Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Od te trojice Cavi je najbolji.

Posted

Od te trojice Cavi je najbolji.

+1
Posted (edited)

Ma te rasprave o tome ko je bolji fudbaler su u 99 posto slucajeva promasene. Fudbal je timski sport i jedan igrac moze da bude nezamenljiv za svoj tim sa svojim setom skilova u odnosu na nekog drugog koji isto tako cepa u svom timu ali ima drugi set skilova. (I obrnuto.) Ko zna kako bi funkcionisao Ancelotijev Milan koji je osvojio dve LS sa Xavijem umesto Pirla, ili Barsa sa Scholesom. To je puka spekulacija. Mada moze se reci npr. ovako: Xavi je bio vazniji za svoj tim nego recimo Scholes (ili obrnuto). Takvu analizu bih recimo voleo da procitam. 

Edited by IndridCold
Posted

Xavi je sam odgovorio na to :fantom:

Amin. I dosta o tome.

Na SOSu Mijat prica o Realu a ona budaletina od "novinara" ga intervjuise u dresu Reala kao neki tinejdzer jbt.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

A jbg, ko je bolji... Ne znam, mozda mi je Pirlo broj 1, zbog slobodnjaka [uz sve ostalo]. Ali sva trojica su majstori, jbg, nema ni razloga da se mjeri koji je bolji.

Posted

Mada moze se reci npr. ovako: Xavi je bio vazniji za svoj tim nego recimo Scholes (ili obrnuto). Takvu analizu bih recimo voleo da procitam. 

Kada se Skols vratio iz penzije sa 35 godina, bio je vazan sraf sampionskog tima; Cavija teraju iz kluba sa 34.

A jbg, ko je bolji... Ne znam, mozda mi je Pirlo broj 1, zbog slobodnjaka [uz sve ostalo]. Ali sva trojica su majstori, jbg, nema ni razloga da se mjeri koji je bolji.

Nisam spomenuo Pirla, ipak je on za klasu ispred ove dvojice :D

Amin. I dosta o tome.

ne

Posted

Kada se Skols vratio iz penzije sa 35 godina, bio je vazan sraf sampionskog tima; Cavija teraju iz kluba sa 34.

jbg, ako tako gledas moze da se kaze i da je Scholes zavrsio reprezentativnu karijeru sa 28 godina, a da je Xavi nakon sto je napunio 28 osvojio dva evropska i jedno svetsko kao kljucan sraf

Sjajni igraci, meni je Xavi nesto bolji.

Posted

Xavi je bio stub tiki-taka revolucije, fudbala koji je osvojio sve zivo i mrtvo apsolutnom dominacijom. Osvajao i sa Messijem i bez Messija. I, ne tjeraju ga sa 34 nego sa 36.

Scholes je bio odlican igrac Unitedove najbolje generacije, ali nikad najbolji medju njima. Mozda bismo mogli pricati o njemu u istom rangu sa Xavijem da je nesto napravio sa Engleskom u periodu kad su Gerrard i Lampard bili 2. i 3.igrac svijeta (sluzbeno), odbranu vodili Ferdinand, Campbell i Terry, a u napadu bio osvajac Zlatne lopte Owen.

Posted

I ne tera Barcelona Xavija, već on želi da uzme novac o Arapa, jer dogodine možda bude kasno. Barcelona ima zabranu transfera, njima je Xavi neophodan za narednu sezonu, jer su jako tanki u veznom redu (samo Iniesta, Rakitić i par klinaca nedokazanog kvaliteta).

Posted

xavi > scholes > pirlo

Do pola tacno, od pola pogresno.

Pirlo je odmah uz Xavija.

Posted

Xavi je bio stub tiki-taka revolucije, fudbala koji je osvojio sve zivo i mrtvo apsolutnom dominacijom. Osvajao i sa Messijem i bez Messija. I, ne tjeraju ga sa 34 nego sa 36.

Scholes je bio odlican igrac Unitedove najbolje generacije, ali nikad najbolji medju njima. Mozda bismo mogli pricati o njemu u istom rangu sa Xavijem da je nesto napravio sa Engleskom u periodu kad su Gerrard i Lampard bili 2. i 3.igrac svijeta (sluzbeno), odbranu vodili Ferdinand, Campbell i Terry, a u napadu bio osvajac Zlatne lopte Owen.

Tacno. Pirlo je takodje bio presudan u osvajanju SP i osvajao je titule i u Milanu i u Juventusu i to kao jedan od najvaznijih igraca. Sa Milanom je bio dvaput na krovu Evrope, a evo ga i sa torinskim timom u finalu u svojih 36 godina. Tako da ne znam, mrtva trka izmedju njega i Xavija. Scholes, jbg, nema nijednu titulu sa repkom, bas nista znacajno nisu napravili.

Posted

Kad je to bilo?

Posted

To mora da je bilo u nekom online glasanju navijača engleske repstacije. Dakle službeno™.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...