ArleKino Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Luis Enrique korak blize naslovu. Mathieu ubojiti strijelac.
John Coltrane Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Da se Ronaldo punjenjem sirotinje oporavi na listi strelaca. Nepristojno i odvratno! Trebao si mu javiti da stane na 2 gola, ne bi li ga Mesi stigao.
Meazza Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Ronaldo je najubojitiji posle 2-0, to su njegovi momenti kada krece da juri statistiku... :) Real sa Modricem ponovo masina. Bledu Barsu ponovo vadi Matje. Bez obzira na prednost od 4 boda, ne da ce biti gusto, nego mi se cini da je Madrid veci favorit titulu od Katalonaca.
MiddleClass Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 mile kontras Ama i Sevilja i Atletiko imaju crveno-bijele dresove i ultra simpa ekipe. Valensija je pravi simbol Spanije i nikad ih nisam volio... ne podnosim ih od one sezone kad su imali gomilu Spanaca u ekipi (Kanjizares, Visente, Hoakin, Vilja, Marcena, Navaro, Albelda, Mista) Morate nauciti da ja vazda imam jake argumente u raspravi!
MiddleClass Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Ne mogu se ni radovati kad je gol dao ovaj šupak.
Recommended Posts