Jump to content

Featured Replies

Benzema jedina svetla tacka za sada.

Kakva dominacija Viskovica u vezi Franka i klasne podele u Spaniji. Da ovo nije Sportklub, pomislio bih da je History sa koliko znanja i detalja se to objasnjava

Visko prenosi? Hvaljen ruski SopCast i moj gazda kapitalista sto me uprego i subotom da radim.

Kakva dominacija Viskovica u vezi Franka i klasne podele u Spaniji. Da ovo nije Sportklub, pomislio bih da je History sa koliko znanja i detalja se to objasnjava

Sta je netacno rekao?

Ovaj Anceloti bi i Celsi pokvario.

Dosadna tekma, samo jedan tim igra. Ronaldo se nije ni pojavio. Jos utakmica nije ni pocela...

Dovidjenja prijatno.

Visko prenosi? Hvaljen ruski SopCast i moj gazda kapitalista sto me uprego i subotom da radim.

Eto, posle ćeš se iznenaditi kad čuješ da Koke na leto ide u Liverpul za 45 miliona ili koliko već...

Diego :Hail: Pablo :Hail: Simeone :Hail:

Mandzuka igra sjajno.

Kakav je igrač ovaj Grizman, sunce ti žarko..

Sta je netacno rekao?

Trava je zelena, nebo je plavo, jedino sto je sigurno su smrt i porezi.... Eto nekih novih tema za sledece utakmice

Eto, posle ćeš se iznenaditi kad čuješ da Koke na leto ide u Liverpul za 45 miliona ili koliko već...

Ali slusati ruskog komentatora kako peva ole ole ole ole oleee Simeeee ooooneee, pokusavajuci da objasni sta pevaju Atleti :)

TORRES! :Hail:

Igrač utakmice.

Ima li vremena za petardu

Kakva asistencija Toresa... :Hail:

Guest
This topic is now closed to further replies.