porucnik vasic Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Mesi je daleko od drvene gradje, ali nema nista lose za njega da se oproba u nekom drugom timu ili ligi. U Barsi je postigao sve i oborio sve rekorde, koje niko vise nece dostici. U ovom trenutku, kad ima 27 godina sa cenom od preko 100 miliona i kad ima ko to da plati (Siti, PSZ) i jos imas Nejmara od 22 godine, mislim, ja se ne bih dvoumio ni jedne sekunde, da sam na mestu uprave Barse. Uz Mesija, Barsu treba da napuste i Iniesta, Pike pa i Buskets (mali Samper je kopija) dok jos mogu da uzmu pare za njih, uz Pedra, Alvesa i penzionisanog Cavija. Time se ocisti ogroman odliv love na mega zarade zasluznih iz doba Gvardiole i krene sa renoviranjem tima. Barsu su napustali svojevremeno i Maradona i Ronaldo i Ronaldinjo i Figo, pa nije bio kraj sveta. Najruznije sto moze da se desi a desice se, da razmazena katalonska publika krene da zvizdi Mesiju, Caviju i Iniesti, kao sad Alvesu, najboljem beku, koji je ikad igrao u Barsi. Болд ти је суштински погрешан. Успот играти за ПСЖ и Сити а на другој страни за Барселону. Ако му је до лове и цриркуса Емирати, Америка су подједнако спортски инспиративна места за наствак каријере.
aram Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 tvrdis da su PL i Ligue 1 cirkus? u odnosu na Primeru?
Sleepy Floyd Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Mesi je daleko od drvene gradje, ali nema nista lose za njega da se oproba u nekom drugom timu ili ligi. U Barsi je postigao sve i oborio sve rekorde, koje niko vise nece dostici. U ovom trenutku, kad ima 27 godina sa cenom od preko 100 miliona i kad ima ko to da plati (Siti, PSZ) i jos imas Nejmara od 22 godine, mislim, ja se ne bih dvoumio ni jedne sekunde, da sam na mestu uprave Barse. Uz Mesija, Barsu treba da napuste i Iniesta, Pike pa i Buskets (mali Samper je kopija) dok jos mogu da uzmu pare za njih, uz Pedra, Alvesa i penzionisanog Cavija. Time se ocisti ogroman odliv love na mega zarade zasluznih iz doba Gvardiole i krene sa renoviranjem tima. Barsu su napustali svojevremeno i Maradona i Ronaldo i Ronaldinjo i Figo, pa nije bio kraj sveta. Najruznije sto moze da se desi a desice se, da razmazena katalonska publika krene da zvizdi Mesiju, Caviju i Iniesti, kao sad Alvesu, najboljem beku, koji je ikad igrao u Barsi. +1 Na momente se ne vise ne zna ko igra za koga, Messi za Barsu ili Barsa za Messija.
John Coltrane Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Ja prosto ne mogu da ga zamislim u drugom klubu, a i mislim da bi on bio kurcobolja big time, plus mozda neka povreda (vec vidim kako ga kasapi neki PL DC) i dovidjenja prijatno.
yolo Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Ovaj prelazni rok im je jedan od najrazumnijih do sada. Problem je što su do sada regrutovali zveri iz La Masije, a sad imaju samo Pedrovu ljušturu i uspomenu na asimilovanog Alvesa, Ćavija, Inijestu i Mesija. Možda su mogli neki drugi profil štopera da dovedu ili nekog zdravijeg od Vermalena, ali ubedljivo najveća glupost koju su letos napravili je prodaja Aleksisa (po cenu i da je to bio preduslov da se kupi Suarez). Sta bi radili Alexis, Neymar, Messi i Suarez u timu? Ko bi pristao da sedi na klupi? Mislim da ovde ionako nisu radili fudbalski kriterijumi nego su pozvali sefa prodaje i trazili saldo prodatih dresova kao i njegovu procenu. Alexis nema sanse da proda ozbiljnu cifru pored ovih.
Guest Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Болд ти је суштински погрешан. kako to komuniciras, majke ti? onda napisi sta je to pogresno i to jos sustinski. sta se to kosmicki desilo sa Barsom, kad su je napustili pomenuti igraci?
Guest Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Sta bi radili Alexis, Neymar, Messi i Suarez u timu? Ko bi pristao da sedi na klupi? Mislim da ovde ionako nisu radili fudbalski kriterijumi nego su pozvali sefa prodaje i trazili saldo prodatih dresova kao i njegovu procenu. Alexis nema sanse da proda ozbiljnu cifru pored ovih. Nisu zvali sefa prodaje, vec nisu mogli da dobiju 2 evra za Pedra.
MiddleClass Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 (edited) Tu je Barsa dobro uradila. Prodala je najslabijeg iz trojke i dovela Sukija. Jeste, bas je Mesi problem ove Barse. Prodavaj i kupi Matu, Rakitica, Mirandu, Hamsika, Albiola i ostale polovnjake... Edited November 4, 2014 by MiddleClass
Duci Simonovic Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 tvrdis da su PL i Ligue 1 cirkus? u odnosu na Primeru? kakve god da su lige, barsa i real su dva najveća kluba na svetu
crtamOrasi Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Realno, Milan je po rezultatima jak drugi. On topic, vise se nego slazem da je zdravo raditi rekonstrukcije na vreme (cim ekipa predje vrhunac, a kod Barce se to desilo), ako se predugo ceka stvari se po pravilu otrgnu kontroli. Messi je jos uvek najzvucnije ime u svetskom fudbalu i mogli bi da zgrnu nenormalnu kintu kada bi skupili testise i zavaljali ga nekom klubu sa mnogo para i malo manje mozga. Sta bi uradili sa tim parama je vec druga stvar.
Guest Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Tu je Barsa dobro uradila. Prodala je najslabijeg iz trojke i dovela Sukija. Jeste, bas je Mesi problem ove Barse. Prodavaj i kupi Matu, Rakitica, Mirandu, Hamsika, Albiola i ostale polovnjake... ti kad ne bi bio vrag. zaboravio si Zigica ili neku zvezdu iz Leverkuzena.
MiddleClass Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Vi sto hocete da pravite od Farse Totenhem! E ne dam! :D
gervasius twinkleminkleson Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 (edited) bla, nebitno Edited November 4, 2014 by gervasius twinkleminkleson
Recommended Posts