Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

To! Kraj!   :0.6:  

Savršena sezona, Real nije osvojio ništa. Sad može da radi ko šta hoće što se mene tiče.

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

To! Kraj!   :0.6:  

Savršena sezona, Real nije osvojio ništa. Sad može da radi ko šta hoće što se mene tiče.

Superkup Evrope i Svjetsko prvenstvo klubova?

Posted

Superkup Evrope i Svjetsko prvenstvo klubova?

Super, ako su Madriđani zadovoljni, ja sam još zadovoljniji. Ali nešto ne bih rekao.  :D

Posted

Bravo za Barcelonu, nadam se prva od tri krune. Igraju neverovatan fudbal od Nove godine, mada i dalje imam utisak da su igrali bolje sa Pepom.

Posted (edited)

Serem se u ligu u kojoj 2 igraca zajedno daju 85 golova u sezoni.

U bilo kojoj ligi da igraju Real i Barsa Ronaldo i Mesi bi davali isto toliko golova (osim možda u Italiji).

Dobro, ima i toga da se u Španiji retko igra bunker.

Klisei. Odbrane u Spaniji su daleko bolje nego odbrane u Italiji zadnjih godina. A i manje vise nego bilo gdje drugo. 

A ova dvojica daju vise golova od drugih igraca i u CL.

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted

Dovoljno je pogledati Serie A. Ajde, za ovo drugo moze da se raspravlja mozda [mada, npr, Torres tvrdi da su odbrane u Spaniji daleko bolje nego one u Engleskoj, i da timovi igraju zonu neuporedivo kvalitetnije], ali u Italiji jednostavno vise nije to na nekom visokom nivou. Ostao je samo mit, kao i onaj o italijanskim klubovima [i reprezentaciji] koja igra bunker isl. 

Posted

+1

upravo po broju postignutih golova overall u seriji a se vidi kolko je liga trsla

Posted

Slazem se da je trsla, ali ne razumem kako se to vidi po broju postignutih golova?

Posted

I sta s tim? Koji je prosek po utakmici u odnosu na druge lige?

Posted

ne davi, ako te zanima pogledaj sam. i kakve veze imaju druge lige? pričam o seriji a nekad i sad.

Posted

Ima veze, jer ispada da sto se vise golova daje po mecu, liga je slabija. Pa je tako mozda Spanija slabija od Serije A ako gledamo samo taj podatak, sto nikako ne pije vodu. Taj statisticki podatak nista ne govori o jacini lige.

Ali ako te davi razgovor nema potrebe da ga forsiram.

Posted

nema potrebe jer ne kapiraš da pričam isključivo o seriji a, i to što pričam se ne odnosi na druge lige i nema potrebe mešati ih u ovu priču. jedino je možda topik neodgovarajući.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...