Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

Vidjeces ih zajedno na dodjeli Zlatne lopte. Kristina osmeh, Mesi kiseli osmeh!

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mislim da bi dosta problema pozadi rešili da stave Maskerana na zadnjeg veznog. 

Apsolutno. Maskerano je fantastičan igrač, ima i tehniku i atletiku, nešto kao Edgar Davids bez imidža. 

Najbolje resenje za Barsu je prodaja Mesija i Inieste i totalno renoviranje tima i igre.

+1

Na žalost, očigledno da nisu dobro naučili Ronaldinjo lekciju - imali su 2006. šansu da Ronaldinja raspamećenog od kurvi zavale Murinju za 82 milke. Em nisu uzeli kintu, em im je sledeće sezone razvalio koncept beskonačnim carinjenjem na sredini i otimanjem slobodnjaka tad već sazrelom Mesiju. 

Posted (edited)

Najbolje resenje za Barsu je prodaja Mesija i Inieste i totalno renoviranje tima i igre.

U nekom idealnom svetu, to bi bilo logicno resenje...Neymar je zasluzio da bude prva zvezda tima, a isto tako je i Suarez zasluzio da igra centralnog napadaca, medjutim obojica moraju da se zrtvuju na terenu kako bi Messi igrao onako kako on zeli, plus me svaki put iznervira kada ne da drugim igracima da izvode slobodnjake...trio u napadu Neymar, Suarez i recimo Marco Reus bi bio idealan, ali nema sanse da Messi bude prodat u dogledno vreme...

Velika greska kluba je to sto su dozvolili da Thiago predje u Bayern prosle sezone, on je trebao da bude taj kljucni sraf na sredini terena, a umesto sto su trosili novac na razne igrace koji i nisu bas kalibar da igraju za njih, bolje da su doveli Pogbu, a uz njega i nekog kreativca tipa Joaquin Correa koji je buducnost svetskog fudbala...njih dvojica i Mascherano bi lepo funkcionisali na sredini terena...kad je u pitanju odbrana, Aymeric Laporte je taman po meri, sigurno Bilbao trazi neku veliku sumu za njega, ali Barca to moze da priusti...drugog stopera bi mogli da uzmu iz svojih mladjih kategorija, meni se skroz svidja Edgar Ié, mladi Portugalac koji igra za njihov B tim, a kad je u pitanju desni bek, Cédric Soares bi bio i vise nego korektno resenje...mislim, Barca je i dalje uz Real, Bayern i Chelsea glavni favorit da uzme CL, ali cini mi se da ce ove sezone Guardiola svima odrzati lekciju, i dokazati da je ubedljivo najbolji trener na svetu...

Edited by keksi krem
Posted

Messi ce u PSG kod borrisa, samo se ceka da PR skalaburi izjavu o navijanju za PSG od malih nogu, a da ne izgleda prepateticno.

Posted

Ili u Bajern da overi poslednji klin u kovčeg negdašnjeg super-seksi fudbala. Nadam se samo da Murinjo neće dobiti priliku da i u njegovoj karijeri budi zver kao što to radi sa Fabregasom. Ili putevi koje je prokrčio, utabao, drenažirao i ostavio Ronaldu i Anćelotiju uparkiran autobus parni valjak samo da zasednu, otvore pivo i natenane asfaltiraju.

Posted

To sa prodajom Mesija se nece desiti uskoro, ipak je to klub koji ne sme da proguta svoj ponos. Cak misilm da ce Mesi i ostariti u Barsi. A njihova transfer politika, u zadnjih par godina, je toliko smehotresna da ne treba trositi prste ovde.

Posted

Jebi ga, ove godine su doveli Suareza, golmane i štopere, a oni su im najbolnija tačka od još od Kumanovog odlaska. Dok ne reše da menjaju ove 4 legende, napredovaće taman koliko bude napredovao Ćavi (zanemaruje se njegov nesebični doprinos na pad učinaka Mesija i Inijeste, a o Busketsu više ni Lancia ne misli u superlativu - taj može komotno u penziju sa Ćavijem).

Ovaj prelazni rok im je jedan od najrazumnijih do sada. Problem je što su do sada regrutovali zveri iz La Masije, a sad imaju samo Pedrovu ljušturu i uspomenu na asimilovanog Alvesa, Ćavija, Inijestu i Mesija. Možda su mogli neki drugi profil štopera da dovedu ili nekog zdravijeg od Vermalena, ali ubedljivo najveća glupost koju su letos napravili je prodaja Aleksisa (po cenu i da je to bio preduslov da se kupi Suarez).

Posted

Ili u Bajern da overi poslednji klin u kovčeg negdašnjeg super-seksi fudbala. Nadam se samo da Murinjo neće dobiti priliku da i u njegovoj karijeri budi zver kao što to radi sa Fabregasom. Ili putevi koje je prokrčio, utabao, drenažirao i ostavio Ronaldu i Anćelotiju uparkiran autobus parni valjak samo da zasednu, otvore pivo i natenane asfaltiraju.

:lol:

Posted

Sve je u pravu kralj. Ne na zidu već u novčaniku da mu Anćeloti sliku drži!

Posted

eibar  :ziga:

najbolja prica ove godine. u svetskom fudbalu.

Posted

Messi ovde za staro gvožđe, ili u boljem slučaju MLS :Hail:

Posted (edited)

Messi ovde za staro gvožđe, ili u boljem slučaju MLS :Hail:

ППП стручњаци су и од њега направили дрвну грађу.[emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by porucnik vasic
Posted

Mesi je daleko od drvene gradje, ali nema nista lose za njega da se oproba u nekom drugom timu ili ligi. U Barsi je postigao sve i oborio sve rekorde, koje niko vise nece dostici.

U ovom trenutku, kad ima 27 godina sa cenom od preko 100 miliona i kad ima ko to da plati (Siti, PSZ) i jos imas Nejmara od 22 godine, mislim, ja se ne bih dvoumio ni jedne sekunde, da sam na mestu uprave Barse.

Uz Mesija, Barsu treba da napuste i Iniesta, Pike pa i Buskets (mali Samper je kopija) dok jos mogu da uzmu pare za njih, uz Pedra, Alvesa i penzionisanog Cavija. Time se ocisti ogroman odliv love na mega zarade zasluznih iz doba Gvardiole i krene sa renoviranjem tima. Barsu su napustali svojevremeno i Maradona i Ronaldo i Ronaldinjo i Figo, pa nije bio kraj sveta. 

Najruznije sto moze da se desi a desice se, da razmazena katalonska publika krene da zvizdi Mesiju, Caviju i Iniesti, kao sad Alvesu, najboljem beku, koji je ikad igrao u Barsi.  

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...