Lancia Posted November 1, 2014 Author Posted November 1, 2014 (edited) izjednaci Djukiceva Kordoba protiv Atletika. edit: na kratko. Edited November 1, 2014 by Lancia
ArleKino Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Peta kod gola Celte Barca promašuje sve što im dođe pod nogu. Cristina je pretvorila fudbal u PES. Lik je Jason Scott Lee iz "Vojnika", a Messi Kurt Russell.
Nesh Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Selta nepobediva na strani. Kako ovo ide uvaljace Barsi jos jedan.
ducca Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Sulja ocajan, ali zato i dalje glumi za oskara.
John Coltrane Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 (edited) Sulejmani Sent from my iPhone using Tapatalk Edited November 1, 2014 by John Coltrane
Malvo Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 ko je sledeći trener barse - ćavi ili pujol? porodica mora ostati čistokrvna.
MiddleClass Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Kakve su oni vezare dovodili posle Gvardiole. Strašno!
ducca Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 A pominjao se Bielsa kad je Pep dao ostavku, kakav bi to bio potez. Svejedno usrali su i sa pojacanjima, spiskali pare na uglavnom pogresne igrace.
gervasius twinkleminkleson Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Kao i prosle godine kad smo na istu temu raspravljali - ne mislim uopste da je problem trener. Mislim, ni Luis Enrique ni Martino nisu u vrhu, medju najboljima na svijetu, ali veci je problem uprava koja je potpuno izgubila kompas, koja ne rjesava probleme u ekipi po par sezona i kupuje samo svjetske zvijezde jer su, jelte, zvijezde. Barca podsjeca na Real od prije deceniju. Katalnonski galaktikosi... Daj bobe ta takvi ostanu i dalje, ovo je zabavno :D
Lancia Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 Kao i prosle godine kad smo na istu temu raspravljali - ne mislim uopste da je problem trener. Mislim, ni Luis Enrique ni Martino nisu u vrhu, medju najboljima na svijetu, ali veci je problem uprava koja je potpuno izgubila kompas, koja ne rjesava probleme u ekipi po par sezona i kupuje samo svjetske zvijezde jer su, jelte, zvijezde. Barca podsjeca na Real od prije deceniju. Katalnonski galaktikosi... Daj bobe ta takvi ostanu i dalje, ovo je zabavno :D Pa nije tacno ovo sto pises. osim Suareza (koji jeste zvezda a i vrlo potreban) koga jos mozes da ubrojis u tu kategoriju? Barsa jednostavno ima najstariji tim u spanskoj ligi, najnizu odbranu koja jos uvek ne ume da se brani iz prekida igre, presporu sredinu terena koja je pocela da gubi lopte i samo sa jednim centralnim defanzivcem nije moguce ispravljati greske kao nekad, itd itd. Jedino je tacno, da je uprava krivac, kupljeni su Douglas (?!) kao uvek krs iz Arsenala (ovaj put i povredjen), Pedro i Pique stavljeni na listu intransferibles (!!)....mislim lista glupih odluka ne moze da stane na ovu stranicu. A za sve to vreme, uprava je skoncentrisana samo na pokrivanje sopstvenih malverzacija (Neymar) i na glavnog 'neprijatelja' Barse, laportu i sudski proces protiv njega, gde su ovih dana i konacno popusili. Luis Enrike je dobar terener, Selta koja ih je pojebala sinoc, igra i dalje po njegovim notama.
Recommended Posts