Meazza Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 (edited) Ma te rasprave o tome ko je bolji fudbaler su u 99 posto slucajeva promasene. Fudbal je timski sport i jedan igrac moze da bude nezamenljiv za svoj tim sa svojim setom skilova u odnosu na nekog drugog koji isto tako cepa u svom timu ali ima drugi set skilova. (I obrnuto.) Ko zna kako bi funkcionisao Ancelotijev Milan koji je osvojio dve LS sa Xavijem umesto Pirla, ili Barsa sa Scholesom. To je puka spekulacija. Mada moze se reci npr. ovako: Xavi je bio vazniji za svoj tim nego recimo Scholes (ili obrnuto). Takvu analizu bih recimo voleo da procitam. Edited May 22, 2015 by IndridCold
John Coltrane Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Xavi je sam odgovorio na to Amin. I dosta o tome. Na SOSu Mijat prica o Realu a ona budaletina od "novinara" ga intervjuise u dresu Reala kao neki tinejdzer jbt. Sent from my iPhone using Tapatalk
gervasius twinkleminkleson Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 A jbg, ko je bolji... Ne znam, mozda mi je Pirlo broj 1, zbog slobodnjaka [uz sve ostalo]. Ali sva trojica su majstori, jbg, nema ni razloga da se mjeri koji je bolji.
grunt Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Mada moze se reci npr. ovako: Xavi je bio vazniji za svoj tim nego recimo Scholes (ili obrnuto). Takvu analizu bih recimo voleo da procitam. Kada se Skols vratio iz penzije sa 35 godina, bio je vazan sraf sampionskog tima; Cavija teraju iz kluba sa 34. A jbg, ko je bolji... Ne znam, mozda mi je Pirlo broj 1, zbog slobodnjaka [uz sve ostalo]. Ali sva trojica su majstori, jbg, nema ni razloga da se mjeri koji je bolji. Nisam spomenuo Pirla, ipak je on za klasu ispred ove dvojice :D Amin. I dosta o tome. ne
Kanzas siti zez Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Kada se Skols vratio iz penzije sa 35 godina, bio je vazan sraf sampionskog tima; Cavija teraju iz kluba sa 34. jbg, ako tako gledas moze da se kaze i da je Scholes zavrsio reprezentativnu karijeru sa 28 godina, a da je Xavi nakon sto je napunio 28 osvojio dva evropska i jedno svetsko kao kljucan sraf Sjajni igraci, meni je Xavi nesto bolji.
ArleKino Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Xavi je bio stub tiki-taka revolucije, fudbala koji je osvojio sve zivo i mrtvo apsolutnom dominacijom. Osvajao i sa Messijem i bez Messija. I, ne tjeraju ga sa 34 nego sa 36. Scholes je bio odlican igrac Unitedove najbolje generacije, ali nikad najbolji medju njima. Mozda bismo mogli pricati o njemu u istom rangu sa Xavijem da je nesto napravio sa Engleskom u periodu kad su Gerrard i Lampard bili 2. i 3.igrac svijeta (sluzbeno), odbranu vodili Ferdinand, Campbell i Terry, a u napadu bio osvajac Zlatne lopte Owen.
Nemanja Posrbica Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 I ne tera Barcelona Xavija, već on želi da uzme novac o Arapa, jer dogodine možda bude kasno. Barcelona ima zabranu transfera, njima je Xavi neophodan za narednu sezonu, jer su jako tanki u veznom redu (samo Iniesta, Rakitić i par klinaca nedokazanog kvaliteta).
ArleKino Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 xavi > scholes > pirlo Do pola tacno, od pola pogresno. Pirlo je odmah uz Xavija.
Meazza Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Xavi je bio stub tiki-taka revolucije, fudbala koji je osvojio sve zivo i mrtvo apsolutnom dominacijom. Osvajao i sa Messijem i bez Messija. I, ne tjeraju ga sa 34 nego sa 36. Scholes je bio odlican igrac Unitedove najbolje generacije, ali nikad najbolji medju njima. Mozda bismo mogli pricati o njemu u istom rangu sa Xavijem da je nesto napravio sa Engleskom u periodu kad su Gerrard i Lampard bili 2. i 3.igrac svijeta (sluzbeno), odbranu vodili Ferdinand, Campbell i Terry, a u napadu bio osvajac Zlatne lopte Owen. Tacno. Pirlo je takodje bio presudan u osvajanju SP i osvajao je titule i u Milanu i u Juventusu i to kao jedan od najvaznijih igraca. Sa Milanom je bio dvaput na krovu Evrope, a evo ga i sa torinskim timom u finalu u svojih 36 godina. Tako da ne znam, mrtva trka izmedju njega i Xavija. Scholes, jbg, nema nijednu titulu sa repkom, bas nista znacajno nisu napravili.
John Coltrane Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Xavi je bio stub tiki-taka revolucije, fudbala koji je osvojio sve zivo i mrtvo apsolutnom dominacijom. Osvajao i sa Messijem i bez Messija. I, ne tjeraju ga sa 34 nego sa 36. Scholes je bio odlican igrac Unitedove najbolje generacije, ali nikad najbolji medju njima. Mozda bismo mogli pricati o njemu u istom rangu sa Xavijem da je nesto napravio sa Engleskom u periodu kad su Gerrard i Lampard bili 2. i 3.igrac svijeta (sluzbeno), odbranu vodili Ferdinand, Campbell i Terry, a u napadu bio osvajac Zlatne lopte Owen. Kad je to bilo?
Weenie Pooh Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 To mora da je bilo u nekom online glasanju navijača engleske repstacije. Dakle službeno.
Recommended Posts