvak Italije, ali realno Napoli je ispunio svoje realne domete sem ovogodišnjeg ulaska u CL, pod uslovom da danas dobiju Lazio.

Jasno, Juventus je bio jaci, ali prosto hocu da kazem - njima je bio cilj da makar ugroze ozbiljno Juve. Mislim, to ce nastaviti bez obzira na odlazak Rafe [i mozda Higuaina]. 

Posted

What Crtam Orasi said. Rafa je u Napoliju imao fijasko od sezone. Kakav crni apgrejd.

Posted

Čovek već deset godina nije osvojio titulu bilo gde, a vodio je Liverpool, Chelsea, Inter, Real i Napoli.

uzeo je ligu evrope se chelsea  :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...