Timmy Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 (edited) Ode Xavi iz Barse posle 24 godine. Kaze da zna da ne moze vise na tom nivou da igra i ide u Katar. Mudar potez. I verovatno ispaltiv. Zasluzio je da na kraju malo i ladi jaja. Veliki za sve sto je uradio za klub. Edited May 21, 2015 by Timmy
John Coltrane Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Citam da ce zbog njega promeniti, na kratko, propis o dodeljivanju pehara i umesto prvo kolo sledece sezone, dodelice ga u poslednjem kolu ove sezone da bi veliki Xavi mogao da digne trofej. Nedostaje on vec zadnjih par sezona, stigle ga godine, ali stvarno je veliko pitanje kada ce se pojaviti slican plej.
ducca Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 A taj propis je u najmanju ruku skandalozan. Jbt ljudi se izbore za titulu celu godinu i umesto da im se dodeli trofej na kraju sezone i da malo proslave oni ga dodeljuju sledece godine, pa oni koji su u medjuvremenu otisli ko ih jebe
Weenie Pooh Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Pa zato ti novopridošli kad osvoje nešto u poslednjoj sezoni, penis će da dižu. Sve se lepo izniveliše -_-
ducca Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 (edited) Umotvorina nekoga ko je veoma retardiran... Edited May 21, 2015 by ducca
MocaVukotic Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 xavi je bog. odgovorno tvrdim da messi nikad ne bi bio ovako dobar da nije rastao pored xavija. od krojfa možda i najbitniji barsin igrač do danas, ne toliko u smislu postignutih golova ili neviđenih driblinga, više u smislu vođe, čoveka u koga svi ostali saigrači gledaju (ne i sva publika).
ducca Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Nema dileme. Apsolutni doktor fudbala i veliki car. Uz Puyola i razlog zasto sam zgotivio Barsu dvehiljaditih. Bilo bi vrhunski da mazne jos jednu LS na kraju.
Kanzas siti zez Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 klasican menadzerski igrac, jos kod Antare ga gurali u prvi tim
Nemanja Posrbica Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Xavi je legenda fudbala, ali delimično prethodne i ove pogotovo nije za nivo startera u Barceloni. Imam utisak da ga je izdalo telo, pre nego bilo šta drugo (doduše, imao sam utisak i za Pirla pre par godina, a on i dalje rola loptu na top nivou).
crtamOrasi Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Ko je bolji , Skols ili Cavi, da vas cujem sekto Pirlo
Recommended Posts