Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

Titula vraćena gdje i pripada :)

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ajmo Anceloti pakuj kofere!

-1

Posted

Od 2008 otkako je dosao CR7 u Madrid - 1 bedna titula u prvenstvu. :)

Posted

Murinjo mu je donio!

Posted

Tores spasio Simeonea. Opet!

Posted

Od 2008 otkako je dosao CR7 u Madrid - 1 bedna titula u prvenstvu. :)

Od 2009-10. 1 liga i 1 Liga prvaka. Toliko je osvojio u predzadnjoj sezoni u Unitedu.

Posted

Od 2009-10. 1 liga i 1 Liga prvaka. Toliko je osvojio u predzadnjoj sezoni u Unitedu.

Da, u pravu si. 6 sezona. (Pričao sam samo o Primeri.)

Posted

Da, u pravu si. 6 sezona. (Pričao sam samo o Primeri.)

Svejedno, poenta ti je na mjestu.

bilo bi zanimljivo videti klopa kako se snalazi sa ovom grupom statičnih na sredini. doduše, vratiće se modrić, možda se dovede i neki dobar (zadnji) vezni (ugrabi se jedan od juventusove dvojice, što bi moglo da bude sasvim realno), ali zamena sazrelog di marije za hamesa/krosa je bila nepotrebna. još veći problem imaju napred, gde je runaldu ušao u četvrto desetljeće i dostigao zenit, bejl nema kvalitet suareza i nejmara, a špic je rešen tako što je doveden igrač da pokrije meksičko tržište. mogu oni i uspešno da obave rekonstrukciju sa novim trenerom, može bit i klopom, ali nestabilnost uz barsinu dominaciju je sasvim realna varijanta.

Mislim da James nije problem (njegov izostanak se itekako osjetio ove sezone), nije to ni Kroos, koliko im je problem to što nemaju dovoljnu širinu pa Ancelotti, između ostalog, mora trpati Ramosa na zadnjeg veznog. Al' neka su sprcali sve one pare na Illarramendija.

Nemaju adekvatnu zamjenu za Modrića i Benzemu, a Bale je žrtva Ronaldove sujete i usranosti Realovih navijača. Donio im je prošle godine duplu krunu (gol Barci za 2:1 u finalu Kupa, gol Atleticu za 2:1 u produžecima finala), a opet im ne valja. :isuse: Bale je vrhunski igrač, ne bih imao ništa protiv da se vrati na Otok u klub za koji je navijao kao dijete.

Što se tiče Barcine dominacije, Real je (teoretski) još u igri za titulu, ima bolji međusobni omjer sa Barcelonom, natrpali su preko 100 golova u ligi. Barcelona je došla na korak do titule zato što ima tri igrača svjetske klase u napadu, zato što najbolji od te trojice nije ego-triper i zato što ih je protiv Valencije sličnog kiksa ovom Realovom spasio Bravo.

Klopp može trgnuti Real, možda bi sa sobom povukao i Hummelsa, pa da opet igraju kao prošle godine kad su urnisali Bayern u polufinalu. Ne bih to volio, naravno. :D

Posted

Nije problem Kroos, problem je prodaja Xabija Alonsa. (Di Mariju je relativno uspesno zamenio James, a i Isco je dobio na vaznosti). Alonso daje dubinu i sigurnost pozadi, 1 fenomenalan igrac cijih su se usluga odrekli, a da meni ni najmanje nije jasno zasto. Naravno, i to sto je Modric povredjen i sto za njega nemaju zamenu, ali najvise od svega - Anceloti, koji kad mu Hrvat ne igra forsira taktiku tipa Stoke City sa besomucnim centrisanjemtm na Kristijana. Dobro, daje to rezultate, ali ne koristi uopste ceo potencijal tima. 

Barsa ce morati na pobedu na Kalderonu, nece biti bas lako igrati poslednju utakmicu sa imperativom pobede ako u Madridu bude nereseno. Definitivno jos nije sve zavrseno za Real, ni u ligi, a kamoli u CL. Bumo videli, naravno ja navijam da se raspadnu. :D

Posted

Barsa ce morati na pobedu na Kalderonu, nece biti bas lako igrati poslednju utakmicu sa imperativom pobede ako u Madridu bude nereseno. Definitivno jos nije sve zavrseno za Real, ni u ligi, a kamoli u CL. Bumo videli, naravno ja navijam da se raspadnu. :D

To je tačno, ali ipak Depor na Camp Nou nije isto što i Atletico prošle sezone. Mada, čak i da Barca ne dobije nijednu tekmu do kraja, imam dojam da bi Ancelotti uspio nekako da ne osvoji titulu. :D

Posted (edited)

Nije, ali i taj Deportivo ce igrati na sve ili nista, to je ono sto je zajebano.

Pominjes Klopa. Ja se slazem sa Middle-om da on nije za Real. Zapravo, retko ko je za Real. :D Tesko bi imao ko da zameni Ancelotija, to bi morao da bude vec afirmisan i uspesan, ali ne i potrosen trener tipa Kapelo ili Van Gal (sorry sekto), trener koji ne treba da se dokazuje i koji nema titulu u Evropi i ciji bi igraci bili pet puta vece institucije od njega. Murinjo bi tu bio savrsen da cak i njega nije vec jednom sjebala ta otrovna atmosfera. Navijaci su zajebani, igraci su zajebani, pojedini igraju vise za svoju statistiku nego za tim (ne raduju se kad im saigrac da gol, da, zna se na koga mislim -_- ), postoje nedodirljivi tipa Kasiljas koji je u stanju poluraspada a niko ne sme kritiku da mu uputi a kamoli da ga izostavi iz prvih 11 (narocito otkako se sam Specijalni opekao o njega) - sve u svemu, jedna toksicna i plasticna prica. Anceloti je veoma, veoma dobro uspeo sve to da hendluje i stavise osvojio najveci klupski trofej na svetu i ponavljam, ne vidim ko bi mogao da ga zameni u ovom trenutku a da to izađe na dobro. Sto apsolutno ne govori nista o Klopu i njegovim kvalitetima, da se razumemo.

Edited by IndridCold
Posted (edited)

Nije, ali i taj Deportivo ce igrati na sve ili nista, to je ono sto je zajebano.

Kad ih vec pominjes, poslednjih 14 utakmica nisu dobili (ja ih redovno "spasavam" na tiketima pa znam :D ), sledecu igraju sa Levanteom i na kraju s Barsom.

Edited by Nesh
Posted

Pa bod da otkinu pa ce Barsa nagrabusiti ako ne pobede Atletiko.

Posted

Anceloti je veoma, veoma dobro uspeo sve to da hendluje i stavise osvojio najveci klupski trofej na svetu i ponavljam, ne vidim ko bi mogao da ga zameni u ovom trenutku a da to izađe na dobro.

Zinedine. Ali ko god da dodje, opet ce najvise uspeh Madrida zavisiti od pameti Barcelone i Bayerna.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...