Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

Mesi je daleko od drvene gradje, ali nema nista lose za njega da se oproba u nekom drugom timu ili ligi. U Barsi je postigao sve i oborio sve rekorde, koje niko vise nece dostici.

U ovom trenutku, kad ima 27 godina sa cenom od preko 100 miliona i kad ima ko to da plati (Siti, PSZ) i jos imas Nejmara od 22 godine, mislim, ja se ne bih dvoumio ni jedne sekunde, da sam na mestu uprave Barse.

Uz Mesija, Barsu treba da napuste i Iniesta, Pike pa i Buskets (mali Samper je kopija) dok jos mogu da uzmu pare za njih, uz Pedra, Alvesa i penzionisanog Cavija. Time se ocisti ogroman odliv love na mega zarade zasluznih iz doba Gvardiole i krene sa renoviranjem tima. Barsu su napustali svojevremeno i Maradona i Ronaldo i Ronaldinjo i Figo, pa nije bio kraj sveta. 

Najruznije sto moze da se desi a desice se, da razmazena katalonska publika krene da zvizdi Mesiju, Caviju i Iniesti, kao sad Alvesu, najboljem beku, koji je ikad igrao u Barsi.  

Болд ти је суштински погрешан.

Успот играти за ПСЖ и Сити а на другој страни за Барселону. Ако му је до лове и цриркуса Емирати, Америка су подједнако спортски инспиративна места за наствак каријере.

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

tvrdis da su PL i Ligue 1 cirkus? u odnosu na Primeru? :lolol:

Posted

Mesi je daleko od drvene gradje, ali nema nista lose za njega da se oproba u nekom drugom timu ili ligi. U Barsi je postigao sve i oborio sve rekorde, koje niko vise nece dostici.

U ovom trenutku, kad ima 27 godina sa cenom od preko 100 miliona i kad ima ko to da plati (Siti, PSZ) i jos imas Nejmara od 22 godine, mislim, ja se ne bih dvoumio ni jedne sekunde, da sam na mestu uprave Barse.

Uz Mesija, Barsu treba da napuste i Iniesta, Pike pa i Buskets (mali Samper je kopija) dok jos mogu da uzmu pare za njih, uz Pedra, Alvesa i penzionisanog Cavija. Time se ocisti ogroman odliv love na mega zarade zasluznih iz doba Gvardiole i krene sa renoviranjem tima. Barsu su napustali svojevremeno i Maradona i Ronaldo i Ronaldinjo i Figo, pa nije bio kraj sveta. 

Najruznije sto moze da se desi a desice se, da razmazena katalonska publika krene da zvizdi Mesiju, Caviju i Iniesti, kao sad Alvesu, najboljem beku, koji je ikad igrao u Barsi.  

+1

Na momente se ne vise ne zna ko igra za koga, Messi za Barsu ili Barsa za Messija.

Posted

Ja prosto ne mogu da ga zamislim u drugom klubu, a i mislim da bi on bio kurcobolja big time, plus mozda neka povreda (vec vidim kako ga kasapi neki PL DC) i dovidjenja prijatno.

Posted

Ovaj prelazni rok im je jedan od najrazumnijih do sada. Problem je što su do sada regrutovali zveri iz La Masije, a sad imaju samo Pedrovu ljušturu i uspomenu na asimilovanog Alvesa, Ćavija, Inijestu i Mesija. Možda su mogli neki drugi profil štopera da dovedu ili nekog zdravijeg od Vermalena, ali ubedljivo najveća glupost koju su letos napravili je prodaja Aleksisa (po cenu i da je to bio preduslov da se kupi Suarez).

Sta bi radili Alexis, Neymar, Messi i Suarez u timu? Ko bi pristao da sedi na klupi?

Mislim da ovde ionako nisu radili fudbalski kriterijumi nego su pozvali sefa prodaje i trazili saldo prodatih dresova kao i njegovu procenu. Alexis nema sanse da proda ozbiljnu cifru pored ovih.

Posted

Болд ти је суштински погрешан.

kako to komuniciras, majke ti? onda napisi sta je to pogresno i to jos sustinski. sta se to kosmicki desilo sa Barsom, kad su je napustili pomenuti igraci?

Posted

Sta bi radili Alexis, Neymar, Messi i Suarez u timu? Ko bi pristao da sedi na klupi?

Mislim da ovde ionako nisu radili fudbalski kriterijumi nego su pozvali sefa prodaje i trazili saldo prodatih dresova kao i njegovu procenu. Alexis nema sanse da proda ozbiljnu cifru pored ovih.

Nisu zvali sefa prodaje, vec nisu mogli da dobiju 2 evra za Pedra.

Posted (edited)

Tu je Barsa dobro uradila. Prodala je najslabijeg iz trojke i dovela Sukija.

Jeste, bas je Mesi problem ove Barse. Prodavaj i kupi Matu, Rakitica, Mirandu, Hamsika, Albiola i ostale polovnjake... :lol:

Edited by MiddleClass
Posted

tvrdis da su PL i Ligue 1 cirkus? u odnosu na Primeru? :lolol:

kakve god da su lige, barsa i real su dva najveća kluba na svetu

Posted

Real pa Junajted, ali to je stvar ukusa.

Posted

Realno, Milan je po rezultatima jak™ drugi.

On topic, vise se nego slazem da je zdravo raditi rekonstrukcije na vreme (cim ekipa predje vrhunac, a kod Barce se to desilo), ako se predugo ceka stvari se po pravilu otrgnu kontroli. Messi je jos uvek najzvucnije ime u svetskom fudbalu i mogli bi da zgrnu nenormalnu kintu kada bi skupili testise i zavaljali ga nekom klubu sa mnogo para i malo manje mozga. Sta bi uradili sa tim parama je vec druga stvar.

Posted

Tu je Barsa dobro uradila. Prodala je najslabijeg iz trojke i dovela Sukija.

Jeste, bas je Mesi problem ove Barse. Prodavaj i kupi Matu, Rakitica, Mirandu, Hamsika, Albiola i ostale polovnjake... :lol:

ti kad ne bi bio vrag. zaboravio si Zigica ili neku zvezdu iz Leverkuzena.

Posted

Vi sto hocete da pravite od Farse Totenhem! E ne dam! :D

Posted

Real pa Junajted, ali to je stvar ukusa.

+1

Posted (edited)

bla, nebitno

Edited by gervasius twinkleminkleson
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...