Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Džone, pojačao se opasno Atletiko za Elitu!

Posted

Iskren da budem ne znam za koga cu navijati :(  Na Bay za Elitu™ na Kalderonu za "jorgane" .

Posted

:isuse:

Oprostio bih ti da je Junajted, ali ovako...

Posted

Valensija nanijela prvi poraz Realu nakon sto™ utakmica.

Posted

Odlična utakmica bila

prvo poluvreme je bio horor od utakmice, nijedna sansa, glupav penal i milion prekida igre. drugi deo Valensija bolja, ali svejedno nije tu bilo neke igre, sve na gurku. btw, priznanje Valensiji, totalno su iskljucili Ronalda iz igre.

Posted

od 4 pobede sociedada 3 nad barcelonom, realom i atleticom

Posted

Na šta Barselona liči....Da im je Florentino postavio predsednika 2010 mislim da bi manju štetu do sad uspeo da napravi.

Posted

Na šta Barselona liči....Da im je Florentino postavio predsednika 2010 mislim da bi manju štetu do sad uspeo da napravi.

vala bas.

bice tu prevremeni izbori, vraca se Laporta s Bielsom.

Posted

zubizareta sackovan, kao i valjda jos neki treneri/asistenti. messi pizdi na luisa enriquea...

:jerry:

Posted

Vala ako ne mozes da dajes 3-4 komada po mecu, protiv vecine timova, sa ovim napadom, trener treba odmah da leti.

Posted

Vala ako ne mozes da dajes 3-4 komada po mecu, protiv vecine timova, sa ovim napadom, trener treba odmah da leti.

moyes posle uniteda unistio i barcelonu  :s_a:

Posted (edited)

tezko je danas bilo kome dati 3-4 gola svi igraju bunker , nema ti tu nikakve goleade.

Edited by Cash
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...