Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

Grijeh je ne pohvaliti Đuku. Pravi čudo od mrtve Kordobe!

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kakva dva gola Sevilje, prelepa dodavanja.

Posted

Šta omaši Suki :isuse:

Verujem da su sinoć on i Torres gledali kako LFC sabija Chelsea i setno odmahivali glavama u žalu za engleskim pašnjacima...

Posted

Kako je talican ovaj Atletico. :isuse:  Verujem da Suarez, nije imao ovakav promasaj, dok je igrao za Liverpool.

Posted

A sad lakat u glavu Godinu sa leđa, da se ne doseti ko je. Don't ever change, Suki...

Posted (edited)

Izgleda da je sudija igrao na Atletico. Ne vidim drugi razlog, da se sudi ovako tendenciozno.

Edited by Miljenko
Posted (edited)

Da je tendenciozno, već bi pasli dupli žuti zbog okruživanja™ razni Urugvajci i Argentinci -_-

Na bein sports uveliko teorije zavere da se objasni kako je moguća tolika ogromna razlika u dosuđenim faulovima, 10-6 :lol:

Edit: Kako je Busquets čučnuo :Hail: Najvažniji igrač Barcelone u poslednjih 10 godina...

Edited by Weenie Pooh
Posted

Gde gledate i od kada sport klub ne prenosi kup kralja ?

Posted

Da je tendenciozno, već bi pasli dupli žuti zbog okruživanja™ razni Urugvajci i Argentinci 

Na bein sports uveliko teorije zavere da se objasni kako je moguća tolika ogromna razlika u dosuđenim faulovima, 10-6 :lol:

Ocigledan penal nije sudjen, uz jos par propustenih saplitanja.

Posted

pa ima li govnarskije ekipe od ove barselone, u ovom ili bilo kojem svemiru? fuj, ali FUJ

Posted

Barcelona baš pritiskala sudiju od kaka sam ja uključio stream sredinom IIp. Nijednom sa razlogom, na kraju je sudija popustio. Nisam siguran da je bio penal. Poštujem maksimalno kako igra Atletico, ali se meni uopšte ne sviđa takav fudbal.

Posted

Takodje ih postujem, ali ih ne volim uopste. Nit' umeju lepo, nit' drugima daju. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...