Meazza Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Anćeloti +1 Real je poceo da igra samo na jednu istu foru, prodor preko krila i centarsut. Mnogo mi je drago zbog Bilbaa, neobicno mi je drag taj klub. :) Ovaj put Barsa ne bi trebalo da ima problema protiv Rajo Valjekana.
Miljenko Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Benzema i Bale losi. Ronaldo je pokusavao, ali bez previse uspeha. Odbrana domacina iznenadjujuce sigurna. Par puta su imali srece sa odbicima, no bez toga i nema rezultata, kada igras protiv dominantnog protivnika.
Zico Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Dobio Real po prknu. Barsa sutra dobija i uzima prvo mesto, stvari se polako vracaju na svoje mesto.
Meazza Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Kao sto sam vec pisao, jednostavno nisu smeli da prodaju Di Mariju i Alonsa koji su bili, pored fantasticnog Modrica koji sada jezivo fali, najzasluzniji za proslogodisnji uspeh tima.
Babu Bhatt Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Odigram Messi daje gol, sramotno izvede penal (prvi put) i onda hattrick :)
Meazza Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Lepo, samo je Dani Alves ispao idiot. Najnepotrebniji moguci crveni karton zbog koga ce propustiti derbi protiv Reala.
ArleKino Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Lepo, samo je Dani Alves ispao idiot. Najnepotrebniji moguci crveni karton zbog koga ce propustiti derbi protiv Reala. +1000 Neopisiva glupost. Messi stigao Ronalda po broju golova (30) u ligi. Kucu bih stavio u novembru da ce Ronaldo biti pichichi, a na kraju ce on biti pichic.
Bogotac Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Lepo, samo je Dani Alves ispao idiot. Najnepotrebniji moguci crveni karton zbog koga ce propustiti derbi protiv Reala. Kako igra i nije neka steta...Adrijano zamena...I Alba je ocajan ove sezone... Ali meni je i dalje najjace kupovina stopera ove sezone...Matje i Vermalen... :0.6:
April Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Ali meni je i dalje najjace kupovina stopera ove sezone...Matje i Vermalen... :0.6: Njih će zabrana transfera samo ojačati.
Meazza Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 To sam i ja pomislio. :) Na kompaktnost i moral ekipe to moze da deluje vrlo povoljno. Znas da imas mesta i sledece sezone i da ne mogu da te zamene i igras rasterecenije.
Recommended Posts