Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

Brazilski tim se vec gradi oko Neymara...

jebu kevu kako grade

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A jebi ga, nasao si tekmu u kojoj Neymar nije igrao.

Posted

Neymar je i uz promašaje pokazao da je zvijer od igrača, strašan je.

U par situacija je Suarez izostavljen kad je imao bolju poziciju za gol.

Ali ono primanje i šut, strašna majstorija.

Messi je kroz sredinu bio izuzetno raspoložen i opasan, odlično je razigravao i vukao.

Neobjašnjivo kako je Real naglo pao, tačno nakon primljenog gola, iako su i drugo poluvrijeme otvorili bolje, dobrom šansom.

Sve u svemu, jako dobar derbi, na kraju Barcelona ipak zasluženo uz mnogo više šansi u 90 minuta.

Barcu čekaju još gostovanja kod Seville i Atletica, te Valencia kući od ovih težih utakmica.

Real ima Sevilli kući i Valenciu na Mestalli.

10 kola do kraja, oboje u LŠ, biće tu još prosipanja, i Celtu imaju oboje u gostima.

Posted (edited)

jebu kevu kako grade

Sta mislis da si ovime dokazao? To sto su im ostali igraci uz nekolicinu izuzetaka go qrtz, sto je tu Neymar kriv? Nego oko koga ga grade, ko je glavni igrac, Fred?

Edited by IndridCold
Posted

Neobjašnjivo kako je Real naglo pao.

sto neobjasnjivo, pao je kad modric vise nije imao snage...

Posted

sto neobjasnjivo, pao je kad modric vise nije imao snage...

Sad si kao index.hr, jbt ispada kao da je Real bez Modrića bio neka prosječna ekipa.

Ne kažem da Luka nije bio odličan juče ali preveliki je to alibi za Real da eto Modrić drži sve konce njihove igre, i malo preveliki hype oko njega.

Posted

pa neam pojma sta je index pisao, ali ja gledao utakmicu - tacno je tako bilo. ima real jos gomilu vrhunskih igraca, al im prosto nije bio dan ili vec sta...

Posted

Nije nikakvo preterivanje - Real je po prvi put zalicio na tim sa pocetka sezone upravo po povratku Modrica. Bez njega su drugi tim, mnogo losiji.

Posted

A jebi ga, nasao si tekmu u kojoj Neymar nije igrao.

Nista cudno, svojevremeno je MV bio zagovornik teorije po kojoj je Baloteli bolji od Neymara.

Stvar je jasna-imas Mesija koji je broj jedan, dovedes igraca koji je sam nosio Live skoro do titule i malog Brazilca od koga se ocekuje sve.

Ne bi me cudilo da se pojave price kako je i A.Sancez bio nedovoljno dobar za Barsu, tj. da je los igrac. Neymarovo vreme tek dolazi, lako ga je pljvuati posle loseg izdanja u El Clasicu. A ovu sezonu stoji sasvim dobro: 26 golova 8 asistencija, od toga 17 golova u Primeri sto ga cini najboljim strelcem odmah posle 2 najbolja igraca dansnjice koji se vec uveliko frljaju sa 30+ golova.

Posted

I uz propustene prilike, mislim da je Neymar juce dobro odigrao. Decko ce tek eksplodirati. S druge strane, Bale totalno podbacio.

Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk

Posted

Bale je valjda i napadnut od strane navijača Reala nakon utakmice. Nevjerovatno. Nadam se da će se vratiti u Sjeverni London u ljeto, ali ovog puta u klub za koji je navijao.

@JC - da, Neymar je, uostalom, uz spomenutog Alexisa, prošle sezone riješio El Clasico dok je Messi bio ozlijeđen, a Suarez trpao po engleskim livadama.

Posted

gledao malopre reprizu, drugo poluvreme nejmara je samo za :ziga: , onaj sut iz trka je ludilo

Posted

Moram da se ispravim, Neymar je ustvari imao samo 19 godina kada je predvodio Santos u osvajanje Libertadoresa...inace odavno se oko njega gradi brazilska reprezentacija, pa osvojili su Kup Konfederacija sa njim kao glavnom zvezdom ekipe, Scolari je zeleo to isto da prenese i na Svetsko prvenstvu, ali je pogresio sto se tvrdoglavo drzao svoje grupe od nekih tridesetak igraca na koje je racunao u tom nekom ciklusu, a vise od pola njih se raspadalo te sezone u svojim klubovima...da su izostavljeni Henrique, Paulinho, Ramires, Hernanes, Bernard i Jo, a da su na primer tada pozvani Gil, Elias, Coutinho, Goulart, Everton Ribeiro i Leandro Damiao, bila bi to sasvim druga prica, ne kazem da bi osvojili, ali bi sigurno ostavili mnogo bolji utisak...sada je Dunga cak i dodelio kapitensku traku Neymaru i jos vise je celu igru reprezentacije prilagodio njemu, opet su vezali veliku seriju pobeda u prijateljskim utakmicama i izgledaju sve bolje i bolje, verujem da mogu da osvoje Copa Americu za par meseci, a onda za malo vise od godinu dana i da napokon uzmu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, to bi makar malo ublazilo onu blamazu pred domacim navijacima, posle toga cilj je da se osvoji Moskva, dok ce sam Neymar odigrati jos dva, ako ne i tri Svetska prvenstva do kraja karijere, u medjuvremenu ce biti i prvi na vecnoj listi strelaca...

Razumem ja zbog cega je on toliko iritantan velikom broju navijaca, meni se na primer bas zbog toga on jos vise svidja, ali ajde nije ni bitno...malo mi je glupo kada se neki toliko dobri fudbaleri namerno spustaju, da bi se neki drugi u isto vreme podigli, Suarez je car i samo bi lud covek mogao da napise jednu losu rec o njegovim kvalitetima, uopste ne kapiram zasto sada moraju da se namerno kritikuju i njegovi saigraci, jer eto Urugvajac vise nije toliko u centru paznje kao ranije...to bi bilo isto kao kada bi navijaci Monaca pricali kako je Bale prevara od igraca i da je precenjen, posto nas dragi James nikako da prigrabi spotlight u Madridu, smesno zar ne...jeste se Neymar dosta ispromasivao u zadnja dva meca, ali upravo je on protiv engleskog sampiona lepim utrcavanjem odvukao paznju citave njihove odbrane i omogucio da Rakitic potpuno neometano iskoristi ono dodavanje koje je Messi poslao, dok je protiv kraljevskog kluba opet Brazilac iznudio faul nakon kojeg je izveden slobodan udarac kada je Mathieu doveo svoj tim u prednost, sitnice koje zivot znace...

Ronaldo, Messi, Neymar, Ibrahimovic, Hazard, Suarez, Bale, Pogba, Robben, Aguero, Muller, Cavani, Iniesta, Sanchez, Ramos, Mascherano, Silva, Vidal, Ribery, Reus, itd...top klasa jbt...

Posted

Rojs i Silva višak na ostale +1

Posted

Cuo sam i ja za sve te igrace. Dobri su.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...