grunt Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Kakva dominacija Viskovica u vezi Franka i klasne podele u Spaniji. Da ovo nije Sportklub, pomislio bih da je History sa koliko znanja i detalja se to objasnjava
John Coltrane Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Visko prenosi? Hvaljen ruski SopCast i moj gazda kapitalista sto me uprego i subotom da radim.
Meazza Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Kakva dominacija Viskovica u vezi Franka i klasne podele u Spaniji. Da ovo nije Sportklub, pomislio bih da je History sa koliko znanja i detalja se to objasnjava Sta je netacno rekao?
MiddleClass Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Ovaj Anceloti bi i Celsi pokvario. Dosadna tekma, samo jedan tim igra. Ronaldo se nije ni pojavio. Jos utakmica nije ni pocela...
Weenie Pooh Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Visko prenosi? Hvaljen ruski SopCast i moj gazda kapitalista sto me uprego i subotom da radim. Eto, posle ćeš se iznenaditi kad čuješ da Koke na leto ide u Liverpul za 45 miliona ili koliko već...
Ivo Petović Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Kakav je igrač ovaj Grizman, sunce ti žarko..
grunt Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Sta je netacno rekao? Trava je zelena, nebo je plavo, jedino sto je sigurno su smrt i porezi.... Eto nekih novih tema za sledece utakmice
John Coltrane Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Eto, posle ćeš se iznenaditi kad čuješ da Koke na leto ide u Liverpul za 45 miliona ili koliko već... Ali slusati ruskog komentatora kako peva ole ole ole ole oleee Simeeee ooooneee, pokusavajuci da objasni sta pevaju Atleti :)
Recommended Posts