Meazza Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 To! Kraj! :0.6: Savršena sezona, Real nije osvojio ništa. Sad može da radi ko šta hoće što se mene tiče.
ArleKino Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 To! Kraj! :0.6: Savršena sezona, Real nije osvojio ništa. Sad može da radi ko šta hoće što se mene tiče. Superkup Evrope i Svjetsko prvenstvo klubova?
Meazza Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Superkup Evrope i Svjetsko prvenstvo klubova? Super, ako su Madriđani zadovoljni, ja sam još zadovoljniji. Ali nešto ne bih rekao. :D
Nemanja Posrbica Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Bravo za Barcelonu, nadam se prva od tri krune. Igraju neverovatan fudbal od Nove godine, mada i dalje imam utisak da su igrali bolje sa Pepom.
gervasius twinkleminkleson Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 (edited) Serem se u ligu u kojoj 2 igraca zajedno daju 85 golova u sezoni. U bilo kojoj ligi da igraju Real i Barsa Ronaldo i Mesi bi davali isto toliko golova (osim možda u Italiji). Dobro, ima i toga da se u Španiji retko igra bunker. Klisei. Odbrane u Spaniji su daleko bolje nego odbrane u Italiji zadnjih godina. A i manje vise nego bilo gdje drugo. A ova dvojica daju vise golova od drugih igraca i u CL. Edited May 18, 2015 by gervasius twinkleminkleson
gervasius twinkleminkleson Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Dovoljno je pogledati Serie A. Ajde, za ovo drugo moze da se raspravlja mozda [mada, npr, Torres tvrdi da su odbrane u Spaniji daleko bolje nego one u Engleskoj, i da timovi igraju zonu neuporedivo kvalitetnije], ali u Italiji jednostavno vise nije to na nekom visokom nivou. Ostao je samo mit, kao i onaj o italijanskim klubovima [i reprezentaciji] koja igra bunker isl.
MocaVukotic Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 +1 upravo po broju postignutih golova overall u seriji a se vidi kolko je liga trsla
Meazza Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Slazem se da je trsla, ali ne razumem kako se to vidi po broju postignutih golova?
Meazza Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 I sta s tim? Koji je prosek po utakmici u odnosu na druge lige?
MocaVukotic Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 ne davi, ako te zanima pogledaj sam. i kakve veze imaju druge lige? pričam o seriji a nekad i sad.
Meazza Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Ima veze, jer ispada da sto se vise golova daje po mecu, liga je slabija. Pa je tako mozda Spanija slabija od Serije A ako gledamo samo taj podatak, sto nikako ne pije vodu. Taj statisticki podatak nista ne govori o jacini lige. Ali ako te davi razgovor nema potrebe da ga forsiram.
MocaVukotic Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 nema potrebe jer ne kapiraš da pričam isključivo o seriji a, i to što pričam se ne odnosi na druge lige i nema potrebe mešati ih u ovu priču. jedino je možda topik neodgovarajući.
Recommended Posts