Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kakva dominacija Viskovica u vezi Franka i klasne podele u Spaniji. Da ovo nije Sportklub, pomislio bih da je History sa koliko znanja i detalja se to objasnjava

Posted

Visko prenosi? Hvaljen ruski SopCast i moj gazda kapitalista sto me uprego i subotom da radim.

Posted

Kakva dominacija Viskovica u vezi Franka i klasne podele u Spaniji. Da ovo nije Sportklub, pomislio bih da je History sa koliko znanja i detalja se to objasnjava

Sta je netacno rekao?

Posted

Ovaj Anceloti bi i Celsi pokvario.

Dosadna tekma, samo jedan tim igra. Ronaldo se nije ni pojavio. Jos utakmica nije ni pocela...

Posted

Visko prenosi? Hvaljen ruski SopCast i moj gazda kapitalista sto me uprego i subotom da radim.

Eto, posle ćeš se iznenaditi kad čuješ da Koke na leto ide u Liverpul za 45 miliona ili koliko već...

Posted

Kakav je igrač ovaj Grizman, sunce ti žarko..

Posted

Sta je netacno rekao?

Trava je zelena, nebo je plavo, jedino sto je sigurno su smrt i porezi.... Eto nekih novih tema za sledece utakmice

Posted

Eto, posle ćeš se iznenaditi kad čuješ da Koke na leto ide u Liverpul za 45 miliona ili koliko već...

Ali slusati ruskog komentatora kako peva ole ole ole ole oleee Simeeee ooooneee, pokusavajuci da objasni sta pevaju Atleti :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...