ducca Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Ma to su poturene price Barsomrzitelja, kao bolje i Barci i Messiju da se razidju Mozda Realu eventualno...
MiddleClass Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Ma to su poturene price Barsomrzitelja, kao bolje i Barci i Messiju da se razidju Mozda Realu eventualno... +milion
Guest Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 meni i dalje misterija koliko suarez igra pristojno u polju i koliko dobro proigrava druge igrace sranje bi bilo da ne proradi kada su ga zbog toga vec doveli ali mi je ovo glavni utisak, narocito u ovom nedefinisanom barsinom napadu gde nikad ne znas kako ce on, nejmar i mesinjo da se promesaju inace me je vecerasnja mesijeva igra podsetila na ovdasnju raspravu o tome da barsa treba da ga proda :) nejmar, koja je ono kosmicka prevara jbte. Hehe, samo da ovo kvotujem. Btw, ti zaista mislis da Barsa ne bi dala isto toliko golova sa trilingom Neymar, Suarez i Reus npr + 150 miliona u dzepu? Jedini problem Barsa ima u odbrani i to otkako je otisao Abidal i nece ga resiti dok god bude imala od cetiri defanzivca, tri liliputanca, bez obzira na pojedinacni kvalitet.
Deco Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Hehe, samo da ovo kvotujem. Btw, ti zaista mislis da Barsa ne bi dala isto toliko golova sa trilingom Neymar, Suarez i Reus npr + 150 miliona u dzepu? Jedini problem Barsa ima u odbrani i to otkako je otisao Abidal i nece ga resiti dok god bude imala od cetiri defanzivca, tri liliputanca, bez obzira na pojedinacni kvalitet. Da zamene direktno Mesija sa Rojsom a da sve ostalo ostane isto? Cenim da bi bilo podosta manje golova. Ne znam otkud ta ideja da Mesi nekoga guši tamo, Nejmaru je bukvalno pola golova što je dao namestio na tacni. Suarez koliko sam ispratio zadnje dve-tri utakmice igra centralno, solidno ulazi u šanse samo još nije na 100% pa mu završnica nije baš sjajna. S obzirom na to da im sredina terena nije više ni izbliza dominantna kao pre tri-četiri godine Mesi je još značajniji, igra nešto dalje od gola i sad je praktično glavni kreator igre uz sve te golove koje sipa i dalje. Teško da bi iko to mogao bolje od njega. Kad bi uzeli tih 150m, kupili nove igrače, promenili fizionomiju tima kompletno, nov trener itd. onda bi i mogao da se ostvari neki napredak u tom smislu, ali ih to niko i do sad nije sprečavao da urade. Generalno Barsa ima para samo im je transfer politika negde od 2009 potpuno užasna. Meni je to u principu suluda priča, takvi igrači se prosto ne prodaju dobrovoljno. Mogla je i Roma da proda Totija Realu pre desetak godina pa nije, Del Pjero je do 37 bio u matičnom klubu itd.
Guest Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Da zamene direktno Mesija sa Rojsom a da sve ostalo ostane isto? Cenim da bi bilo podosta manje golova. Ne znam otkud ta ideja da Mesi nekoga guši tamo, Nejmaru je bukvalno pola golova što je dao namestio na tacni. Suarez koliko sam ispratio zadnje dve-tri utakmice igra centralno, solidno ulazi u šanse samo još nije na 100% pa mu završnica nije baš sjajna. S obzirom na to da im sredina terena nije više ni izbliza dominantna kao pre tri-četiri godine Mesi je još značajniji, igra nešto dalje od gola i sad je praktično glavni kreator igre uz sve te golove koje sipa i dalje. Teško da bi iko to mogao bolje od njega. Kad bi uzeli tih 150m, kupili nove igrače, promenili fizionomiju tima kompletno, nov trener itd. onda bi i mogao da se ostvari neki napredak u tom smislu, ali ih to niko i do sad nije sprečavao da urade. Generalno Barsa ima para samo im je transfer politika negde od 2009 potpuno užasna. Meni je to u principu suluda priča, takvi igrači se prosto ne prodaju dobrovoljno. Mogla je i Roma da proda Totija Realu pre desetak godina pa nije, Del Pjero je do 37 bio u matičnom klubu itd. nije prica krenula iz tog pravca, vec da se Mesi gusi u Barsi i da vise nije srecan ko nekad. moj prilog temi, nije nista drugo, nego da su i ranije odlazile zvezde iz Barse i klub nije propao...mrzi me da sve ponavljam sad. zasicenje i zenit kod nekih fudbalera sigurno postoji, to se desava u svim klubovima. Mesiju niko ne porice da je jedan od najvecih, ako ne i najveci fudbaler ikad, stvar ukusa.
Deco Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 (edited) nije prica krenula iz tog pravca, vec da se Mesi gusi u Barsi i da vise nije srecan ko nekad. moj prilog temi, nije nista drugo, nego da su i ranije odlazile zvezde iz Barse i klub nije propao...mrzi me da sve ponavljam sad. zasicenje i zenit kod nekih fudbalera sigurno postoji, to se desava u svim klubovima. Mesiju niko ne porice da je jedan od najvecih, ako ne i najveci fudbaler ikad, stvar ukusa. Naravno da neće klub da propadne, samo mi se čini da je on za sad i takav nezadovoljan, zasićen kako god za klasu iznad bilo kog drugog koga bi mogli mesto njega da dovedu. Spominjalo se da je Rosel imao ideju da prodaje Mesija i da pravi od Nejmara glavnu zvezdu kluba s obzirom na veze koje ima sa CBFom ali je on odleteo tako da cenim da od toga zasad nema ništa. Imaju izbore 2016. valjda, nagađa se da Laporta hoće da se vrati....Možda u tom slučaju nestane i uzrok Mesijevog "nezadovoljstva". Edited December 11, 2014 by Deco
John Coltrane Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Ponistise cist gol Mandzukicu. Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Ponistise cist gol Mandzukicu. Sent from my iPhone using Tapatalk I na kraju dobi Viljareal, prvi poraz Simeoneove momcadi u 2014. na Kalderonu. Morali su da otmu
MiddleClass Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Lionel Mesi nije više najbolji argentinski fudbaler, to je za 2014. godinu krilni napadač Mančester Junajteda Anhel di Marija. Argentinci casniji od FIFA. Svaka cast!
Guest Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 i kakve to veze ima sa spanskom ligom? di maria je u najboljoj ligi na svetu.
MiddleClass Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 True, ali je dobio zbog sjajnih partija u Skotskoj plus na SP.
Guest Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 jes vala, ove godine mu ne gine titula igraca univerzuma. lahko je biti dobar na livadama skotske.
John Coltrane Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 True, ali je dobio zbog sjajnih partija u Skotskoj plus na SP. Ej sad i ti i Skotska u momentu kad Atletiko dominira <_<
Guest Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Ej sad i ti i Skotska u momentu kad Atletiko dominira <_< doslo vreme Aberdina.
Recommended Posts