Weenie Pooh Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Odličan drugi. Da li mi se to čini ili su navijači Atletika skandirali "Iker, Iker" posle prvog gola? Tuga :(
John Coltrane Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Pa ni stream se nije cestito digao kad vec 2:0
MiddleClass Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Provalio je Murinjo kako je propao. Ovdje su mu se svi smijali... Jedini je Midle znao da Specijalni zna sta radi i da ga Kasiljas minira u svlacionici.
radisa Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Provalio je Murinjo kako je propao. Ovdje su mu se svi smijali... Jedini je Midle znao da Specijalni zna sta radi i da ga Kasiljas minira u svlacionici. Njega je specijalni upropastio...:(
Grandilof Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Meni se ucinilo iz onog ugla da nije bio, nije bas dobro kamera postavljena, pa onako po linijama na travi.
Zico Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Odličan drugi. Da li mi se to čini ili su navijači Atletika skandirali "Iker, Iker" posle prvog gola? Tuga :( Mislim da jesu, sad ako moje uho laze, ja lazem vas.
Recommended Posts