ToniAdams Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 hehe, reali nisu mogli da predju pola, prvi sut ka golu bio valjda izmedju 70tog i 80tog.
John Coltrane Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Ruski komentatori su uzivanje za slusanje, ko zna ruski. Istinski soumeni i znaju fudbal. Ja ih izbegavam u sirokom luku, ali u zadnje vreme su im SopCast kanali besprekorni. Slika ko mleko.
keksi krem Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 ronaldo napunio tridesetu, vreme leti jebotebog Nisam znao da su on i Neymar rodjeni istog datuma...a kad smo vec kod toga, evo jedne zanimljivosti... Both Cristiano Ronaldo [30] and Neymar [23] share the same birthday, but the Brazilian has scored more than double the amount of goals in his career than what the Real Madrid had scored when he was 23 years old. So far, Neymar has 219 goals to his name in 359 matches, when compared to Cristiano's 107 goals in 316 games. Neymar goal/game average is 0.61 and that of Cristiano is 0.31. Aged 23, Cristiano [average of 0.37] had just 20 goals in 53 games for Portugal while Neymar [average of 0.70] has scored 42 goals for his country in 60 matches. Cristiano has so far scored 52 goals for Portugal in 118 games but still his average [0.44] doesn't come close to Neymar's.
189- Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 dobro, ronaldo je na pocetku karijere (u manchesteru) igrao iskljucivo krilo ako se dobro secam. ne bas ovu poziciju sto igra neymar. mada je neymarova statistika bas dobra. sad mu vidim statse iz ove sezone i nekako ide ispod radara. ili se bar meni tako cini posto ne pratim primeru
keksi krem Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Neymar je takodje u Santosu igrao klasicno krilo, jer je Ganso tada igrao klasicnu desetku i poluspica, to je bio neverovatan tandem za gledanje...posle je Neymar u reprezentaciji presaltovan da igra vise u sredini kao podrska glavnom napadacu, ali bas bih voleo da i u Barseloni ima prednost prilikom izvodjenja penala i slobodnih udaraca, tada bi njegov golgeterski ucinak bio jos impresivniji, mada ima vremena, jos je mlad, njegovo pravo vreme tek dolazi...
Meazza Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Sta je ovo, niko nije gledao Athletic-Barcu? Ja sam egzaltiran. Kakav vanserijski fudbal je danas pruzila Barcelona! Messi igra bez greske, kao programiran. Probio led konacno i Suarez, sva trojica dali gol. Fantazija od fudbala, 5 golova, a golman Athletica je jos i briljirao.
Nemanja Posrbica Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Gledao paralelno sa finalom CANa, video sam bar 10 odličnih prilika za Barcu. Prošle godine na istom gostovanju Barca je bila pokidana ili je to bili na pre dve sezone?
MocaVukotic Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 prošle godine 1-0 za bilbao, godinu pre 2-2
gervasius twinkleminkleson Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Prva pobjeda Barce tamo od 2011.
Meazza Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Ovo kolo je maksimalno zakomplikovalo stvari. Atleti su na 4 boda od Reala i na 3 od Barse. Finis ce biti ultra zanimljiv.
Meazza Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Za sve koji su propustili spektakl koji je napravio najbolji igrac danasnjice: http://youtu.be/9LIuGW-5bYY
MiddleClass Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Nešto si pobrkao. Nema Kristijana Ronalda u tom klipu.
Recommended Posts