James Marshall Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Frankisti, antiseparatisti, ksenofobi, desničari, nacisti eto toga ima u velikoj mjeri među Frente grupacijom, koja se sumnjiči za ovo sranje što se desilo.
yolo Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 mislim da u ovom trenutku najgori posao na svetu ima mucenik koji sudi valensija barsa. 25minuta, cela barsina odbrana sem alvesa vec ima zuti karton, domacini padaju kao snoplje bukvalno cim im se neko priblizi i onda svi masu rukama trazeci zuti, crveni, sta god. redefinicija romodroma, cak i za najvise spanske standarde...
ducca Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 I onda ponisten cist gol Barsi zbog navodnog ofsajda...
gervasius twinkleminkleson Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Barca maltene prehodala danasnju utakmicu. Voljni momenat na nivou Zvezde. Steta za onu sansu Negreda.
aram Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 posteno, al zao mi malo ovih mucenika iz valensije...
yolo Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 e znas koliko mi ih je zao.... mrs. tim koji farsu ucini simpaticnom na terenu zasluzuje da primi gol 10 sekundi nakon isteka planiranog zaustavnog vremena.
dillinger Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 29 golova ronalda vec ove sezone Krajnje je vreme da se španskoj ligi smanji koeficijent u utrci za Zlatnu kopačku Evrope sa 2 na 1.
John Coltrane Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Sevilja bila bolja i dobila Rajo, ali kakva atmosfera na stadionu Valjehas pogotovu od crvenog Karika i zadnjih 10tak min. Pogotovu 2-3 vezana kornera za Rajo i ludacka atmosfera iza Betovog gola na tribini koja samo sto se ne srusi.
Jozef K. Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Barsa okrenula gradski derbi sa dva gola Mesija.
yolo Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 (edited) meni i dalje misterija koliko suarez igra pristojno u polju i koliko dobro proigrava druge igrace sranje bi bilo da ne proradi kada su ga zbog toga vec doveli ali mi je ovo glavni utisak, narocito u ovom nedefinisanom barsinom napadu gde nikad ne znas kako ce on, nejmar i mesinjo da se promesaju inace me je vecerasnja mesijeva igra podsetila na ovdasnju raspravu o tome da barsa treba da ga proda :) nejmar, koja je ono kosmicka prevara jbte. Edited December 7, 2014 by yolo
Recommended Posts