Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

bla, nebitno

sto bre, sve si u pravu u vezi Middlea.

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Je li rekao da sam pakao zgodan i superinteligentan?

Posted

Real pa Junajted, ali to je stvar ukusa.

Jesu stvar ukusa i one Frankove godine?! Zna se ko je broj 1 u svetu fudbala. Real i Barsa broj 1 ali kao sportsko drustvo :fantom:

Posted

Ne razumijem. Kakve sad veze ima Franko sa ovom pricom?

Ne znam, ali mislim da je Mancester kao globalni brend prestigao Barsu i da je zanimljiviji i za sponzore i za igrace.

Posted

Ne razumijem. Kakve sad veze ima Franko sa ovom pricom?

Ne znam, ali mislim da je Mancester kao globalni brend prestigao Barsu i da je zanimljiviji i za sponzore i za igrace.

ma kakvi, Real, pa Barsa, pa lovatori.

Posted

Realno, Milan je po rezultatima jak™ drugi.

On topic, vise se nego slazem da je zdravo raditi rekonstrukcije na vreme (cim ekipa predje vrhunac, a kod Barce se to desilo), ako se predugo ceka stvari se po pravilu otrgnu kontroli. Messi je jos uvek najzvucnije ime u svetskom fudbalu i mogli bi da zgrnu nenormalnu kintu kada bi skupili testise i zavaljali ga nekom klubu sa mnogo para i malo manje mozga. Sta bi uradili sa tim parama je vec druga stvar.

Ko god kupi Mesija napraviće jedan od najboljih poteza u istoriji kluba. Otkud manje mozga, naopako. Priče da će se raspasti demotivisan imaju smisla samo ako se pogledaju karijere recimo Zlatana i Fabregasa pošto poniženi otiđoše.

Btw, u poslednjih 100 godina ako je Barsa uspela 10 da skrpi u kojima je bila jača od Milana.

Sent from my iPad using Tapatalk

Posted

mogao bi i Liverpul da ga kupi, pa da imaju dva.

Posted

:lol:

Barsa ako proda Mesija pucala bi sebi u obje noge!

Posted

E da i Liverpul je veći klub od Barse. Samo, za njih je Pedro. Nemaju mnogo takvih.

Posted

Ko god kupi Mesija napraviće jedan od najboljih poteza u istoriji kluba. Otkud manje mozga, naopako. Priče da će se raspasti demotivisan imaju smisla samo ako se pogledaju karijere recimo Zlatana i Fabregasa pošto poniženi otiđoše.

Btw, u poslednjih 100 godina ako je Barsa uspela 10 da skrpi u kojima je bila jača od Milana.

Ma ok je sve to, Messi je top 3 igrac i zadrzace taj status jos 2 ili 3 sezone sigurno. Samo je pitanje da li bi cena placena za njega bila prevelika. Ja mislim da bi. Ako uzmes u obzir koliko bi novca zadovoljilo Barcu, ugovor njemu na nekih 4 ili 5 godina sa uvecanom platom u odnosu na trenutnu, poreze i ostale zajebancije to ne bi moglo da izadje ispod 400m eura. Jasno je da bi taj neko time pre svega kupovao status, sa igracke strane moze i mnogo, mnogo bolje da se prodje. Da se ne zajebavamo, za pola miljarde eura moze da se sklopi komplet vrhunska ekipa ili postojeca ubaci u turbo brzinu. Bacanje tolikih para na igraca koji moze da u najboljem slucaju da jos 4-5 sezona je upravo to, bacanje para. Sta bi tacno neki PSG dobio time?

Posted

Stvarno crtamorasi. Sta bi bilo koji klub dobio Mesijem?! Pored 10 trofeja dobio bi igraca za manje od 100 miliona posto bi mu Mesi kroz sponzore, ulaznice i markting namakao tih 300 ako ne i svih 400 milijuna.

Posted

Namakao bi i više. Bila je pre 3-4 godine priča kako je PSV u toj godini najviše zaradio od Ronalda i Romarija.

Posted

tvrdis da su PL i Ligue 1 cirkus? u odnosu na Primeru? :lolol:

Тврдим да су Сити и нарочито ПСЖ скупље верзије Медрана, нарочито онај из Париза, који је клуб без традиције, трофеје, па и публике. Све супротно од Барселоне. Какав је спортски мотив да се игра тамо?

kako to komuniciras, majke ti? onda napisi sta je to pogresno i to jos sustinski. sta se to kosmicki desilo sa Barsom, kad su je napustili pomenuti igraci?

Како да комуницирам када ти је полазна премиса погрешна. Меси није исто што и побројани играчи не зато што је слабији или бољи, већ што је дете Барселоне у коју је дошао као клинац коме су даване хормонске ињекције да не би остао кепец.  Ту је порастао, формирао се. Меси је уз Кројфа,што јесте извесна контрадикција гледе холандског генија и његовог статуса у Ајаксу, једна истинска фудбалска звезда Барселоне у историји клупског фудбала. Играч по коме се клуб препознаје, као Боби Чарлтон у  Јединству, КК у Ливерпулу, Пеле у Сантосу, Тоти у Роми...То је огроман капитал који само Реал може да тако одвратно потроши као у случају кад су отерали Раула, али Барселона је све време контра РЕалу, или барем у последњих шездесетак година.  Значи Меси није у тој категорији са побројанима.

Са друге стране потпуна је бесмислица да он Суки и Нејмар не представљају ужас живи од кога нема одбране која може да одбрани. Није проблем Каталонаца напад већ средина и очајна одбрана. Вермален и онај Француз не би били појачање ни за овај крњави Леверуп, Ракитић није Тони Крос, Маскарено треба да игра задњег везног а не центархалфа...

Потпуно је нормално да тим који је редефинисао фудбал као игру у последњих десетак година дође у одређену кризу. Но та криза нема узрок у Месију. Напротив.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...